Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benimde aynı şekilde canım aşırı dolgunlaştı. Azalmayacak bence bu daha başlangıç süt dolduğunu düşün birde

Simdi aradilar cok sukur iyi artmis 1950 olmus allahim bu kadar sevineceyimi dusunmemistim daha keseyi beklerim falan diyodum ama calstigm yerde hamiley diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum
İkizler geliyor tatlım hatta üç transfer edildiyse üçüzde olabilir rabbim başa kadar sorunsuz sıkıntısız çıkarsın.

Simdi aradilar cok sukur iyi artmis 1950 olmus allahim bu kadar sevineceyimi dusunmemistim daha keseyi beklerim falan diyodum ama calstigm yerde hamiley diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum
Çevremdekiler kalp atışı olana kadar söyleme hatta daha da sonra söyle diyorlar bilmiyorlar 3 yıldır bunu beklediğimi cuma duyayım diyeceğim vallahi olmayınca kimse bilmesin söyleme oldu yine aynı eee yeter vallahi

Canım senin kese yarın ya da cuma günü görünebilir bu gidişle

Ben oğlumda 4 aylık olduktan sonra söyledim. Hem düşük risk vardi. Hem karnım 4 ay dan sonra. Çıkmaya başladı bunda galiba yine 3 ay saklarım.

Ben oğlumda 4 aylık olduktan sonra söyledim. Hem düşük risk vardi. Hem karnım 4 ay dan sonra. Çıkmaya başladı bunda galiba yine 3 ay saklarım.
Ben çok hareketli biriyim mesai arkadaşlarım aşağı inmeyişimden şüphelenmeye başladılar birde hareketi yavaşlatınca daha bir çaktılar. Sende bir gariplik var diyip duruyorlar ikiz olduğunu söylemeyeceğim cinsiyet e kadar ama bu süreçte çok dua edenim oldu. Tedavi olduğumu çok yakın arkadaşlarım dışında kimse bilmiyor. Anne babalarımız birkaç arkadaşım sadece biliyor. Çok yoruldum susmaktan eş faktörü de olunca daha bir hassas toplum. Kalpleri duyalım inşallah bakayım müjde bekleyenlere derim herhalde.

Hikayemiz baya benzermiş ilk kan değerleriniz nasıldı? Belki bizim de ikiz olcak

Canım sürekli gidip gelmek zor olmayacak mı? Kalp atışını gerçi duyana kadar mecbur onlarla bağlantılı olacak.

Canım sürekli gidip gelmek zor olmayacak mı? Kalp atışını gerçi duyana kadar mecbur onlarla bağlantılı olacak.
İlk kontroller onlarla olacak ve hatta bana derlerse ki şu aya kadar bizim takip etmemiz daha iyi olur giderim İstanbula. Çünkü 2 tedavim de Amerikan Hastanesinde yapıldı hep gidişler gelişler alıştık ama sonrası için yaşadığım yerde bir doktor ayarlamam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…