• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Inşallah. Peki senin ilaçlarda değişiklik oldu mu? Estrofemi kesti mi sneın doktor?
Bana o anda ilaç vermedi. Alacağını alıyorsun dedi. Benim ilaçlarım tüp bebek merkezi tarafından karaciğer enzimi artınca folik asit kesildi 6 aydır içiyorum ve sanırım 6
7 haftadan sonra çokta bir artısı olmuyırmuş. Birde estrofem i 4 den 3 e düştü iki hafta sonra tamamen keseceğiz dedi. Benim ilaçlar değeri düşürmek için kesildi. Kanama için bir şey yapılmadı.

Bana o anda ilaç vermedi. Alacağını alıyorsun dedi. Benim ilaçlarım tüp bebek merkezi tarafından karaciğer enzimi artınca folik asit kesildi 6 aydır içiyorum ve sanırım 6
7 haftadan sonra çokta bir artısı olmuyırmuş. Birde estrofem i 4 den 3 e düştü iki hafta sonra tamamen keseceğiz dedi. Benim ilaçlar değeri düşürmek için kesildi. Kanama için bir şey yapılmadı.

Sen kan sulandırıci da kullaniyormusun?
Bana Estrofemi tamamen kes dedi bende 4 alıyordum günde. 1 ampül progestan vuruyordum 2ye çıkardı

Bana Estrofemi tamamen kes dedi bende 4 alıyordum günde. 1 ampül progestan vuruyordum 2ye çıkardı
Kan sulandırıci ve prolutexi kesinlikle şu durum sonrası bırakmayız dedi. Şu an sabahları iki tane akşamları bir tane olacak şekilde estrofem, bir tane coaspirin, akşam oksapar ve prolutex. Birer tane. Eşimde diyor ki hem aspirin hem kan sulandırıcı kullanıyorsun eğer büyük bir kanama olsaydı durmazdı kanın. Bunlara rağmen pıhtı nasıl oluştu onu da anlamadım. Senin peçete ye mi geldi yoksa çamaşır da oluyor mu?

Kan sulandırıci ve prolutexi kesinlikle şu durum sonrası bırakmayız dedi. Şu an sabahları iki tane akşamları bir tane olacak şekilde estrofem, bir tane coaspirin, akşam oksapar ve prolutex. Birer tane. Eşimde diyor ki hem aspirin hem kan sulandırıcı kullanıyorsun eğer büyük bir kanama olsaydı durmazdı kanın. Bunlara rağmen pıhtı nasıl oluştu onu da anlamadım. Senin peçete ye mi geldi yoksa çamaşır da oluyor mu?

Peçeteye geldi. İki defa üst üste silince yani aslında adet kanaması gibi kan kırmızı gibi hafif pembe. Doktora gidene kadar bidaha geldi peceteye. Şuan evde dinleniyorum inşallah kesilmiştir

Benim karaciğerin değerini prolutex artıyor diye şüphelendi buradaki kadın doğum doktoru sabahı kessek mi acaba bir terslik yok şu an akşamı böyle oldum ve kesme durumu iptal oldu.

Merhaba hanımlar. Sol kasığımda ki kasılma devam etti üstüne bide midem bulandı ve Malesef kanama gördüm. O an dünya ayaklarimin altından çekildi sanki. Doktora gidene kadar İnternete baktım. Kanama ve mide bulantısı kötüye ișaret diye kendimi en kötüsüne hazırladım.
Sevinemedim bile ama Rabbime şükür kalp atışı başlamış. Herşey normal dedi doktor niye sevinmiyorsun die bana çıkıştı 😣
Tüp bebek doktorumla görüştüm. Progestan ampül 2 vuracam artık estrofemi kesti. Jel ve kan sulandırıciya devam
Canim cok gecmis olsun kendini yorma dinlen korkma bak dr hersey yolunda demis kalbide duymusun ne güzel sen simdi iyi düsün hersey güzel olucak merak etme sen😘

Peçeteye geldi. İki defa üst üste silince yani aslında adet kanaması gibi kan kırmızı gibi hafif pembe. Doktora gidene kadar bidaha geldi peceteye. Şuan evde dinleniyorum inşallah kesilmiştir
Aynı benimki gibi ilk fazlaca geldi klozet in suyunu değişecek kadar. Ama ondan sonra üçüncü defadan sonra rengi koyulaştı. Azaldı da en son öğlen 1 de açık kahve geldi bitti. 12 saat sürdü. İnşallah seninde şimdi rengin koyulaşır. Ayaklarının altına yastık koyup uzan. Kalkma yerinden.

