- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Peki nerden gidiyosun istanbula benimki hemen hemen sehir dışı sayilir bende kocaeli üniversitesine gidicem kendim gebze tarafnda oturuyorumİlk kontroller onlarla olacak ve hatta bana derlerse ki şu aya kadar bizim takip etmemiz daha iyi olur giderim İstanbula. Çünkü 2 tedavim de Amerikan Hastanesinde yapıldı hep gidişler gelişler alıştık ama sonrası için yaşadığım yerde bir doktor ayarlamam gerekecek ☺
Keseyle kalbi birlkte duymk icin demslrdr canimBana 10 gun soylediler canim
Çanakkaleden canımPeki nerden gidiyosun istanbula benimki hemen hemen sehir dışı sayilir bende kocaeli üniversitesine gidicem kendim gebze tarafnda oturuyorum
O zaman benzemiyo dimi? Bide farkli cinsiywt ola bilir yani bi erkek bi kiz gibiİki ayrı kese var canım. Bizim çift yumurta ikizi oluyor.
Bende bugun 12 gun transferin 10 gun sonra kalpte duyulurmu?bence sadece kese bakicak sen degerlere gore soyledigsen bence ikiz bu yuzden degerlek cok yuksekKeseyle kalbi birlkte duymk icin demslrdr canim
Ayyy liste falan yapcaksanız beni de ekleyinyarın kese icin gidicem ama sanırım daha erken vajinal bakıcak olsun razıyım göreyim yeterki hic bi belirti vs yok emin olamıyorum sanırım kalp atışına kadar böyle gidicek yada icimde kıpırdadığını hissedene kadar inanamıcam
Umarım herşey gönlümüzce olur yarın keseyi görürsek bi foto atarım teyzeleri size deYa ne güzel darısı bize. Ben haftaya salı gidecem. Ve aynen dediğin gibi birseyim yok gayet normal hissediyorum
Umarım herşey gönlümüzce olur yarın keseyi görürsek bi foto atarım teyzeleri size de
Ooo bayaa bi uzakmışsın canm yaa yollar cok yoruyo insani hastane sitresj de eklenince hele ama pozitifi gorunce bile unuttum ben son iki senemiÇanakkaleden canım☺ Bizimki baya uzak yani en iyi şartlarda kendi aracımızla 5 saatte varıyoruz hastaneye. Otobüsü söylemiyorum bile
Bende haftaya sali gidicem beni erken mi cagirdilar ya senin degerler yuksekdi die hatırlıyorum amaYa ne güzel darısı bize. Ben haftaya salı gidecem. Ve aynen dediğin gibi birseyim yok gayet normal hissediyorum
Evet canım biz de çoook gidip geldik İstanbula. Sabahki ultrason kontrolü için gece saat 03.00-04.00 yola çıkardık eşimle ultrasonu yaptırıp aynı gün döndüğümüz de olurdu istanbulda otellerde kaldığımız daOoo bayaa bi uzakmışsın canm yaa yollar cok yoruyo insani hastane sitresj de eklenince hele ama pozitifi gorunce bile unuttum ben son iki senemi
Aynen canim onlar için değerEvet canım biz de çoook gidip geldik İstanbula. Sabahki ultrason kontrolü için gece saat 03.00-04.00 yola çıkardık eşimle ultrasonu yaptırıp aynı gün döndüğümüz de olurdu istanbulda otellerde kaldığımız da ☺ Bazen haftada 3 kere istanbula gittiğimiz hatta konttoller sıklaşıp opu yaklaşınca 10 gün otelde kaldığımız zamanlar falan filanBir de bunca yorucu şeylerin arasında benim ohss oluşlarım nefes dahi alamayıp ağrıdan kıvranışlarım. Ama değdi çok şükür. Ben dünyanın öbür ucuna da gitmeye hazırdım onun için bir gün bile şikayet etmedim. Rabbime sonsuz şükürler ki bu günleri gördük. Şimdi dualarım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görebilmek için
Benim 3400 de kese gorundu karindan canim 6+0 dada kalp duyulmustu bence seninkide duyulurBende bugun 12 gun transferin 10 gun sonra kalpte duyulurmu?bence sadece kese bakicak sen degerlere gore soyledigsen bence ikiz bu yuzden degerlek cok yuksek
Aynen canim. Çift yumurta da farklı cinsiyet ihtimali yüksek oluyormuş. Evet canım birebir aynı olmuyorlar.O zaman benzemiyo dimi? Bide farkli cinsiywt ola bilir yani bi erkek bi kiz gibi
Bende haftaya sali gidicem beni erken mi cagirdilar ya senin degerler yuksekdi die hatırlıyorum amabide transferin ayin kacindaydi cnm
6 kasim benim 3. Gun embriyo aslinda belkide daha gec gorunur kese ben 2 gunde bir verdim artk verme dediler ama durabilcekmiyim bilmiyorum2 Kasım da transfer oldu 5.gün embriyo tek. Yo benim değerler normaldi aslında 3 güne bir kan verdim belki ondan sana yüksek gibi geldi
6 kasim benim 3. Gun embriyo aslinda belkide daha gec gorunur kese ben 2 gunde bir verdim artk verme dediler ama durabilcekmiyim bilmiyorumesime hem cuma hem pazr veriyim diyorum icim rahat etsin olmaz diyo kanin kalmadi vere vere ekim 1 de basladim tedavime 10 tup kan verdim
Ben hesapladim ilk kontrol 5 haftaya denk geliyor qaliba kalp atisi icinde sonraki 10 gune cagira bilirler bakalim umarkm dediyn gobi olrda stressiz gecerBenim 3400 de kese gorundu karindan canim 6+0 dada kalp duyulmustu bence seninkide duyulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?