• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlarrrr hafif denecek kadar az dedi doktorum olabileceğini söyledi iğne yaptı bal lokumlarimin kalbini duyduk tekrardan veeeee🙈 cinsiyeti bu haftalarda belirli olanvar mi ilkmiyim bu sorayım once
Yok canım. gördüm deme ben şok ben iptal üç gün var aramızda ben sabahı edemem 😂sevindim canım inşallah tekrar bu korkuyu yaşamazsın

Kizlarrrr hafif denecek kadar az dedi doktorum olabileceğini söyledi iğne yaptı bal lokumlarimin kalbini duyduk tekrardan veeeee🙈 cinsiyeti bu haftalarda belirli olanvar mi ilkmiyim bu sorayım once
Ayyy hadi söyle içimden erkek gibi geçti 😃 veeee şükür bir sıkıntı olmadığına sevindim arkadaşım Alah bebeklerimizi korusun

Şaka yapıyorsun kuzucuklsrin cinsiyeti belli mi oldu 🤭🤭 ay ne dedi çok merak ettim 😂

Erkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar randevumuz var ya bu muhteşem bir haber degilmiiii esimin ağzı kulaklarinda doktorunuzu öpüyor sevincinden ben şaşkın ördek gibi :KK48::KK60::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: OGULLARİM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRENSLER 3 OLDUKOCAYİDA SAYARSAM 4 TANEEE
Ay canmmm benm ne guzel sevinmsssn Rabbim saglikla kucaginizada almayi nasip etsn🤲😍

Erkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar randevumuz var ya bu muhteşem bir haber degilmiiii esimin ağzı kulaklarinda doktorunuzu öpüyor sevincinden ben şaşkın ördek gibi :KK48::KK60::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: OGULLARİM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRENSLER 3 OLDUKOCAYİDA SAYARSAM 4 TANEEE
İkisini de erkek bekleyen anne baba için müthiş tabiki 😂😂😂inşallah benimkiler de erkenden görünür ya heyecan yaptım 🙃🙃🙃 minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem 💞 💞 rabbim herkesin gönlünden geçen sağlıklı hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin 🙏 🙏 🙏

Hayırlı olsun çok güzel bir haber rabbim gönlüne göre versin ne güzel erkenden göstermiş sağlıkla büyüsün oğluşların😊👏🏻

Back