Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlarrrr hafif denecek kadar az dedi doktorum olabileceğini söyledi iğne yaptı bal lokumlarimin kalbini duyduk tekrardan veeeee cinsiyeti bu haftalarda belirli olanvar mi ilkmiyim bu sorayım once
Yok canım. gördüm deme ben şok ben iptal üç gün var aramızda ben sabahı edemem sevindim canım inşallah tekrar bu korkuyu yaşamazsın

Kizlarrrr hafif denecek kadar az dedi doktorum olabileceğini söyledi iğne yaptı bal lokumlarimin kalbini duyduk tekrardan veeeee cinsiyeti bu haftalarda belirli olanvar mi ilkmiyim bu sorayım once
Ayyy hadi söyle içimden erkek gibi geçti veeee şükür bir sıkıntı olmadığına sevindim arkadaşım Alah bebeklerimizi korusun

Şaka yapıyorsun kuzucuklsrin cinsiyeti belli mi oldu ay ne dedi çok merak ettim

Ay canmmm benm ne guzel sevinmsssn Rabbim saglikla kucaginizada almayi nasip etsn

İkisini de erkek bekleyen anne baba için müthiş tabiki inşallah benimkiler de erkenden görünür ya heyecan yaptım minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem rabbim herkesin gönlünden geçen sağlıklı hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin

Hayırlı olsun çok güzel bir haber rabbim gönlüne göre versin ne güzel erkenden göstermiş sağlıkla büyüsün oğluşların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…