- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.341
Ekmek yemiyorum ki. O dediğim aralarda ya bi havuç ya biraz çerez ya biraz süt onun gibi geçiştirmelik yani. Şeker ilacını bıraktığım için mi acaba. hiçbiriniz hiç almamışsınız benim çok fazla en iyisi ben bi doktora danışayımCanım ben diyetisyen değilim ama geçen sene diyetisyene gitmiştim insülin direncim için metabolizmam yavaştı. günde en zaman 2 litre su içmen gerekiyor ara öğün meyve veya bir kase yoğurt yemen gerekiyor kahvaltıda roka ye demişti bana doktorum meyve olarak da şekerli olanları aynı gün tüketme mesela bugün muz yediysen yarın üzüm ye diğer gün mandalina ye gibi.Bir de günde en az yarım saat kendini yormadan yürüyüş yapman lazım
Iste burada nar yemedgni yazmssnArkadaşlar merak ettiklerim var. Şunu yeme bunu yeme demeler başladı. Maydanoz, nane, nar, hurma şu an yemiyorum, çok limonlu şeyleri de yememeye dikkat ediyorum. Limon ile hurmayı kendim test ettim sancı ve kasılma oluşturdu üst üste her gün yedim. Artık bir şey yerken korkuyorum. Büyüklerin dediklerini kulak ardı etmek istemiyorum ama çok fazla da kasmak istemiyorum.
O zamanlar toydumIste burada nar yemedgni yazmssn
O zamanlar toydumsonrası eşim aldı temizledi 4 5 kaşık yedim.
Çok geçmiş olsun tekrarını yaşamazsınız inşallahSol kasığımda hafif sanci var çok değil ama hissediyorum yani. Kanamam kahverengiye döndü. Bakalım artık
Ne demek canım aynı heyacanlardan ben de geçtim.Doktorum da büyük ihtimal tektir demişti telefonda ama değerler beni korkuttu tekken iki mi oldular acaba demiştimdemek ki normalmiş teşekkürler canım
Çok geçmiş olsun tekrarını yaşamazsınız inşallah
Canım havuçta da şeker yüksek kilo yapar atıştırmalık yeşil ekşi elma tavsiye ediyor doktor ekmek sadece 1 dilim.olmadı sen bi diyetisyene git hamileliğine en uygun bir liste yapsın sanaEkmek yemiyorum ki. O dediğim aralarda ya bi havuç ya biraz çerez ya biraz süt onun gibi geçiştirmelik yani. Şeker ilacını bıraktığım için mi acaba. hiçbiriniz hiç almamışsınız benim çok fazla en iyisi ben bi doktora danışayım
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Okurken gerildim gerildim sonunda şükür dedimMerhaba hanımlar. Sol kasığımda ki kasılma devam etti üstüne bide midem bulandı ve Malesef kanama gördüm. O an dünya ayaklarimin altından çekildi sanki. Doktora gidene kadar İnternete baktım. Kanama ve mide bulantısı kötüye ișaret diye kendimi en kötüsüne hazırladım.
Sevinemedim bile ama Rabbime şükür kalp atışı başlamış. Herşey normal dedi doktor niye sevinmiyorsun die bana çıkıştı
Tüp bebek doktorumla görüştüm. Progestan ampül 2 vuracam artık estrofemi kesti. Jel ve kan sulandırıciya devam
Merhaba nasılsın canım ne zaman gideceksin doktoraNe demek canım aynı heyacanlardan ben de geçtim.O yüzden ben de paylaşmak istiyorum
Şeker ilaci kullaniyorum bende canm pkos luymusum ondan dolayi bende kahvaltida havuc suyu içiyorum istahimi omu kaçırıyodu bebisden mi bilmem ama hic yiyesim gelmiyo zaten suanda da fena bulantim varEkmek yemiyorum ki. O dediğim aralarda ya bi havuç ya biraz çerez ya biraz süt onun gibi geçiştirmelik yani. Şeker ilacını bıraktığım için mi acaba. hiçbiriniz hiç almamışsınız benim çok fazla en iyisi ben bi doktora danışayım
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Okurken gerildim gerildim sonunda şükür dedimAllahım korusun yavrucuklarımızı
Havuç çok tüketilmesi istenmemiş ama tutunma için havuç suyu iyi deniyordu. İlk 10gün her gün sıkıp içtim son 1 haftadır 2 günde 1 içiyorum. İçmesem mi acaba ? Ve nar ye/yeme dememiş ben çok seviyorum ve yiyorum ama korkuyorum da antioksidan diyeKadın Doğum doktorum bugün yemem ve yememem gerekenleri anlatan bi liste vermişti onu atıyım size doktora gidene kadar fikir olur size de
Evet havuç ve maydonoz önermiyorum dedi bugün de az miktarda sıkıntı olmaz ama havuç suyu fazla miktarda oluyor diye düşünüyorum tutunma süresince de hiç yemedim havuç zaten pek sevmemHavuç çok tüketilmesi istenmemiş ama tutunma için havuç suyu iyi deniyordu. İlk 10gün her gün sıkıp içtim son 1 haftadır 2 günde 1 içiyorum. İçmesem mi acaba ? Ve nar ye/yeme dememiş ben çok seviyorum ve yiyorum ama korkuyorum da antioksidan diye
Bende hergün yiyorum çok seviyorum çünkü benim doktorum da tam tersi şunu yeme diyemem ama az olmasını o da vurgu yaptı. Mesela benimki haftada 3 gün et on günde bir balık. Benimki az odaklıHavuç çok tüketilmesi istenmemiş ama tutunma için havuç suyu iyi deniyordu. İlk 10gün her gün sıkıp içtim son 1 haftadır 2 günde 1 içiyorum. İçmesem mi acaba ? Ve nar ye/yeme dememiş ben çok seviyorum ve yiyorum ama korkuyorum da antioksidan diye
Canım geçmiş olsun , inşirah suresi oku bol bol .Amin. Allah razı olsun. Zor oldu ınsallah bidaha olmaz bu korku bana yetti
Evet bende hurmayı duymuştum , hayta şuna folik asit yerine günde 3 adet hurma yiyorum ben . Doğum yaklaşınca hurmayı fazlalaştırmak gerekiyor amaBende hergün yiyorum çok seviyorum çünkü benim doktorum da tam tersi şunu yeme diyemem ama az olmasını o da vurgu yaptı. Mesela benimki haftada 3 gün et on günde bir balık. Benimki az odaklımaydanoz, nane, nar özellikle sordum bunları yeme diyorlar yok yok öyle şeyler dedi. Şimdi doktorun biri yeme diyo diğeri az olacak şekilde her şeyi tüket diyor maydanoz, nane yi komşu demişti 60 küsür yaşında hurma ile nar ı da yeni doğum yapan arkadaşım son ay yediriyorlar rahmi kasıp doğuma hazırlasın diye.
Diğer doktorun verdiği liste kafamı karıştırdıEvet bende hurmayı duymuştum , hayta şuna folik asit yerine günde 3 adet hurma yiyorum ben . Doğum yaklaşınca hurmayı fazlalaştırmak gerekiyor ama
Kayınvalidem bana yedirtmiyor , bende büyüklerin bir bildiği vardır deyip yemiyorumDiğer doktorun verdiği liste kafamı karıştırdıbazen diyorum maydanoz yemesem nane yemesem ne kayıp ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?