- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Cok sukur canim hadi gözün aydın beni salı günü keseye çağırdılarSimdi aradilar cok sukur iyi artmis 1950 olmus allahim bu kadar sevineceyimi dusunmemistim daha keseyi beklerim falan diyodum ama calstigm yerde hamiley diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum❤
Benim kese ve kalp birlikte olacak gibi Allah nasip ederse tüp bebek doktorum test tarihinden 2 hafta sonra gel dedi. Ayın 27.de gideceğim canımBelkide. Sen ne zaman gidecektin kese için.
Benimde aynı şekilde canım aşırı dolgunlaştı. Azalmayacak bence bu daha başlangıçAnladım canım çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim. Ultrasonda doktorumuz baktığında kesinleşecek rakamlar. İçerde embriyonun gelişimine göre değerlendiriyorlar demek ki. Allahın izniyle sağlıkla gelişsinler de içerdeBir sorum daha olacak, şimdi bu göğüslerdeki ağrı ve şişlik hep böyle kalacak mı yoksa geçecek mi yaa valla çok ağrıyor elimi bile değdiremiyorum.
İkizler geliyor tatlım hatta üç transfer edildiyse üçüzde olabilirSimdi aradilar cok sukur iyi artmis 1950 olmus allahim bu kadar sevineceyimi dusunmemistim daha keseyi beklerim falan diyodum ama calstigm yerde hamiley diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum❤
Çevremdekiler kalp atışı olana kadar söyleme hatta daha da sonra söyle diyorlar bilmiyorlar 3 yıldır bunu beklediğimi cuma duyayım diyeceğim vallahi olmayınca kimse bilmesin söyleme oldu yine aynı eee yeter vallahiSimdi aradilar cok sukur iyi artmis 1950 olmus allahim bu kadar sevineceyimi dusunmemistim daha keseyi beklerim falan diyodum ama calstigm yerde hamiley diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum❤
Canım senin kese yarın ya da cuma günü görünebilir bu gidişleSimdi aradilar cok sukur iyi artmis 1950 olmus allahim bu kadar sevineceyimi dusunmemistim daha keseyi beklerim falan diyodum ama calstigm yerde hamiley diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum❤
Çevremdekiler kalp atışı olana kadar söyleme hatta daha da sonra söyle diyorlar bilmiyorlar 3 yıldır bunu beklediğimi cuma duyayım diyeceğim vallahi olmayınca kimse bilmesin söyleme oldu yine aynı eee yeter vallahi
Hayırlı olsun minik Kesenizi görün inşallah pozitif sonucunu beklemeye benzemiyor kalbim duracak gibiydi.Bu arada burayada yazıyım kizlar kan sonucum 502 çıktı şükür bende öğlen ariycam merkezimi ya tekrar kan istiycek yada ultrasona gün vercek
Benim kese ve kalp birlikte olacak gibi Allah nasip ederse tüp bebek doktorum test tarihinden 2 hafta sonra gel dedi. Ayın 27.de gideceğim canım
Ben çok hareketli biriyim mesai arkadaşlarım aşağı inmeyişimden şüphelenmeye başladılar birde hareketi yavaşlatınca daha bir çaktılar. Sende bir gariplik var diyip duruyorlarBen oğlumda 4 aylık olduktan sonra söyledim. Hem düşük risk vardi. Hem karnım 4 ay dan sonra. Çıkmaya başladı bunda galiba yine 3 ay saklarım.
Hikayemiz baya benzermişBen çok hareketli biriyim mesai arkadaşlarım aşağı inmeyişimden şüphelenmeye başladılar birde hareketi yavaşlatınca daha bir çaktılar. Sende bir gariplik var diyip duruyorlarikiz olduğunu söylemeyeceğim cinsiyet e kadar ama bu süreçte çok dua edenim oldu. Tedavi olduğumu çok yakın arkadaşlarım dışında kimse bilmiyor. Anne babalarımız birkaç arkadaşım sadece biliyor. Çok yoruldum susmaktan eş faktörü de olunca daha bir hassas toplum. Kalpleri duyalım inşallah bakayım müjde bekleyenlere derim herhalde.
Sagol canm insallah cok heycanliyim.yaaHayırlı olsun minik Kesenizi görün inşallah pozitif sonucunu beklemeye benzemiyor kalbim duracak gibiydi.
11. Gün 997 çıktı, 13. Gün 2090 canım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu :))Hikayemiz baya benzermişilk kan değerleriniz nasıldı? Belki bizim de ikiz olcak
Canim iki tane kesemi var yoksa ayni kesede iki minik kalp11. Gün 997 çıktı, 13. Gün 2090 canım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu :))
İki ayrı kese var canım. Bizim çift yumurta ikizi oluyor.Canim iki tane kesemi var yoksa ayni kesede iki minik kalp
Canım sürekli gidip gelmek zor olmayacak mı? Kalp atışını gerçi duyana kadar mecbur onlarla bağlantılı olacak.Kızlar benim bugünkü değerim de 2 ye katladı çok şükür. Doktor 15 gün sonra ultrasonla bakalım dedi. Tedavimiz İstanbulda ve biz başka şehirden gittiğimiz için ayrı ayrı olmasın diye sanırım kese ve kalp ikisi birarada olacak gibi
İlk kontroller onlarla olacak ve hatta bana derlerse ki şu aya kadar bizim takip etmemiz daha iyi olur giderim İstanbula. Çünkü 2 tedavim de Amerikan Hastanesinde yapıldı hep gidişler gelişler alıştık ama sonrası için yaşadığım yerde bir doktor ayarlamam gerekecekCanım sürekli gidip gelmek zor olmayacak mı? Kalp atışını gerçi duyana kadar mecbur onlarla bağlantılı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?