- 9 Mart 2019
- 1.422
- 1.495
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.401
Kuzum bence o beta HCG ye göre değil. Tamamen bebeğin ve kesenin ölçütlerine göre galiba. Benim de çok salgiliyordu. Bir kere 3. Gün geriden gitti bebiş gerçi sonra her muaynemde 3. Gün önden gittiİlk başlarda küçük olduğunu söylüyorlar sonradan kalp duyulmasına doğru sata göre uyumlu oluyormuş ama tabi bilemem ultrasonda ne çıkacak canım benim minik beta hcg yi de çok salgılıyor ne çıkacak bende merakla bekliyorum
Benim arada hafif oluyor. Jel den büyük ihtimalle benimki çünkü çok olmadı. Jel çok hareket edince sıvı olarak dışarı çıkıyor. Doğal olarak yapıyor. Bir sürü çamaşır aldım sabah akşam değişiyorum.Kızlar ilginç olacak ama rahım oralarda kaşıntı gibi birşeyler hisseden var mı?
yok canım jelden kaşıntı değil benimde akıntım oluyor orda kaşıntı yok :))))Benim arada hafif oluyor. Jel den büyük ihtimalle benimki çünkü çok olmadı. Jel çok hareket edince sıvı olarak dışarı çıkıyor. Doğal olarak yapıyor. Bir sürü çamaşır aldım sabah akşam değişiyorum.
Insallah canim tesekkur ederimInsallah normale döner. Stres yapmamaya çalış. Geçmiş olsun
Insallah canim cok sagolÇok uzak olduğumuz terimler. İnşallah olması gerektiği şekle döner
Insallah canim sezeryan hic onemli degil olgunlasma haftasini doldursunda insallah sagliklaİnternetten ne olduğuna baktım canım. En yakın arkadaşımında öyle olmuştu ama onu 5. Ay fark etti doktoru biraz baskısı oluyordu ama sezaryen ile tatlı mı tatlı bir kızı oldu. Bir hafta sadece erken doğdu.
Haa yok bende öyle bir kaşıntı yokyok canım jelden kaşıntı değil benimde akıntım oluyor orda kaşıntı yok :))))
Benim dediğim yer göbeğin aşağıda rahımın olduğu yerde içerde ufak kaşıntı içerde yanı
Arkadaşım belden aşağı uyuşturuldu çok memnundu herkese öneririm diyor. Doldurur canım merak etme senin doktor daha erken fark etmiş. Ve tüp bebek hamileliklerinde daha yüksek ihmalle oluyormuş. Duamız seninleInsallah canim sezeryan hic onemli degil olgunlasma haftasini doldursunda insallah saglikla
Olabilir özür beklıyorum yoksa çıkacağım demiştiKendi mi ayrıldı acaba
Sanki erkek gibi canım ayakların orda bir çıkıntı görüyorumKizlar sizce bebisimin cinsiyeti neEki Görüntüle 2561424
Insallah canim Allah razi olsun valla sizlerle konusunca rahatliyorumArkadaşım belden aşağı uyuşturuldu çok memnundu herkese öneririm diyor. Doldurur canım merak etme senin doktor daha erken fark etmiş. Ve tüp bebek hamileliklerinde daha yüksek ihmalle oluyormuş. Duamız seninle
Sanki erkek gibi canım ayakların orda bir çıkıntı görüyorum
Tesekkur ederim canim doktorum tam emin olmadigi icin demedi ben basta kiz dedim ama sonra genital nubdan sanki erkek gbiMaşallah
Ben tahmin edeyimerkek diyorum
Cinsiyetler yavaş yavaş çıkıyor daha bir heyecan oluyor en azından ismi ile severim fıstığım derim yakışıklım derim inşallah ikisini birden derimBen kendi Oğlumun ultrason görüntüsüne benzetim
Yinede kısmet
Dimi bende gordum ay basta kiz gbi dusundum ama snra erkek nublarina benziyoSanki erkek gibi canım ayakların orda bir çıkıntı görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?