- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.721
Amiinn inşallahMaşallah hep böyle güzel haberler duyalım, verelim inşallah
Canım nasıl oldun?Telaş yaptım biraz korktum az kaldı allhtan Dr. Doktorumun muayenehanesi evimize yakın bi mesafede size bilgi verrim grsrz kzlr dua edin miniklerime
Yok canım. gördüm deme ben şok ben iptal üç gün var aramızda ben sabahı edememKizlarrrr hafif denecek kadar az dedi doktorum olabileceğini söyledi iğne yaptı bal lokumlarimin kalbini duyduk tekrardan veeeeecinsiyeti bu haftalarda belirli olanvar mi ilkmiyim bu sorayım once
Benmde seninle aramda 1 gun var canm ozmaan 4 gun sonra benmkide mi belli olur?Yok canım. gördüm deme ben şok ben iptal üç gün var aramızda ben sabahı edememsevindim canım inşallah tekrar bu korkuyu yaşamazsın
Vallahi ilk defa duyacağım 9. haftada sonu 10. Haftanın başında cinayet belli olmasınıBenmde seninle aramda 1 gun var canm ozmaan 4 gun sonra benmkide mi belli olur?bence olmaz ya ne bileym olsada kesin sonuc olmaz
Ayyy hadi söyle içimden erkek gibi geçtiKizlarrrr hafif denecek kadar az dedi doktorum olabileceğini söyledi iğne yaptı bal lokumlarimin kalbini duyduk tekrardan veeeeecinsiyeti bu haftalarda belirli olanvar mi ilkmiyim bu sorayım once
Ben de kız istiyordumBende önce bi kalbini duyup ağlasam o duyguyu yaşasam inşallah önce sonra cinsiyete sıra gelirbende hep kızım olsun isterdim ama rabbimden hayırlısı diye dua ettim hep.Bakalım bizimki ne çıkacak
bende vallaVallahi ilk defa duyacağım 9. haftada sonu 10. Haftanın başında cinayet belli olmasını
Şaka yapıyorsun kuzucuklsrin cinsiyeti belli mi olduKizlarrrr hafif denecek kadar az dedi doktorum olabileceğini söyledi iğne yaptı bal lokumlarimin kalbini duyduk tekrardan veeeeecinsiyeti bu haftalarda belirli olanvar mi ilkmiyim bu sorayım once
Vaaay süper bi haber bu kadar erken gösterdiyse erkek olabilir tahminimceKizlarrrr hafif denecek kadar az dedi doktorum olabileceğini söyledi iğne yaptı bal lokumlarimin kalbini duyduk tekrardan veeeeecinsiyeti bu haftalarda belirli olanvar mi ilkmiyim bu sorayım once
Ay canmmm benm ne guzel sevinmsssn Rabbim saglikla kucaginizada almayi nasip etsnErkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar randevumuz var ya bu muhteşem bir haber degilmiiii esimin ağzı kulaklarinda doktorunuzu öpüyor sevincinden ben şaşkın ördek gibiOGULLARİM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRENSLER 3 OLDUKOCAYİDA SAYARSAM 4 TANEEE
1 tane daha mi oglunuz varErkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar randevumuz var ya bu muhteşem bir haber degilmiiii esimin ağzı kulaklarinda doktorunuzu öpüyor sevincinden ben şaşkın ördek gibiOGULLARİM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRENSLER 3 OLDUKOCAYİDA SAYARSAM 4 TANEEE
İkisini de erkek bekleyen anne baba için müthiş tabikiErkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar randevumuz var ya bu muhteşem bir haber degilmiiii esimin ağzı kulaklarinda doktorunuzu öpüyor sevincinden ben şaşkın ördek gibiOGULLARİM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRENSLER 3 OLDUKOCAYİDA SAYARSAM 4 TANEEE
Hayırlı olsun harika bir haberErkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar randevumuz var ya bu muhteşem bir haber degilmiiii esimin ağzı kulaklarinda doktorunuzu öpüyor sevincinden ben şaşkın ördek gibiOGULLARİM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRENSLER 3 OLDUKOCAYİDA SAYARSAM 4 TANEEE
Evett 6 yasindaaa yaaa nasıl mutluyum nasıl mutluyummmmmmm yaaaaa allhimmmmmm yaaa kendimi sakinlestiremiyorumm1 tane daha mi oglunuz var
Evet canim kendiminkini cikrtmaya calsyrumdaUsg ulsturasyon resmi mi oluyor kuzum
Gozun aydin canim ben 12.haftamdayim daha gostermedi kurabiyemEvett 6 yasindaaa yaaa nasıl mutluyum nasıl mutluyummmmmmm yaaaaa allhimmmmmm yaaa kendimi sakinlestiremiyorumm
Hayırlı olsun çok güzel bir haber rabbim gönlüne göre versin ne güzel erkenden göstermiş sağlıkla büyüsün oğluşlarınErkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar randevumuz var ya bu muhteşem bir haber degilmiiii esimin ağzı kulaklarinda doktorunuzu öpüyor sevincinden ben şaşkın ördek gibiOGULLARİM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRENSLER 3 OLDUKOCAYİDA SAYARSAM 4 TANEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?