• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İlk kontroller onlarla olacak ve hatta bana derlerse ki şu aya kadar bizim takip etmemiz daha iyi olur giderim İstanbula. Çünkü 2 tedavim de Amerikan Hastanesinde yapıldı hep gidişler gelişler alıştık ama sonrası için yaşadığım yerde bir doktor ayarlamam gerekecek ☺
Peki nerden gidiyosun istanbula benimki hemen hemen sehir dışı sayilir bende kocaeli üniversitesine gidicem kendim gebze tarafnda oturuyorum

Ayyy liste falan yapcaksanız beni de ekleyin 🤗 yarın kese icin gidicem ama sanırım daha erken vajinal bakıcak olsun razıyım göreyim yeterki hic bi belirti vs yok emin olamıyorum sanırım kalp atışına kadar böyle gidicek 😂 yada icimde kıpırdadığını hissedene kadar inanamıcam 😂

Ya ne güzel darısı bize. Ben haftaya salı gidecem. Ve aynen dediğin gibi birseyim yok gayet normal hissediyorum 🤷‍♀️

Çanakkaleden canım☺ Bizimki baya uzak yani en iyi şartlarda kendi aracımızla 5 saatte varıyoruz hastaneye. Otobüsü söylemiyorum bile 😂
Ooo bayaa bi uzakmışsın canm yaa yollar cok yoruyo insani hastane sitresj de eklenince hele ama pozitifi gorunce bile unuttum ben son iki senemi 🤗

Ooo bayaa bi uzakmışsın canm yaa yollar cok yoruyo insani hastane sitresj de eklenince hele ama pozitifi gorunce bile unuttum ben son iki senemi 🤗
Evet canım biz de çoook gidip geldik İstanbula. Sabahki ultrason kontrolü için gece saat 03.00-04.00 yola çıkardık eşimle ultrasonu yaptırıp aynı gün döndüğümüz de olurdu istanbulda otellerde kaldığımız da ☺️ Bazen haftada 3 kere istanbula gittiğimiz hatta konttoller sıklaşıp opu yaklaşınca 10 gün otelde kaldığımız zamanlar falan filan 😂 Bir de bunca yorucu şeylerin arasında benim ohss oluşlarım nefes dahi alamayıp ağrıdan kıvranışlarım. Ama değdi çok şükür. 🙏🏻 Ben dünyanın öbür ucuna da gitmeye hazırdım onun için bir gün bile şikayet etmedim. Rabbime sonsuz şükürler ki bu günleri gördük. Şimdi dualarım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görebilmek için 😇🐣

Evet canım biz de çoook gidip geldik İstanbula. Sabahki ultrason kontrolü için gece saat 03.00-04.00 yola çıkardık eşimle ultrasonu yaptırıp aynı gün döndüğümüz de olurdu istanbulda otellerde kaldığımız da ☺ Bazen haftada 3 kere istanbula gittiğimiz hatta konttoller sıklaşıp opu yaklaşınca 10 gün otelde kaldığımız zamanlar falan filan 😂 Bir de bunca yorucu şeylerin arasında benim ohss oluşlarım nefes dahi alamayıp ağrıdan kıvranışlarım. Ama değdi çok şükür. 🙏🏻 Ben dünyanın öbür ucuna da gitmeye hazırdım onun için bir gün bile şikayet etmedim. Rabbime sonsuz şükürler ki bu günleri gördük. Şimdi dualarım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görebilmek için 😇🐣
Aynen canim onlar için değer 🤗😍

Bende haftaya sali gidicem beni erken mi cagirdilar ya senin degerler yuksekdi die hatırlıyorum ama 🤔 bide transferin ayin kacindaydi cnm

2 Kasım da transfer oldu 5.gün embriyo tek. Yo benim değerler normaldi aslında 3 güne bir kan verdim belki ondan sana yüksek gibi geldi 🤷‍♀️

2 Kasım da transfer oldu 5.gün embriyo tek. Yo benim değerler normaldi aslında 3 güne bir kan verdim belki ondan sana yüksek gibi geldi 🤷‍♀️
6 kasim benim 3. Gun embriyo aslinda belkide daha gec gorunur kese ben 2 gunde bir verdim artk verme dediler ama durabilcekmiyim bilmiyorum 🙈 esime hem cuma hem pazr veriyim diyorum icim rahat etsin olmaz diyo kanin kalmadi vere vere😄 ekim 1 de basladim tedavime 10 tup kan verdim

6 kasim benim 3. Gun embriyo aslinda belkide daha gec gorunur kese ben 2 gunde bir verdim artk verme dediler ama durabilcekmiyim bilmiyorum 🙈 esime hem cuma hem pazr veriyim diyorum icim rahat etsin olmaz diyo kanin kalmadi vere vere😄 ekim 1 de basladim tedavime 10 tup kan verdim

Hayırlısı olsun da bakalım 🤗

Benim 3400 de kese gorundu karindan canim 6+0 dada kalp duyulmustu bence seninkide duyulur
Ben hesapladim ilk kontrol 5 haftaya denk geliyor qaliba kalp atisi icinde sonraki 10 gune cagira bilirler bakalim umarkm dediyn gobi olrda stressiz gecer

Back