Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İnşallah hayırlı zamanda doğarlar kuzum. Yerim.o.ikizleri

Merhabalar bugün transferin 22. Gün muanem vardı yolk sac var dedi bu ne oluyor normalde sata göre 5+4 ama doktor 6 haftaya uygun dedi kalp atışını ne zaman duyarım
Yolk sac bebeğin oluşacağını gösteriyor canım bende bugün muayene oldum bende 5+5 im aynı sayılırız seninle de .bana birkaç gün sonra bile kalbi duyabilirsin dedi haftaya tekrar kontrolüm var kalp için inşallah ikimizde ve bekleyen tüm annelerde bu duyguyu yaşar

Ağladın mı ben ağladım. Kese günü bir şey hissetmedim. Kalbi duyduğum an ağlamaya başladım. Çok şükür canım başa kadar sorunsuz geçer inşallah
Eşim de ben de tutamadık kendimizi gözlerimizden akıp gitti bütün kaygılarımız, şimdi büyük bir mutluluk yaşıyoruz her ikimiz de İnşallah canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürürz

Bende normal kadın dogumcuya gitmiyorum cnm ikiz ve riskli gebelikler uzmanına gidiyorum doktrn güzel bilgiler vermis
Evet doktorumuz ne derse onu yapacağız bundan sonra da. 12. Hafta çok önemliymiş o hafta doktorumuzun tavsiyesi doğrultusunda riskli gebelik doktoruna gideceğiZ. Sizin de ikiz olduğu için herhalde bütün takibinizi mi riskli gebelik doktoru yapacak ?

Hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün kızın
Sağolasın canım Rabbim senin de gönlüne göre versin en başta sağlıklı sıhhatli nasip etsin siz de yakında öğreneceksiniz sizinkileri de çok merak ediyorum

Telaş yaptım biraz korktum az kaldı allhtan Dr. Doktorumun muayenehanesi evimize yakın bi mesafede size bilgi verrim grsrz kzlr dua edin miniklerime
Bende sabah anladım o duyguyu canım pembe leke geldi benden de korkma iğne yapıldı şimdi iyiym progestan hemen lekeyi kahverengine çeviriyor doktor kahverengi lekeden korkma kanamanın bittiğini gösterir dedi inşallah sen de tez vakitte sıkıntını atlatırsın

Sağolasın canım Rabbim senin de gönlüne göre versin en başta sağlıklı sıhhatli nasip etsin siz de yakında öğreneceksiniz sizinkileri de çok merak ediyorum
Bende önce bi kalbini duyup ağlasam o duyguyu yaşasam inşallah önce sonra cinsiyete sıra gelir bende hep kızım olsun isterdim ama rabbimden hayırlısı diye dua ettim hep.Bakalım bizimki ne çıkacak

Maşallah hep böyle güzel haberler duyalım, verelim inşallah

Bende önce bi kalbini duyup ağlasam o duyguyu yaşasam inşallah önce sonra cinsiyete sıra gelir bende hep kızım olsun isterdim ama rabbimden hayırlısı diye dua ettim hep.Bakalım bizimki ne çıkacak
Kuzum bugun muayne oldun kalp atışını duymadın mi gerçi 6. Haftada vajinal ultrason ile ben duymuştum

Kuzum bugun muayne oldun kalp atışını duymadın mi gerçi 6. Haftada vajinal ultrason ile ben duymuştum
Duymadım canım 2.07 mm çıktı benim yavrucak daha küçücük doktor haftaya geldiğinizde duyabilirsiniz dedi karnımdan bakmayı kabul etmedi görülmez vajinal bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…