- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.381
Evet bazen ben de şaşırıyorum ama doktorumun verdiği tarihi bekledim sabırla. Hamile olduğuma hala inanamıyorumSabrına hayran kaldım doğrusu
Hahhaha kesinlikle katılıyorum bu perşembe gelmeyen perşembe a dostlarBende 20 kasımda pozitifi almıştım kese için Perşembe’yi bekliyorum gelmeyen perşembe yapmışlar
GözünaydınBen geldim kızlar 🖐 kalp atislarimizi duyduk çok şükür 6+0 çıktık bugün mercimegimde 3.5 mm çıktıRabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah bizede sağ salim kucağımıza almayı
Benim hala oluyo ara ara sat 5 ekim de olmasina rağmenKızlar tünaydın. Ya benim adet olacak gibi karın ağrım var. Günü benden önce olanlar sizde de oldu mu? Bugün okulda biraz fazla yoruldum sanırım.
Az kalmıs ya sabretmek cok zor gercektenCanım Perşembe günü gideceğim meraktan çalıyorum
Gözün aydın canımBen geldim kızlar 🖐 kalp atislarimizi duyduk çok şükür 6+0 çıktık bugün mercimegimde 3.5 mm çıktıRabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah bizede sağ salim kucağımıza almayı
Ne güzel gözün aydın canımBen geldim kızlar 🖐 kalp atislarimizi duyduk çok şükür 6+0 çıktık bugün mercimegimde 3.5 mm çıktıRabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah bizede sağ salim kucağımıza almayı
Benim kasık ağrılarım adet belirtilerim hep var canım normaldir herhalde eve gidince uzan ayağının altına yastık koy dinlen geçer inşallahKızlar tünaydın. Ya benim adet olacak gibi karın ağrım var. Günü benden önce olanlar sizde de oldu mu? Bugün okulda biraz fazla yoruldum sanırım.
Ne güzel gözün aydın canımHayırla sağlıkla büyüsün yavrun.benim Perşembe günü 5+5 olacak kalbi duyamam daha demi ?
İlk başlarda küçük olduğunu söylüyorlar sonradan kalp duyulmasına doğru sata göre uyumlu oluyormuş ama tabi bilemem ultrasonda ne çıkacak canım benim minik beta hcg yi de çok salgılıyor ne çıkacak bende merakla bekliyorumVajinal baksa duyabilirsin. Belki de karnından bile duyulur. Sen nerden 5 haftalık olduğunu biliyorsun?
Benim sata göre 7 8 haftalık olmam gerek ama dün bebek ölçüsü 6+0 çıktıyani asıl haftanın bebeğin ölçüsü beliriyor
İnternet ten okudum dinlenince geçen ağrıdan korkmayın diyo. Uyudum şimdi daha iyim. 9 ay bitecek inşallah sağ salim bir şekilde psikolojik çökeceğız
Benim hala oluyo ara ara sat 5 ekim de olmasina rağmen
Kizlar bizim de dun kontrolumuz vardi bebegim iyi cok sukur ense kalinligi filn normal burun kemigide guzel olusmus bas popoda normal serviks olcumude guzel ama bingo plasenta previa gelismis..iki gundur bel ve kasik agrim ayrica kahve lekelenmem vardi bebegin plasentasi rahmi tamamen kapatmis ondan oluyormus..fitil verdi rahmi guclendirici geri cekilmesini bekliycez dedi dua edin bana lutfen..
Çok uzak olduğumuz terimler. İnşallah olması gerektiği şekle dönerKizlar bizim de dun kontrolumuz vardi bebegim iyi cok sukur ense kalinligi filn normal burun kemigide guzel olusmus bas popoda normal serviks olcumude guzel ama bingo plasenta previa gelismis..iki gundur bel ve kasik agrim ayrica kahve lekelenmem vardi bebegin plasentasi rahmi tamamen kapatmis ondan oluyormus..fitil verdi rahmi guclendirici geri cekilmesini bekliycez dedi dua edin bana lutfen..
İnternetten ne olduğuna baktım canım. En yakın arkadaşımında öyle olmuştu ama onu 5. Ay fark etti doktoru biraz baskısı oluyordu ama sezaryen ile tatlı mı tatlı bir kızı oldu. Bir hafta sadece erken doğdu.Kizlar bizim de dun kontrolumuz vardi bebegim iyi cok sukur ense kalinligi filn normal burun kemigide guzel olusmus bas popoda normal serviks olcumude guzel ama bingo plasenta previa gelismis..iki gundur bel ve kasik agrim ayrica kahve lekelenmem vardi bebegin plasentasi rahmi tamamen kapatmis ondan oluyormus..fitil verdi rahmi guclendirici geri cekilmesini bekliycez dedi dua edin bana lutfen..
Belli olmaz canm alttan bakarsa duyabilirsinNe güzel gözün aydın canımHayırla sağlıkla büyüsün yavrun.benim Perşembe günü 5+5 olacak kalbi duyamam daha demi ?
Inşallah canim cok stres yapma kendineKizlar bizim de dun kontrolumuz vardi bebegim iyi cok sukur ense kalinligi filn normal burun kemigide guzel olusmus bas popoda normal serviks olcumude guzel ama bingo plasenta previa gelismis..iki gundur bel ve kasik agrim ayrica kahve lekelenmem vardi bebegin plasentasi rahmi tamamen kapatmis ondan oluyormus..fitil verdi rahmi guclendirici geri cekilmesini bekliycez dedi dua edin bana lutfen..
Sen ne zaman gideceksin kuzumAz kalmıs ya sabretmek cok zor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?