Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Peki nerden gidiyosun istanbula benimki hemen hemen sehir dışı sayilir bende kocaeli üniversitesine gidicem kendim gebze tarafnda oturuyorum

Ya ne güzel darısı bize. Ben haftaya salı gidecem. Ve aynen dediğin gibi birseyim yok gayet normal hissediyorum

Çanakkaleden canım☺ Bizimki baya uzak yani en iyi şartlarda kendi aracımızla 5 saatte varıyoruz hastaneye. Otobüsü söylemiyorum bile
Ooo bayaa bi uzakmışsın canm yaa yollar cok yoruyo insani hastane sitresj de eklenince hele ama pozitifi gorunce bile unuttum ben son iki senemi

Ooo bayaa bi uzakmışsın canm yaa yollar cok yoruyo insani hastane sitresj de eklenince hele ama pozitifi gorunce bile unuttum ben son iki senemi
Evet canım biz de çoook gidip geldik İstanbula. Sabahki ultrason kontrolü için gece saat 03.00-04.00 yola çıkardık eşimle ultrasonu yaptırıp aynı gün döndüğümüz de olurdu istanbulda otellerde kaldığımız da Bazen haftada 3 kere istanbula gittiğimiz hatta konttoller sıklaşıp opu yaklaşınca 10 gün otelde kaldığımız zamanlar falan filan Bir de bunca yorucu şeylerin arasında benim ohss oluşlarım nefes dahi alamayıp ağrıdan kıvranışlarım. Ama değdi çok şükür. Ben dünyanın öbür ucuna da gitmeye hazırdım onun için bir gün bile şikayet etmedim. Rabbime sonsuz şükürler ki bu günleri gördük. Şimdi dualarım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görebilmek için

Aynen canim onlar için değer

Bende haftaya sali gidicem beni erken mi cagirdilar ya senin degerler yuksekdi die hatırlıyorum ama bide transferin ayin kacindaydi cnm

2 Kasım da transfer oldu 5.gün embriyo tek. Yo benim değerler normaldi aslında 3 güne bir kan verdim belki ondan sana yüksek gibi geldi

2 Kasım da transfer oldu 5.gün embriyo tek. Yo benim değerler normaldi aslında 3 güne bir kan verdim belki ondan sana yüksek gibi geldi
6 kasim benim 3. Gun embriyo aslinda belkide daha gec gorunur kese ben 2 gunde bir verdim artk verme dediler ama durabilcekmiyim bilmiyorum esime hem cuma hem pazr veriyim diyorum icim rahat etsin olmaz diyo kanin kalmadi vere vere ekim 1 de basladim tedavime 10 tup kan verdim

Hayırlısı olsun da bakalım

Benim 3400 de kese gorundu karindan canim 6+0 dada kalp duyulmustu bence seninkide duyulur
Ben hesapladim ilk kontrol 5 haftaya denk geliyor qaliba kalp atisi icinde sonraki 10 gune cagira bilirler bakalim umarkm dediyn gobi olrda stressiz gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…