Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bakalım ne diyecek doktorum canım beklemedeyim hayırlısı

Cinsiyeti öğrendin mi canım. Maşallah ultrasonda tam bir bebek hatlarında görünmüş. Ben de görmek istiyorum ay
Doktorum gordu ama supriz olsun bir dahaki kontrolde kesin dycem dedi evet canim cok sukur herseyimiz iyi olcumlerimizide yptrdik sen ne zamn gitcen canim

Herkese iyi aksamlar kizlar. Asitli icecekler zararli diye biliyorm ama kola fanta sprite gibi iceceklerden zaten uzak duruyorm ama bi limonlu sodada mi zararli? Ben bunu doktora sormayi unuttum sodayi cokta severm

Herkese iyi aksamlar kizlar. Asitli icecekler zararli diye biliyorm ama kola fanta sprite gibi iceceklerden zaten uzak duruyorm ama bi limonlu sodada mi zararli? Ben bunu doktora sormayi unuttum sodayi cokta severm
Ben sadece sade soda içiyorum topiklerin birinde arkadaş kızdı o bile iyi değil dedi oysa benim hamile arkadaşlarım hergün içiyormuş.

Canm senle biz ayniyiz sata gore sen1 gun oncesn sadece benmde gecmsti dunden beri kramlar basladi kasikta korkma
Kasık yoğun değilde canım iğne vurduğumuz yerin biraz daha altındaki karın bölgem ağrıyor sanırım bebekler yukarı çıkıyor. Cuma günü gideceğim geçen hafta çarşamba gününden hafif vardı doktor normal demişti de bugün biraz fazla ağrıdı. Dinlendim daha iyim. Senin 4 Ekim mi sat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…