- Konu Sahibi Minnaklarimm
Kizlar sizde fitil kullaniyormusunuz? Sabah kalkdigimda bakiyorum hepsi geri gelmis normalmi sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimBen hesapladim ilk kontrol 5 haftaya denk geliyor qaliba kalp atisi icinde sonraki 10 gune cagira bilirler bakalim umarkm dediyn gobi olrda stressiz gecer
Ben jel kullanıyorum o da 2 3 güne bir geldiği oluyorKizlar sizde fitil kullaniyormusunuz? Sabah kalkdigimda bakiyorum hepsi geri gelmis normalmi sizce?
Canim ben jel kullaniyorum 1 tane bide ilac olarak progesteron verdi dokturum sadece su geliyo benden artık ama ilk başlarda hep jel olarak geliyoduKizlar sizde fitil kullaniyormusunuz? Sabah kalkdigimda bakiyorum hepsi geri gelmis normalmi sizce?
Inşallah canm hadi hayirli haberlerle gel ins.Günaydın herkese. 8. Gün kan değerim 309 idi bugün 10. Gün kan verdim sonucunu bekliyorum. İnşallah katlanmistir
Cok guzel canm değerin ikizde olabilir bayaa yuksek çıkmış10. Gün değerim 804 ikiz mi ki acaba Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin
Vauu kiz beni gecmissin benim degerime hemsireler sok olmustu fazla diye umarim saglikla katlanr gozun aydin bende 509 /1950 gibi artis oldu bence onemlosi kac kat artmasi bence iki kat artarsa tekde ola bilr dort kat artarsa ikizdid kesin ikisiMi tranafer olmustu?10. Gün değerim 804 ikiz mi ki acaba Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin
Öylemi oluyo canm benimde hep 3 kati artti simdiye kadar ama ben tek olduğunu dusunuyorum degerlerim cok yuksek degil çünküVauu kiz beni gecmissin benim degerime hemsireler sok olmustu fazla diye umarim saglikla katlanr gozun aydin bende 509 /1950 gibi artis oldu bence onemlosi kac kat artmasi bence iki kat artarsa tekde ola bilr dort kat artarsa ikizdid kesin ikisiMi tranafer olmustu?
Kendim cozdum olayi dermisim hemsireyle konustuM ben fitili koyup hemen uyuyurdum bes on dakkoka yurumemo soyledi hic bilmiyordum vallah belkode simdiye kadar fitiller bosa gitmisÖylemi oluyo canm benimde hep 3 kati artti simdiye kadar ama ben tek olduğunu dusunuyorum degerlerim cok yuksek degil çünkü
İlaç dışında yapacağın bir şey yok mu? Günde iki kez çamaşır değişiyorum. Pamuklu çamaşır aldım. Peçete ile siliyorum. Jeli bir yerlere değdirmeden direkt içeri sıkıyorum.Ben vajinit oldum ya. Transferde oldu o gün başladı şikayetlerim ama ilaç vermiyorlar ya bi sıkıntı çıkarırsa bu durum naparım ben. Her şeye dikkat ediyorum ama gerilemiyor ne yazık ki
Evet bizde jelleri atar atmaz kalkip yürüyoruz neyseki bebisin seninle artk yürürsun bol bol fitilden sonraKendim cozdum olayi dermisim hemsireyle konustuM ben fitili koyup hemen uyuyurdum bes on dakkoka yurumemo soyledi hic bilmiyordum vallah belkode simdiye kadar fitiller bosa gitmis
İlaç dışında yapacağın bir şey yok mu? Günde iki kez çamaşır değişiyorum. Pamuklu çamaşır aldım. Peçete ile siliyorum. Jeli bir yerlere değdirmeden direkt içeri sıkıyorum.Ben vajinit oldum ya. Transferde oldu o gün başladı şikayetlerim ama ilaç vermiyorlar ya bi sıkıntı çıkarırsa bu durum naparım ben. Her şeye dikkat ediyorum ama gerilemiyor ne yazık ki
Benimde jel içerde birikti iki gün zorlandım. Yürümeyince içerde tortu birikiyor. Normal tuvalet kullandım iki gün döküldü şükür. Çok fazla birikme olunca doktor temizliyormuş internette okumuştum. Bir iki gün hareketsiz kaldım böyle şükür çıktı kalanlar. Çok hareketli olunca da su gibi olup akıyor. Gerekli olanı alıyor gerisini bir şekilde atıyor.Evet bizde jelleri atar atmaz kalkip yürüyoruz neyseki bebisin seninle artk yürürsun bol bol fitilden sonra
Çok güzel artmış canım10. Gün değerim 804 ikiz mi ki acaba Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin