• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Gozun aydin canim ben 12.haftamdayim daha gostermedi kurabiyem :-) :-)
Çok saskinimmmm ben oğlumu 13. Haftada grmustum bunları varya11haftalik bunlar mükemmel çocuklar beni her daim ansızın mutlu edeceklerinin sinyalini şimdiden veriyorlar anne kurban olur sizlere bal lokumlarim benim👩‍👦‍👦🤰🤰

Çok saskinimmmm ben oğlumu 13. Haftada grmustum bunları varya11haftalik bunlar mükemmel çocuklar beni her daim ansızın mutlu edeceklerinin sinyalini şimdiden veriyorlar anne kurban olur sizlere bal lokumlarim benim👩‍👦‍👦🤰🤰
Canım senin benden üç gün öndeydi. 8+5 im sen nasıl 11 oldun 😂😂

Tutamıyorum kendimi susamiyorummmn evde bi şenlik bi heycan şaşkın bir koca şaşkın bi anne 😂😂😅😅😅😅😅

Maşallah gözün aydın. Tek yumurta ikizi olduğu için cinsiyet de aynı oluyordu değil mi🙂
Kanama için ne dedi?

Maşallah gözün aydın. Tek yumurta ikizi olduğu için cinsiyet de aynı oluyordu değil mi🙂
Kanama için ne dedi?
Rahim kasılma yapmış cnm zaten toz pembeydi silince gelmişti ben panik yaptım muayene etti kanama yok dedi çok şükür yinede bir prolutex iğne yaptırdık tedbir için ama şuan leke falan yokk hele de bu mutluluğun üstüne o sitresimden eser kalmadii🥰🥰🥰

Rahim kasılma yapmış cnm zaten toz pembeydi silince gelmişti ben panik yaptım muayene etti kanama yok dedi çok şükür yinede bir prolutex iğne yaptırdık tedbir için ama şuan leke falan yokk hele de bu mutluluğun üstüne o sitresimden eser kalmadii🥰🥰🥰
Gecmiş olsun öncelikle canım maşallah erkenden söylemiş doktorun inşallah yanılmaz 🤗

2 hafta sonra gidicem ben canım cok meraktayım bende 🤗 nedense senin ikiside erkekmiş gibi hissediyorum ben bakalım hangimiz erken öğrenicez 🥰
Benim geçen hafta kanama olunca bu hafta yine çağırdı yarın gideceğim. Kanama olmasaydı da 1 ay bekleseydim. Yaşanması gerekiyormuş. Rabbim ne verirse baş üstüne 🙏kızım olmasını çok istiyorum. İki erkek diyen çok oluyor. İnşallah bir kız bir erkek olur ikisini de istiyoruz eşimde bende 🙏🙏 ben yarın öğrenmezsem eğer diğer randevum 3 hafta sonra en erken olur sen önce öğrenirsin hayırlısıyla 😂😂😂

Yaaa bizim tahmini doğum tarihimiz temmuzun 7si imiş yanlış hesaplisim ben 2 ay 14gunluguz şuan yarın 11. Haftamiza gireczgiz :süslü::KK48: 12. Haftamiza yani tam 1 hafta snra cinsiyetimiz belli olabilir 🤰🤰🤰🤱🤱🤱👩‍👦‍👦👩‍👧‍👧
beğenmişim üstelik 😂😂😂 seni kafamda bizden üç gün büyük diye kodlamışım senin yazdığına dikkat etmemişim demekki 😂 benim normali 11 Temmuz ama dururlar mı bilmiyorum inşallah dururlar 😂

Canm erkek mi istiyordunuz? Haddimi asmazsam bisey sormak istiyorm. 1 oglunuz varmis en azndan 1 tanesi kiz olsaydi daha cok sevnmezmydnz🙈
Ah çok isterdim kızım olsun cnm erkek çocuk duygusunu tarım ama bnmkisi tek yumurta ikizi olunca ya iki kız yada iki erkek olabiliyr erkek çocuk çok severim kızda öyle rabbim neyi nasip ederse baş tacii ama ben kndmi hissediyorum oglumdada 4 haftalık hamilyken dedim erkek bu diye bundada erkek hissetmiştim ikiz diye öğrenince de hala hissiytim erkekti çok şükür rabbime

beğenmişim üstelik 😂😂😂 seni kafamda bizden üç gün büyük diye kodlamışım senin yazdığına dikkat etmemişim demekki 😂 benim normali 11 Temmuz ama dururlar mı bilmiyorum inşallah dururlar 😂
Durabildikleri kadr dursunlar içerde insallh kuvezde kalmasnlar bizi tek eve gndermesnler insallh amin minnaklarım seninde ikisi erkek mi ki🥰🥰👶👩‍👦‍👦👶

Durabildikleri kadr dursunlar içerde insallh kuvezde kalmasnlar bizi tek eve gndermesnler insallh amin minnaklarım seninde ikisi erkek mi ki🥰🥰👶👩‍👦‍👦👶
Ben daha öğrenmedim benim çift yumurta ikizi onun için inşallah bir kız bir erkek olur ben öyle hissediyorum 🙏🙏🙏 2 kiloyu geçince girmiyorlarmış canım inşallah sağlıkla doğarlar. 🙏 🙏

Back