Canım birde hemen kesilmezse de panik olma. Doktor bana 3 4 gün sürebilir öyle hemen kesilmeyebilir demişti. Kırmızılığını korursa zaten doktor ara demiştir.

Aynı benimki gibi ilk fazlaca geldi klozet in suyunu değişecek kadar. Ama ondan sonra üçüncü defadan sonra rengi koyulaştı. Azaldı da en son öğlen 1 de açık kahve geldi bitti. 12 saat sürdü. İnşallah seninde şimdi rengin koyulaşır. Ayaklarının altına yastık koyup uzan. Kalkma yerinden.

Öyle yaptım eve geldiğimden beri yerimden kalkmadım. Sağol canım içim biraz rahatladı

Kızlar bu arada kelebek sağlık ocağına gitme durumunu söylemişti. Ben gitmeden eski ikamet ettiğim yer annemi aramış. Afyondaki sağlık ocağı. Hamile olduğu için bulunduğu yerde sağlık ocağına gitsin diye. Gittik yoğunluk vardı ilçe sağlık müdürlüğüne gidip ordan form doldurup kaydı açtıracağım.
Bende progstan ignemi vurmaya saglik ocagina gittim oda bana keseyi gordukten sonra form dolduralim dedi.numarami fln aldi.bide 45 kilo ya dusmussum kilo alcagimi beklerken

Geçmiş olsun. Kalp atışını duymuşsun ya korkma. Hemen hemen herkeste ufak kanama oldu. Normal galiba bu durum. Sakın kalmak önemli ve bu haftalar bol bol dinlenmeli gerekirse ev işi bile yapma.

Geçmiş olsun. Kalp atışını duymuşsun ya korkma. Hemen hemen herkeste ufak kanama oldu. Normal galiba bu durum. Sakın kalmak önemli ve bu haftalar bol bol dinlenmeli gerekirse ev işi bile yapma.

Aynen öyle canım. Sadece oğlumla ilgileniyordum ama artık belli bir haftaya kadar onu da yapmıcam bugün yaşadığım korku bana yetti. Allah beterinden korusun

Yadee Yadee çok gecmıs olsun. Bende bir kere kanama 3 kere de kahverengi lekelenme yasadım maalesef onun stresi hiçbir şeye benzemiyor 🤦🏼‍♀️ Doktorum burun kanaması gibi kıpkırmızı ve adet agrın da olursa sıkıntı demişti şükür hiç agrım yok ama lekelenme en az haftada bir kere yokluyor beni 🤷🏼‍♀️ Dinlen sende bol bol canım

Çook kilo alıyoruuuuumm 😩😩 midem bulanıyo ama açken yani sürekli yemem gerekiyo en az 2saate bir. Çalıştığım için bulantı olacağına yiyeyim diyorum ben de. 5kilo aldım daha iki ayda. Zaten ne yesem kilo oluyo metabolizmam yavaş. Bugün aynada baktım şişmişim resmen daha bulantı geçince iştah açılmasını düşünemiyorum bile 🙈 davul olcam 🥁🥁 yok mu içinizde bi diyetisyeeenn
Canım acıkınca çerez ye yoğurt ye meyve ye. Her seferine ekmek yersen biraz hızlı başladın 5 kilo sanki. Yinede psikolojik olarak strese sokmada kendini. Bende 2 3 saatte acıkıyorum. Benimde yemeğim her an bu sofradan beş dakika sonra içinde geçerli mide kazınıyor gibiyim ama ben ekmek öncesine göre bayağı yemiyorum. Yiyemiyorum desem daha doğru olur. Meyve çerez öyle ara öğün ile geçiyor.

Kizlar ben bı bardak daha kaldrmiyorum lütfen sizlerde dikkat edin evi afedersinz pislik götürüyordu bı bayan tuttum mis gibi oldu evimi dahi temzlemiydum yani eşim saolsun klozaletimi temizliyor enfeksiyon kapma yayım diye yemegimide komşum yapıyor geliyo saolsn oğlumda büyük zaten 6 yaşında bi isteğin var mı annecim diyo yavrum bnm allhim hayrlı evlatlar nasip etsin insallh

Back