• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Vauu kiz beni gecmissin 😂 benim degerime hemsireler sok olmustu fazla diye umarim saglikla katlanr gozun aydin bende 509 /1950 gibi artis oldu bence onemlosi kac kat artmasi bence iki kat artarsa tekde ola bilr dort kat artarsa ikizdid kesin 👌🤲 ikisiMi tranafer olmustu?
Evet 2 transfer oldu fakat 4 kat artmış olmuyor ki😞 bi sıkıntı olmaz demi bu şekilde artışı.

Kizlar banu ciftcini. Uygulamasini indirdim 28 kalp atisi yaziyo 30u randevum sizce kalp atisinida duya bilrmiyim son adet tarihine goremi oyle yaziloyor 8i transfer olmstum

Kizlar banu ciftcini. Uygulamasini indirdim 28 kalp atisi yaziyo 30u randevum sizce kalp atisinida duya bilrmiyim son adet tarihine goremi oyle yaziloyor 8i transfer olmstum

Ama vajinal mi? Öyleyse duyulabilir bence. Ay bende çok merak ediyorum sata göre duyulabilir benim salı günü ama değerlerime göre bilemicem 🤷‍♀️

Doktor ne zaman dediyse canım o güne odaklan. benim yarın zor tutuyorum bugün gitmemek için 😂😂😂😂yarın inşallah 13.30 da randevum ikisinin de sesini duyarım

Evt ya bende indirdim o uygulamayı. Bebeğinin o uygulamaya gore kalp atışları başlamış bile anlayamadim

Kizlar hemsire ayni ilaci yani fitil gibi kullandigimi icede bilrsin diyo bu gune kadarbhepsi geri geldiyse tutmasi mucize ya umarim bisey olmadi bebise

Kızlar merhaba
Yazdiklarinizi okuncunca çok tuaf oldum
Bende geçen sene bu zamanlada bu heycanları yaşıyodum yazişiyodum burda
temmuz annesi diye yola ciktım :).haziran annesi oldum 1😊
7 senede 5. Tedavimle cok şükür oglumu kucagima aldım
Cok guzel, rahat bi hamilelik gecirmenizi diliyorum
Saglikla bebeklerinizi kucaklarınıza alirsiniź inşallah 🤲

Kızlar merhaba
Yazdiklarinizi okuncunca çok tuaf oldum
Bende geçen sene bu zamanlada bu heycanları yaşıyodum yazişiyodum burda
temmuz annesi diye yola ciktım :).haziran annesi oldum 1😊
7 senede 5. Tedavimle cok şükür oglumu kucagima aldım
Cok guzel, rahat bi hamilelik gecirmenizi diliyorum
Saglikla bebeklerinizi kucaklarınıza alirsiniź inşallah 🤲
İnşallah inşallah çok teşekkür ederiz 🙏🙏🙏😘benimde temmuz diye görünüyor ama haziran olacak gibi inşallah olabildiği kadar geç doğarlar 👨‍👩‍👧‍👦

Benim de çok hafif geldi bugün aynı gün transfer olmuştuk hatırlarsan. Senin değerlerin nasıldı? Nezaman keseya çağırdılar
Evet hatırladım sizi ilkli 261 ikincisi 677 haftaya çarşamba 27 kasım keseyi girmek için çağırdı hemşirelerle görüştüm coraspin lestirdiler yoğunlaşınca söyle dediler yogunlasmadi damla damla geliyor bazen

Back