Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Geçmiş olsun canim simdi kanama kesildi ama demi

Doktorum rapor verince şüpheye düşmüştüm acaba bir sorun varda bana mı demiyor diye ama anladım ki gerçekten bu haftalar önemli istirahat şart. Ben de hiçbir iş yapmıyorum kayinvalidem bakıyor sağolsun.

Ben dikkat etmiyordum ne bilim canım öyle bir makine boşaltmak ne yaparki diye bakıyordum. Yemek yapıyordum eğilip kalkıyordum. Küçük işlerimi görüyordum taki kana kadar normal yolla hamile kalan arkadaşım da senin gibi hiçbir şey yapmadım dedi bunları dahi yapmadım deyince bende 4 gündür tamamen lale devrine geçtim temizlik transfer den beri eşimde Allah razı olsun süpürge yapıyor lavabo yıkıyor çamaşır asıyor. Çarşamba dan beri yemekte ona kaldı şu an hiçbir şey yapamıyorum bende. İş sadece biraz yoruyor evde gayet iyim.

Eşlerimiz iyiki varlar rabbim onlardan razı olsn insallh

Eşlerimiz iyiki varlar rabbim onlardan razı olsn insallh
Aynen canim tedavi sürecinde çok yıprandım ama o da şu an müthiş bir performans gösteriyor. Her şeyde var bir hayr bizim tedavi sürecimiz eşimin huyunda çok olumlu yönde değişime neden oldu. Çok şükür

Yadee çok geçmiş olsun canım ya demek bu haftalar çok hassas valla ben evde yemek yapıyorum ama ev temizlik yapmıyorum eşim robot süpürge almıştı şimdilik onunla halletiyoruz ama yerler hiç silinmedi ailem burda değil memlekette kayınvalideme henüz söyleyemedik o da anadolu yakasında biz avrupadayız uzak yanı çok dikkat edelim kızlar ya korktum şimdi . Hepimiz yavrularımızı sağ salım kucağımıza almayı nasıp etsin allahım

Yadee canım çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin biran önce düzelirsin inşallah yorma kendini uzan ağır birşey kaldırma dikkat et kendine dualarım bütün annelere

Bizim yaşadığımız yerde hiç kimsemiz yok Allaha emanetiz. İkimizinde ailesi uzakta. O benim bu şehirdeki tek akrabam arkadaşlarıma diyorum gülüyorlardı. Allahtan ve birbirimizden başka kimsemiz yok. Allah razı olsun arkadaşlarımız var ama aile gibi olmuyor.

Aynen öyle canım. Allah beterinden korusun

Aynen aile gibisi yok tabii. Ailemden tek bilen kız kardeşim memleketten arıyor sakın ev temizleme batsın ne olacak diyor çünkü ben ilk kan test günü sabah evimi paspas yapıyordum o zaman daha hamile olduğumu bilmiyordum zaten umutsuzdum ki hiç dikkat etmeden eğilip kalkıyordum testten sonra bir şok geçirdim hemen kestim iş yapmayı.
Benimde canım eşimden başka yakınım yok şükürler olsun elinden geldikçe yardımcı oluyor ama adam paspas yapmıyor sinirlendim şimdi :))))

Geçmiş olsun canim simdi kanama kesildi ama demi

Allah razı olsun cnm. Şimdilik yok yani kırmızı değil kahverengi lekke var

Yadee canım çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin biran önce düzelirsin inşallah yorma kendini uzan ağır birşey kaldırma dikkat et kendine dualarım bütün annelere

Öyle yapacam inşallah sağol cnm

Amin. Bende gurbeteyim. Türkiye ye gelin geldim ailem yurtdisinda. Bizde kimseye demedik daha. İnanın temizliği eşim hallediyordu. Bir tek yemek yapardım onu da yapmam artık uzun süre. Oğlum uslu sayılır bir tek altını alıyorum. Onun dışında transferden bu yana hiç taşımadım yavrumu

Benimki yapıyor benim kayınvalidem çok temiz bir kadın eğitimi ordan geliyor kız kardeşi yok üç erkek kardeşler onunda etkisi var anneyi güzel izlemiş

Aaaa sende mi yurtdışından canım bende öyle taa orta asyadan gelin geldim karadenizli eşim kız kardeşim gelip temizlerdi evimi ama nasıl gelsin 5 saatlık uçak yolculuğu var

Canım ya senin daha uzakmış ailen. Biz kanama işini iki tarafa da demedik yoksa annem gelmiş okula gitmeme de izin vermemişti. Eşim yorulana kadar sonra inşallah annem devreye girecek

Aaaa sende mi yurtdışından canım bende öyle taa orta asyadan gelin geldim karadenizli eşim kız kardeşim gelip temizlerdi evimi ama nasıl gelsin 5 saatlık uçak yolculuğu var

Ben doğma büyüme Almanyadan gelin geldim. Eşimin işi dolayısıyla şehir değişiyoruz. Şuan bulunduğum şehirde görümcem var, şu kanamayı da atlatalım ona söyleriz artık. Temizliye gelsin seve seve de yapar eminim

Aynen öyle canım. Sadece oğlumla ilgileniyordum ama artık belli bir haftaya kadar onu da yapmıcam bugün yaşadığım korku bana yetti. Allah beterinden korusun
Canım çok geçmiş olsun şimdi okudum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Kalp atışını nasıl duydun vajinal mi

Canım çok geçmiş olsun şimdi okudum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Kalp atışını nasıl duydun vajinal mi

Amin Allah razı olsun. Yok karimdan baktı. Tam 6+0 dedi bebek de 3.9mm geçen hafta salı boş kese vardı bukadar çabuk olmasına bir yandan şaşırdım. Perşembe gidecektik kalp atışı için. Bugüne kısmetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…