• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

O
Ben acaba ne zaman birşeyler hisedecem 🤷‍♀️ bir iki kere hafif adet ağrısı oldu gibi onun dışında gayet normal herşey. Bide sanki karnım aç gibi bir his oldu 2 gündür.
Bende de transferden bugüne kadar, 18 gün olmuş, hiç bir belirti, lekelenme, ağrı sızı, bulantı hiç bişey hissetmedim. Çok yoğun çalışıyorum yorgunluktan anlayamıyorum belirtileri herhalde diyorum canımm

O
Bende de transferden bugüne kadar, 18 gün olmuş, hiç bir belirti, lekelenme, ağrı sızı, bulantı hiç bişey hissetmedim. Çok yoğun çalışıyorum yorgunluktan anlayamıyorum belirtileri herhalde diyorum canımm

Belkide. Sen ne zaman gidecektin kese için.

Kizlar ilk kanda bu aralar aramistilr daha aramadilar sinir krizi gecircem kendim aramak istiyorm ama insanlarida darlandirmak istemiyorum

Simdi aradilar cok sukur iyi artmis 1950 olmus allahim bu kadar sevineceyimi dusunmemistim daha keseyi beklerim falan diyodum ama calstigm yerde hamiley diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum 🤲
Çok güzel. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.

Back