Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kuzum bence o beta HCG ye göre değil. Tamamen bebeğin ve kesenin ölçütlerine göre galiba. Benim de çok salgiliyordu. Bir kere 3. Gün geriden gitti bebiş gerçi sonra her muaynemde 3. Gün önden gitti ama o değişebiliyor imiş

Kızlar ilginç olacak ama rahım oralarda kaşıntı gibi birşeyler hisseden var mı?
Benim arada hafif oluyor. Jel den büyük ihtimalle benimki çünkü çok olmadı. Jel çok hareket edince sıvı olarak dışarı çıkıyor. Doğal olarak yapıyor. Bir sürü çamaşır aldım sabah akşam değişiyorum.

yok canım jelden kaşıntı değil benimde akıntım oluyor orda kaşıntı yok :))))
Benim dediğim yer göbeğin aşağıda rahımın olduğu yerde içerde ufak kaşıntı içerde yanı

Insallah canim sezeryan hic onemli degil olgunlasma haftasini doldursunda insallah saglikla

Insallah canim sezeryan hic onemli degil olgunlasma haftasini doldursunda insallah saglikla
Arkadaşım belden aşağı uyuşturuldu çok memnundu herkese öneririm diyor. Doldurur canım merak etme senin doktor daha erken fark etmiş. Ve tüp bebek hamileliklerinde daha yüksek ihmalle oluyormuş. Duamız seninle

Insallah canim Allah razi olsun valla sizlerle konusunca rahatliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…