• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Amin Allah razı olsun. Yok karimdan baktı. Tam 6+0 dedi bebek de 3.9mm geçen hafta salı boş kese vardı bukadar çabuk olmasına bir yandan şaşırdım. Perşembe gidecektik kalp atışı için. Bugüne kısmetmiş
Erkenden duymak nasip oldu maşallah ona annesini yormaz inşallah bundan sonra 😍🙏🏼

Merhaba hanımlar. Sol kasığımda ki kasılma devam etti üstüne bide midem bulandı ve Malesef kanama gördüm. O an dünya ayaklarimin altından çekildi sanki. Doktora gidene kadar İnternete baktım. Kanama ve mide bulantısı kötüye ișaret diye kendimi en kötüsüne hazırladım.
Sevinemedim bile ama Rabbime şükür kalp atışı başlamış. Herşey normal dedi doktor niye sevinmiyorsun die bana çıkıştı 😣
Tüp bebek doktorumla görüştüm. Progestan ampül 2 vuracam artık estrofemi kesti. Jel ve kan sulandırıciya devam
Geçmiş olsun canım bende bugün lekelenmeyle uyandım Dr gittim özel hastanede vajinal baktı kese gözükmedi daha erken dedi normal mi sizce

Geçmiş olsun canım bende bugün lekelenmeyle uyandım Dr gittim özel hastanede vajinal baktı kese gözükmedi daha erken dedi normal mi sizce

Sağol cnm. Inşallah bidaha görmeyiz. Evet çok erken daha senin için. En son nezaman BetaHCG baktırdin?

Allah razı olsun cnm. Şimdilik yok yani kırmızı değil kahverengi lekke var

Öyle yapacam inşallah sağol cnm🖤

Amin. Bende gurbeteyim. Türkiye ye gelin geldim ailem yurtdisinda. Bizde kimseye demedik daha. İnanın temizliği eşim hallediyordu. Bir tek yemek yapardım onu da yapmam artık uzun süre. Oğlum uslu sayılır bir tek altını alıyorum. Onun dışında transferden bu yana hiç taşımadım yavrumu
Iyi canim cok geçmiş olsun ins bir daha korkutucu şeyler yasamazsin

Back