- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #1.681
Dr. Aradım hastahaneye gidyruz dua edin kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ciddi bir şey değildir.Allah yardımcınız olsun.Dr. Aradım hastahaneye gidyruz dua edin kizlar
Teşekkür ediyorum kuzum benim Rabbim senin de gönlüne göre versinHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kuzum benim de kanamam olduğunda çok korkmuştum Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmayacak dualarım seninle. Güzel haberlerle geleceksin Kuzum üzülme güzel anneKanamam başladı
Hoşgeldin canım bizden bir hafta büyük bir bebiş daha geldiMerhaba kızlar ben de 14 ekimde 5.gün embriyo transferi oldum bugün 9+6 yım.
Ayy ne güzel yaa Rabbim sağ salim kucağına almayi nasib etsinKizlarrrrr guruba bir kız bebiş daha geliyorrrrrr şükürler olsun bebisimin değerleri normal sağlıklı çıktı. Çok mutluyum Allah'ım sana ne kadar sukretsem azdır ,
Sağolasın canım benim yerim ben o kizlariiii seninle aynı zamanda kiz doguracagiz resmenVe beklenen haber geldi Tebrikler. Kızlarımız çoğalıyor.
Aminİnşallah ciddi bir şey değildir.Allah yardımcınız olsun.
Rabbim yardımcın olsun yaşamış biri olarak sakın olmaya çalışDr. Aradım hastahaneye gidyruz dua edin kizlar
Canim telaş yapma hastaneye git hayırlı haberler ver insallahKanamam başladı
Öyle olacak inşallah o günleri de görürüzSağolasın canım benim yerim ben o kizlariiii seninle aynı zamanda kiz doguracagiz resmen
Sağolasın kuzum benim senin de Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsinAyy ne güzel yaa Rabbim sağ salim kucağına almayi nasib etsin
Ay inşallah Rabbim bize o günleri hayırlısı ile göstermeyi nasip etsinÖyle olacak inşallah o günleri de görürüz
Sen benden önce artık 2 gün önde seninkiler sırayı bozmıyım ben seni bekliyorumzuzu3838 bizim önümüzde üç kişi vardı. İki arkadaş öğrendi sıra bize geliyor Angelnursee öğrenecek sonra sen sonra ben kadriyakta benle aynı gün her şeyi
Hoş buldumm yeni gördüm burayı yoksa daha önceHoşgeldin canım bizden bir hafta büyük bir bebiş daha geldi
Kizlarrrrr guruba bir kız bebiş daha geliyorrrrrr şükürler olsun bebisimin değerleri normal sağlıklı çıktı. Çok mutluyum Allah'ım sana ne kadar sukretsem azdır ,
Ben ne doğuracağım henüz bilmiyorum ama ikiz olduğu için sanırım bende sizinle doğum yapacağım. Çok dua ediyorum Temmuz o görsünler diye 11 Temmuz normal tarihi de doktorum 15 Haziran yazdı kağıdıma. Öncesi olmazsın da sonrası ne kadar kalsalar fayda dedi.Sağolasın kuzum benim senin de Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin