• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar bizim de dun kontrolumuz vardi bebegim iyi cok sukur ense kalinligi filn normal burun kemigide guzel olusmus bas popoda normal serviks olcumude guzel ama bingo plasenta previa gelismis..iki gundur bel ve kasik agrim ayrica kahve lekelenmem vardi bebegin plasentasi rahmi tamamen kapatmis ondan oluyormus..fitil verdi rahmi guclendirici geri cekilmesini bekliycez dedi dua edin bana lutfen..
İnşallah sağ salim gelir dünyaya.iyi düşünelim iyi olsun. Baş popo ölçüsü kaç çıktı hatırlıyor musunuz?

Sarem dikkatimi çekti canım sen doğum hesaplayıcıyı yanlış girmiş olabilir misin ? 30 Ağustos 2020 doğum tarihi yazıyor
Henüz bilmiyorum kaç günlük nedir ne değildir canım tam hesaplanmadı , acaba embriyo günü hesaplanıyor mu nasıl hesaplanıyor 😂 kafama göre yaptım öyle

Merhabalaarrr bende geldim aranıza bugün sonucumu öğrendim 198 çıktı 9. Gün değerim Allah nasip ederde devam eder inşallah çok korkuyum ilki gibi kimyasal olcak diye 😑🙄
Canim maşallah degerin cok guzel ınsallah guzel guzel katlanarak artar benim 10. Gün degerim 49 du düşün cok sukur bugun kalp atislarimizi duyduk darisi sana 🤗

Canim maşallah degerin cok guzel ınsallah guzel guzel katlanarak artar benim 10. Gün degerim 49 du düşün cok sukur bugun kalp atislarimizi duyduk darisi sana 🤗
Yaa maşallah çok sevindim ben hala korkuyorum stres yapmamaya çalışıyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin🥰

Back