Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sabrına hayran kaldım doğrusu
Evet bazen ben de şaşırıyorum ama doktorumun verdiği tarihi bekledim sabırla. Hamile olduğuma hala inanamıyorum Allaha şükür heyecan yaratacak herhangi bir durumla da karşılaşmadığım için olsa gerek. Eğer bi lekelenme vs olsaydı tabiki şimdiye çoktan gitmiştim. İnşallah her şey yolundadır, perşembeyi heyecanla bekliyorum

Bende 20 kasımda pozitifi almıştım kese için Perşembe’yi bekliyorum gelmeyen perşembe yapmışlar
Hahhaha kesinlikle katılıyorum bu perşembe gelmeyen perşembe a dostlar inşallah ikimiz de güzel haberler alırız doktorlarımızdan. Ben sanırım hem kese hem kalp ikisini de görmeyi umuyorum. Sabrın sonu selamet olsun bu sefer

Kızlar tünaydın. Ya benim adet olacak gibi karın ağrım var. Günü benden önce olanlar sizde de oldu mu? Bugün okulda biraz fazla yoruldum sanırım.

Kizlr 5+0 yim 1 hafta da beklesem hem kese hem kalp atislarini duyarmiyim sizce. Hic te agrim fln da kalmadi ilk bas gibi

Ben geldim kızlar 🖐 kalp atislarimizi duyduk çok şükür 6+0 çıktık bugün mercimegimde 3.5 mm çıktı Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah bizede sağ salim kucağımıza almayı
Ne güzel gözün aydın canım Hayırla sağlıkla büyüsün yavrun.benim Perşembe günü 5+5 olacak kalbi duyamam daha demi ?

Ne güzel gözün aydın canım Hayırla sağlıkla büyüsün yavrun.benim Perşembe günü 5+5 olacak kalbi duyamam daha demi ?

Vajinal baksa duyabilirsin. Belki de karnından bile duyulur. Sen nerden 5 haftalık olduğunu biliyorsun?
Benim sata göre 7 8 haftalık olmam gerek ama dün bebek ölçüsü 6+0 çıktı yani asıl haftanın bebeğin ölçüsü beliriyor

İlk başlarda küçük olduğunu söylüyorlar sonradan kalp duyulmasına doğru sata göre uyumlu oluyormuş ama tabi bilemem ultrasonda ne çıkacak canım benim minik beta hcg yi de çok salgılıyor ne çıkacak bende merakla bekliyorum

Kizlar bizim de dun kontrolumuz vardi bebegim iyi cok sukur ense kalinligi filn normal burun kemigide guzel olusmus bas popoda normal serviks olcumude guzel ama bingo plasenta previa gelismis..iki gundur bel ve kasik agrim ayrica kahve lekelenmem vardi bebegin plasentasi rahmi tamamen kapatmis ondan oluyormus..fitil verdi rahmi guclendirici geri cekilmesini bekliycez dedi dua edin bana lutfen..

Insallah normale döner. Stres yapmamaya çalış. Geçmiş olsun

Çok uzak olduğumuz terimler. İnşallah olması gerektiği şekle döner

İnternetten ne olduğuna baktım canım. En yakın arkadaşımında öyle olmuştu ama onu 5. Ay fark etti doktoru biraz baskısı oluyordu ama sezaryen ile tatlı mı tatlı bir kızı oldu. Bir hafta sadece erken doğdu.

Inşallah canim cok stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…