- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.321
Erkenden duymak nasip oldu maşallah ona annesini yormaz inşallah bundan sonraAmin Allah razı olsun. Yok karimdan baktı. Tam 6+0 dedi bebek de 3.9mm geçen hafta salı boş kese vardı bukadar çabuk olmasına bir yandan şaşırdım. Perşembe gidecektik kalp atışı için. Bugüne kısmetmiş
Erkenden duymak nasip oldu maşallah ona annesini yormaz inşallah bundan sonra
Yadee canim hem gecmis olsun hem gozunaydin kalp atışını duymuşsun darısı bana inşallah ❤
Geçmiş olsun canım bende bugün lekelenmeyle uyandım Dr gittim özel hastanede vajinal baktı kese gözükmedi daha erken dedi normal mi sizceMerhaba hanımlar. Sol kasığımda ki kasılma devam etti üstüne bide midem bulandı ve Malesef kanama gördüm. O an dünya ayaklarimin altından çekildi sanki. Doktora gidene kadar İnternete baktım. Kanama ve mide bulantısı kötüye ișaret diye kendimi en kötüsüne hazırladım.
Sevinemedim bile ama Rabbime şükür kalp atışı başlamış. Herşey normal dedi doktor niye sevinmiyorsun die bana çıkıştı
Tüp bebek doktorumla görüştüm. Progestan ampül 2 vuracam artık estrofemi kesti. Jel ve kan sulandırıciya devam
Şimdi durumun iyi mi canım benim çok şükür daha leke yok ama bu geceyi de hayırlısıyla atlatsam bana yeterYadee canım çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin biran önce düzelirsin inşallah yorma kendini uzan ağır birşey kaldırma dikkat et kendine dualarım bütün annelere
Geçmiş olsun canım bende bugün lekelenmeyle uyandım Dr gittim özel hastanede vajinal baktı kese gözükmedi daha erken dedi normal mi sizce
Şimdi durumun iyi mi canım benim çok şükür daha leke yok ama bu geceyi de hayırlısıyla atlatsam bana yeter
Bugün Dr dan sonra baktırdım 1663 olmuş çok şükür inşallah böyle devam ederSağol cnm. Inşallah bidaha görmeyiz. Evet çok erken daha senin için. En son nezaman BetaHCG baktırdin?
Insallah canım bebeklerimiz Allaha emanetSol kasığımda hafif sanci var çok değil ama hissediyorum yani. Kanamam kahverengiye döndü. Bakalım artık
Benim 2090 da göremedi canım. Tek keseyi 2000 i geçince görüyoruz demişti doktor.Bugün Dr dan sonra baktırdım 1663 olmuş çok şükür inşallah böyle devam eder
Geçmiş olsun inş bir daha olmazSol kasığımda hafif sanci var çok değil ama hissediyorum yani. Kanamam kahverengiye döndü. Bakalım artık
Benim 13. Gün değerim 3856 idi kese görünmedi 15.gün göründü sizinde öyledir ikiz olduğu zaman değerler çok çabuk yükselebiliyormuş oyüzden gözükmeyebilirmişIçimi rahatlattin canım inşallah Dr da eğer ikisi tuttuysa daha çok erken görmen için dedi
Geçmiş olsun inş bir daha olmaz
Insallah valla benim için iyi olması keseyi göreyim yeterli bir de ikiz de olsa farketmezBenim 13. Gün değerim 3856 idi kese görünmedi 15.gün göründü sizinde öyledir ikiz olduğu zaman değerler çok çabuk yükselebiliyormuş oyüzden gözükmeyebilirmiş
Iyi canim cok geçmiş olsun ins bir daha korkutucu şeyler yasamazsinAllah razı olsun cnm. Şimdilik yok yani kırmızı değil kahverengi lekke var
Öyle yapacam inşallah sağol cnm
Amin. Bende gurbeteyim. Türkiye ye gelin geldim ailem yurtdisinda. Bizde kimseye demedik daha. İnanın temizliği eşim hallediyordu. Bir tek yemek yapardım onu da yapmam artık uzun süre. Oğlum uslu sayılır bir tek altını alıyorum. Onun dışında transferden bu yana hiç taşımadım yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?