- 9 Mart 2019
- 1.430
- 1.496
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #1.701
Amin amin amin Rabbim gönlüne göre versin bir erkek evladın var hayırlısı ile bir kız bebisin de olsun o günleri size de yaşatsınGözün aydın. Darısı bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin amin Rabbim gönlüne göre versin bir erkek evladın var hayırlısı ile bir kız bebisin de olsun o günleri size de yaşatsınGözün aydın. Darısı bize
Az kaldı inşallah bizede sırası gelen bir sonraki levele atlıyor :))) bitmiyorSen benden önce artık 2 gün önde seninkiler sırayı bozmıyım ben seni bekliyorum
İnşallah hayırlı zamanda doğarlar kuzum. Yerim.o.ikizleriBen ne doğuracağım henüz bilmiyorum ama ikiz olduğu için sanırım bende sizinle doğum yapacağım. Çok dua ediyorum Temmuz o görsünler diye 11 Temmuz normal tarihi de doktorum 15 Haziran yazdı kağıdıma. Öncesi olmazsın da sonrası ne kadar kalsalar fayda dedi.
Telaş yaptım biraz korktum az kaldı allhtan Dr. Doktorumun muayenehanesi evimize yakın bi mesafede size bilgi verrim grsrz kzlr dua edin miniklerime
İnşallah hayırlı zamanda doğarlar kuzum. Yerim.o.ikizleri
Gozun aydin canim usg ni atabilirmsn rica etsemKizlarrrrr guruba bir kız bebiş daha geliyorrrrrr şükürler olsun bebisimin değerleri normal sağlıklı çıktı. Çok mutluyum Allah'ım sana ne kadar sukretsem azdır ,
Ay benim doktorum soylemedi gicik oldum@zuzu3838 bizim önümüzde üç kişi vardı. İki arkadaş öğrendi sıra bize geliyor Angelnursee öğrenecek sonra sen sonra ben kadriyakta benle aynı gün her şeyi
Yolk sac bebeğin oluşacağını gösteriyor canım bende bugün muayene oldum bende 5+5 im aynı sayılırız seninle de .bana birkaç gün sonra bile kalbi duyabilirsin dedi haftaya tekrar kontrolüm var kalp için inşallah ikimizde ve bekleyen tüm annelerde bu duyguyu yaşarMerhabalar bugün transferin 22. Gün muanem vardı yolk sac var dedi bu ne oluyor normalde sata göre 5+4 ama doktor 6 haftaya uygun dedi kalp atışını ne zaman duyarım
Hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün kızınKizlarrrrr guruba bir kız bebiş daha geliyorrrrrr şükürler olsun bebisimin değerleri normal sağlıklı çıktı. Çok mutluyum Allah'ım sana ne kadar sukretsem azdır ,
Eşim de ben de tutamadık kendimizi gözlerimizden akıp gitti bütün kaygılarımız, şimdi büyük bir mutluluk yaşıyoruz her ikimiz de İnşallah canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürürzAğladın mı ben ağladım. Kese günü bir şey hissetmedim. Kalbi duyduğum an ağlamaya başladım. Çok şükür canım başa kadar sorunsuz geçer inşallah
Usg ulsturasyon resmi mi oluyor kuzumGozun aydin canim usg ni atabilirmsn rica etsem
Evet doktorumuz ne derse onu yapacağız bundan sonra da. 12. Hafta çok önemliymiş o hafta doktorumuzun tavsiyesi doğrultusunda riskli gebelik doktoruna gideceğiZ. Sizin de ikiz olduğu için herhalde bütün takibinizi mi riskli gebelik doktoru yapacak ?Bende normal kadın dogumcuya gitmiyorum cnm ikiz ve riskli gebelikler uzmanına gidiyorum doktrn güzel bilgiler vermis
Sağolasın canım Rabbim senin de gönlüne göre versin en başta sağlıklı sıhhatli nasip etsin siz de yakında öğreneceksiniz sizinkileri de çok merak ediyorumHayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün kızın
Bende sabah anladım o duyguyu canım pembe leke geldi benden de korkma iğne yapıldı şimdi iyiym progestan hemen lekeyi kahverengine çeviriyor doktor kahverengi lekeden korkma kanamanın bittiğini gösterir dedi inşallah sen de tez vakitte sıkıntını atlatırsınTelaş yaptım biraz korktum az kaldı allhtan Dr. Doktorumun muayenehanesi evimize yakın bi mesafede size bilgi verrim grsrz kzlr dua edin miniklerime
Teşekkürler canım benim inşallah sonuna kadar sağlıklı olur minnoşlarımızHadi gözünaydın aydin canm ayniyiz senle benimde bugün 29. Gün transferin 6+2 yiz bizde 3.gun embriyosu benimki
Bende önce bi kalbini duyup ağlasam o duyguyu yaşasam inşallah önce sonra cinsiyete sıra gelir bende hep kızım olsun isterdim ama rabbimden hayırlısı diye dua ettim hep.Bakalım bizimki ne çıkacakSağolasın canım Rabbim senin de gönlüne göre versin en başta sağlıklı sıhhatli nasip etsin siz de yakında öğreneceksiniz sizinkileri de çok merak ediyorum
Maşallah hep böyle güzel haberler duyalım, verelim inşallahMerhaba kızlar☺ Sonundaaa ilk doktor kontrolümüzü gerçekleştirdik. Transferimizin 28.gününde 6+3 olarak bebeğimizle tanıştık. Kesesinin içinde anne babasına dünyanın en ritmik en güzel sesiyle atan kalp atışlarıyla merhaba dedi öyle güzel, öyle duygulu anlardı ki rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş. Bir sonraki kontrolümüz 8.haftada yani 2 hafta sonra fakat 12.hafta kontrolünün çok önemli olduğunu onun için normal kadın doğumcu ya da tüp bebek doktoru değil de riskli gebelik uzmanına gidip kontrolü orda yapmam gerektiğini söyledi. Şimdilik her şey yolundaymış. Bu mutluluğumuzu burdaki tatlış teyzelerle de paylaşalım istedik ☺
Kuzum bugun muayne oldun kalp atışını duymadın mi gerçi 6. Haftada vajinal ultrason ile ben duymuştumBende önce bi kalbini duyup ağlasam o duyguyu yaşasam inşallah önce sonra cinsiyete sıra gelir bende hep kızım olsun isterdim ama rabbimden hayırlısı diye dua ettim hep.Bakalım bizimki ne çıkacak
Duymadım canım 2.07 mm çıktı benim yavrucak daha küçücük doktor haftaya geldiğinizde duyabilirsiniz dedi karnımdan bakmayı kabul etmedi görülmez vajinal bakalım dediKuzum bugun muayne oldun kalp atışını duymadın mi gerçi 6. Haftada vajinal ultrason ile ben duymuştum
Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler vereceksin dualarım seninleTelaş yaptım biraz korktum az kaldı allhtan Dr. Doktorumun muayenehanesi evimize yakın bi mesafede size bilgi verrim grsrz kzlr dua edin miniklerime