Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar sizde fitil kullaniyormusunuz? Sabah kalkdigimda bakiyorum hepsi geri gelmis normalmi sizce?

Simdi hepsireye yazdim hep geri gelmesi normalmi? Bide siz fitil ve jel kullandiginizda cokmu geri geri koymaya calosiyorsunuz? Ben korktugjmdan cok fazla ittirmiyorum acaba ondanmi

Bide progestan igneside bugun biraz geri geldi esim igne yaptkdan sonra hemen bastrmasni soyluyorum ama bekliyo bi damla geri geldiginde kiyameti kopariyorum

Ben vajinit oldum ya. Transferde oldu o gün başladı şikayetlerim ama ilaç vermiyorlar ya bi sıkıntı çıkarırsa bu durum naparım ben. Her şeye dikkat ediyorum ama gerilemiyor ne yazık ki

10. Gün değerim 804 ikiz mi ki acaba Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin
Vauu kiz beni gecmissin benim degerime hemsireler sok olmustu fazla diye umarim saglikla katlanr gozun aydin bende 509 /1950 gibi artis oldu bence onemlosi kac kat artmasi bence iki kat artarsa tekde ola bilr dort kat artarsa ikizdid kesin ikisiMi tranafer olmustu?

Öylemi oluyo canm benimde hep 3 kati artti simdiye kadar ama ben tek olduğunu dusunuyorum degerlerim cok yuksek degil çünkü

Öylemi oluyo canm benimde hep 3 kati artti simdiye kadar ama ben tek olduğunu dusunuyorum degerlerim cok yuksek degil çünkü
Kendim cozdum olayi dermisim hemsireyle konustuM ben fitili koyup hemen uyuyurdum bes on dakkoka yurumemo soyledi hic bilmiyordum vallah belkode simdiye kadar fitiller bosa gitmis

Ben vajinit oldum ya. Transferde oldu o gün başladı şikayetlerim ama ilaç vermiyorlar ya bi sıkıntı çıkarırsa bu durum naparım ben. Her şeye dikkat ediyorum ama gerilemiyor ne yazık ki
İlaç dışında yapacağın bir şey yok mu? Günde iki kez çamaşır değişiyorum. Pamuklu çamaşır aldım. Peçete ile siliyorum. Jeli bir yerlere değdirmeden direkt içeri sıkıyorum.

Kendim cozdum olayi dermisim hemsireyle konustuM ben fitili koyup hemen uyuyurdum bes on dakkoka yurumemo soyledi hic bilmiyordum vallah belkode simdiye kadar fitiller bosa gitmis
Evet bizde jelleri atar atmaz kalkip yürüyoruz neyseki bebisin seninle artk yürürsun bol bol fitilden sonra

İlaç dışında yapacağın bir şey yok mu? Günde iki kez çamaşır değişiyorum. Pamuklu çamaşır aldım. Peçete ile siliyorum. Jeli bir yerlere değdirmeden direkt içeri sıkıyorum.

Evet bizde jelleri atar atmaz kalkip yürüyoruz neyseki bebisin seninle artk yürürsun bol bol fitilden sonra
Benimde jel içerde birikti iki gün zorlandım. Yürümeyince içerde tortu birikiyor. Normal tuvalet kullandım iki gün döküldü şükür. Çok fazla birikme olunca doktor temizliyormuş internette okumuştum. Bir iki gün hareketsiz kaldım böyle şükür çıktı kalanlar. Çok hareketli olunca da su gibi olup akıyor. Gerekli olanı alıyor gerisini bir şekilde atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…