- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.761
Sağlık olsun canım ya yaşadık gectı sukur inş bir daha olmazBenim geçen hafta kanama olunca bu hafta yine çağırdı yarın gideceğim. Kanama olmasaydı da 1 ay bekleseydim. Yaşanması gerekiyormuş. Rabbim ne verirse baş üstünekızım olmasını çok istiyorum. İki erkek diyen çok oluyor. İnşallah bir kız bir erkek olur ikisini de istiyoruz eşimde bende ben yarın öğrenmezsem eğer diğer randevum 3 hafta sonra en erken olur sen önce öğrenirsin hayırlısıyla
Yaaaa çok güzel Rabbim onların kaderlerini güzel eylesin üç yakışıklı çocuğun olacak var ne güzelErkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar randevumuz var ya bu muhteşem bir haber degilmiiii esimin ağzı kulaklarinda doktorunuzu öpüyor sevincinden ben şaşkın ördek gibiOGULLARİM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRENSLER 3 OLDUKOCAYİDA SAYARSAM 4 TANEEE
1 ekimBenimde 7 temmuz görünüyor ama 9+2 yiz daha. Sat tarihiniz ne acaba
Benim de 1 ekim daha 10. Haftanın içindesiniz 11 değil1 ekim
Onuncu haftanın içinde değil 11. Haftanın icindeyizzuzuz hnmBenim de 1 ekim daha 10. Haftanın içindesiniz 11 değil
İnşallah canımSağlık olsun canım ya yaşadık gectı sukur inş bir daha olmazTabi insan ikisinden de tatmak istiyor hayırlısı olsun inş
Söylediğime inanmamakta özgürsünüz buyrun diğer arkadaslar yardımcı olsun sizeOnuncu haftanın içinde değil 11. Haftanın icindeyizzuzuz hnm
Tebrikler canımKizlarrrrr guruba bir kız bebiş daha geliyorrrrrrşükürler olsun bebisimin değerleri normal sağlıklı çıktı. Çok mutluyum Allah'ım sana ne kadar sukretsem azdır ,
Benim 5 Ekim 8+5 im. Senin 1 Ekim bizden 4 gün ilerdesin 8+6 9+0 9+1 9+2 benim matematiğe göre senin sata göre doğru. Ben onun için şaşırmıştım ama arkadaş öyle diyor.Söylediğime inanmamakta özgürsünüz buyrun diğer arkadaslar yardımcı olsun sizeMinnaklarimm Yadee Angelnursee
Sata göre hesaplanır her zaman canım hemşireyim cok calıstım kadın doğumda. 9+2 arkadas ve 10. Haftanın içinde olmus oluyor. 10+0 da oldugunda 11. Haftanın içinde olmus olurBenim 5 Ekim 8+5 im. Senin 1 Ekim bizden 4 gün ilerdesin 8+6 9+0 9+1 9+2 benim matematiğe göre senin sata göre doğru. Ben onun için şaşırmıştım ama arkadaş öyle diyor.
Sata göre hesaplanır her zaman canım hemşireyim cok calıstım kadın doğumda. 9+2 arkadas ve 10. Haftanın içinde olmus oluyor. 10+0 da oldugunda 11. Haftanın içinde olmus olur
Amin canım Allah razı olsn sagliklada kucağımıza alırız insallhEfenin_Annesi tebrik ederim☺ Çok güzel haberlerle döndünüz. 2 minnoş yakışıklı üstelik annelerini daha fazla heyecanda bırakmadan göstermişler cinsiyetlerini ne mutlu size sağlıkla doğsunlar inşallah
Takılmak değil bu yanlıs anlamayın lütfen burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz ve bende sata göre 11 olamazsınız diye düzeltiyorum. Ultrasona göre ilerde olabilir orası ayrı bir konu karıstırmayın lütfen.Siz 10 haftaliksinz ben benim ve USG de çıkan ölçümlerine göre konusuyrm neden bu kadr tkldnz anmlamdm
Sata göre hesaplanır her zaman canım hemşireyim cok calıstım kadın doğumda. 9+2 arkadas ve 10. Haftanın içinde olmus oluyor. 10+0 da oldugunda 11. Haftanın içinde olmus olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?