- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #1.421
Cinsiyetler yavaş yavaş çıkıyor daha bir heyecan oluyor en azından ismi ile severim fıstığım derim yakışıklım derim inşallah ikisini birden derim
Ay inşallah o günleri de görecez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyetler yavaş yavaş çıkıyor daha bir heyecan oluyor en azından ismi ile severim fıstığım derim yakışıklım derim inşallah ikisini birden derim
Yaa bide sen tecrubelisin bu konudaBen kendi Oğlumun ultrason görüntüsüne benzetim
Yinede kısmet
Insallah bir kiz bir erkek saglikla olur canimCinsiyetler yavaş yavaş çıkıyor daha bir heyecan oluyor en azından ismi ile severim fıstığım derim yakışıklım derim inşallah ikisini birden derim
Dimi bende gordum ay basta kiz gbi dusundum ama snra erkek nublarina benziyo
Ay hayirlisiAynen ilk Bakışta erkek gibi dedim
Bakalım ne diyecek doktorum canım beklemedeyim hayırlısıKuzum bence o beta HCG ye göre değil. Tamamen bebeğin ve kesenin ölçütlerine göre galiba. Benim de çok salgiliyordu. Bir kere 3. Gün geriden gitti bebiş gerçi sonra her muaynemde 3. Gün önden gitti ama o değişebiliyor imiş
Benim de içime erkek gibi doğdu hayırlısı canımKizlar sizce bebisimin cinsiyeti neEki Görüntüle 2561424
Cinsiyeti öğrendin mi canım. Maşallah ultrasonda tam bir bebek hatlarında görünmüş. Ben de görmek istiyorum ayInsallah bir kiz bir erkek saglikla olur canim
Cinsiyeti öğrendin mi canım. Maşallah ultrasonda tam bir bebek hatlarında görünmüş. Ben de görmek istiyorum ayInsallah bir kiz bir erkek saglikla olur canim
Doktorum gordu ama supriz olsun bir dahaki kontrolde kesin dycem dedi evet canim cok sukur herseyimiz iyi olcumlerimizide yptrdik sen ne zamn gitcen canimCinsiyeti öğrendin mi canım. Maşallah ultrasonda tam bir bebek hatlarında görünmüş. Ben de görmek istiyorum ay
Aynen canim önce sağlığı sonra inşallahInsallah bir kiz bir erkek saglikla olur canim
Canm 100 ve altinda kimyasal suphesi olmuyor. Hayrli olsnMerhabalaarrr bende geldim aranıza bugün sonucumu öğrendim 198 çıktı 9. Gün değerim Allah nasip ederde devam eder inşallah çok korkuyum ilki gibi kimyasal olcak diye
Canm kac haftalksn masallaj tam bebek olmsKizlar sizce bebisimin cinsiyeti neEki Görüntüle 2561424
Canm senle biz ayniyiz sata gore sen1 gun oncesn sadece benmde gecmsti dunden beri kramlar basladi kasikta korkmaKızlar tünaydın. Ya benim adet olacak gibi karın ağrım var. Günü benden önce olanlar sizde de oldu mu? Bugün okulda biraz fazla yoruldum sanırım.
İnşallahh teşekkür ederimCanm 100 ve altinda kimyasal suphesi olmuyor. Hayrli olsn
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin korkma değerin gayet güzelMerhabalaarrr bende geldim aranıza bugün sonucumu öğrendim 198 çıktı 9. Gün değerim Allah nasip ederde devam eder inşallah çok korkuyum ilki gibi kimyasal olcak diye
Ben sadece sade soda içiyorum topiklerin birinde arkadaş kızdı o bile iyi değil dedi oysa benim hamile arkadaşlarım hergün içiyormuş.Herkese iyi aksamlar kizlar. Asitli icecekler zararli diye biliyorm ama kola fanta sprite gibi iceceklerden zaten uzak duruyorm ama bi limonlu sodada mi zararli? Ben bunu doktora sormayi unuttum sodayi cokta severm
Kasık yoğun değilde canım iğne vurduğumuz yerin biraz daha altındaki karın bölgem ağrıyor sanırım bebekler yukarı çıkıyor. Cuma günü gideceğim geçen hafta çarşamba gününden hafif vardı doktor normal demişti de bugün biraz fazla ağrıdı. Dinlendim daha iyim. Senin 4 Ekim mi sat.Canm senle biz ayniyiz sata gore sen1 gun oncesn sadece benmde gecmsti dunden beri kramlar basladi kasikta korkma