• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Arkadaşlar merhaba umarım hepimiz sorunsuz güzel geçer gebeliği.Sat 28ekim transfer 16kasım buna göre Telefona yüklediğim programda 5+0 görünüyor benim. Halen sağ kasıkta içte bir gıdıklanma hissediyorum ilk günden beri :)
Temiz kokusuz renksiz hafif akıntı var sizde de oluyor mu ? Neden oluyor acaba. Bazen telaşlanıyorum kanama mı diye ama şükür hiç olmadı sadece akıntıymış 🙏
Canim akintin olmasi normal o kadar hormon takviyesi aliyoruz helede jel bende devamli su seklinde oluyo ama lekemde olmusdu gecen hafta pembe lekelenmem oldu 2 gun öncede kahverengi oldu ama şükür kanama olmadi Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sag salim kucagimiza almayi nasib etsin

Yaa canım hatırlıyor musun beta hcg değerlerin kaçtı benim de tek embryo transferi ama 12.gün değerim 1018 çıktı senin kaçtı acaba bu normal mi tek için benim kafam karışık da muayenem de perşembe günü zaman geçmiyor
Hayır kuzum benim 13. Gün 1350 çıkmıştı hatta 17. Gün 11.000 çıktı. Sıkıntı yapma değer artsin da azalmasın 🤭 ben de senin gibi ikiz olabilir diyordum bana çift transfer edildi. Bir tanesi tuttu

Son düzenleme:
Merhaba Allah'ın bereketi ve rahmeti üzerinizde olan insallh benim 10.gun değerim 850 idi 13. Gün 1300 çıktı bence bölünmüş olabilir hakkında hayrlisi olsn cnm
Benim 13. Gün 1350 17. Gün 11.000 ve bir tanesi tuttu. HCG in yüksek çıkması her zaman ikiz anlamına gelmiyor 😊 Rabbim hayırlı olanı versin sizlere

Çook kilo alıyoruuuuumm 😩😩 midem bulanıyo ama açken yani sürekli yemem gerekiyo en az 2saate bir. Çalıştığım için bulantı olacağına yiyeyim diyorum ben de. 5kilo aldım daha iki ayda. Zaten ne yesem kilo oluyo metabolizmam yavaş. Bugün aynada baktım şişmişim resmen daha bulantı geçince iştah açılmasını düşünemiyorum bile 🙈 davul olcam 🥁🥁 yok mu içinizde bi diyetisyeeenn

Hayır kuzum benim 13. Gün 1350 çıkmıştı hatta 17. Gün 11.000 çıktı. Sıkıntı yapma değer artsin da azalmasın 🤭 ben de senin gibi ikiz olabilir diyordum bana çift transfer edildi. Bir tanesi tuttu
Doktorum da büyük ihtimal tektir demişti telefonda ama değerler beni korkuttu tekken iki mi oldular acaba demiştim 😃demek ki normalmiş teşekkürler canım

Çook kilo alıyoruuuuumm 😩😩 midem bulanıyo ama açken yani sürekli yemem gerekiyo en az 2saate bir. Çalıştığım için bulantı olacağına yiyeyim diyorum ben de. 5kilo aldım daha iki ayda. Zaten ne yesem kilo oluyo metabolizmam yavaş. Bugün aynada baktım şişmişim resmen daha bulantı geçince iştah açılmasını düşünemiyorum bile 🙈 davul olcam 🥁🥁 yok mu içinizde bi diyetisyeeenn
Canım ben diyetisyen değilim ama geçen sene diyetisyene gitmiştim insülin direncim için metabolizmam yavaştı. günde en zaman 2 litre su içmen gerekiyor ara öğün meyve veya bir kase yoğurt yemen gerekiyor kahvaltıda roka ye demişti bana doktorum meyve olarak da şekerli olanları aynı gün tüketme mesela bugün muz yediysen yarın üzüm ye diğer gün mandalina ye gibi.Bir de günde en az yarım saat kendini yormadan yürüyüş yapman lazım

Kizlar transfrim 14.gunu kendi doktorum 12 gun sonra kese icin cagirdi. Ama ben artik oraya devam etmicem.burda baska bir kadin dog.ile gorustum oda bana cuma gunu gel kese ye bakalim dedi. 13.kan 528 cuma ya kadr goxukur mu ? Cuma gunune kadr 18 gu oluyor erken mi ne dersinuz

Kizlar transfrim 14.gunu kendi doktorum 12 gun sonra kese icin cagirdi. Ama ben artik oraya devam etmicem.burda baska bir kadin dog.ile gorustum oda bana cuma gunu gel kese ye bakalim dedi. 13.kan 528 cuma ya kadr goxukur mu ? Cuma gunune kadr 18 gu oluyor erken mi ne dersinuz
Canim benim 14. Gün 502 di 17.gun 2000 ve 20 gün gözüktü kesemiz

Bence erken canim beni 10 günü soraya cagirdi hesabini kendin yap ben vaginal muayne istemiyorum ultrasonda görücez insallah dedi🙏❤️

Selam hanımlar. İnanılmaz bir kasılma ile kendimi yatağa atım. O an midem de bulandı ve başımda döndü çok korktum yaklaşık 10 dk sürdü. Şuanda midem bulanmiyor başım da dönmüyor ama hareket ettikçe kasılıyor sol tarafım 😣
Dikkatli olur az da olsa kan gelirse doktora git.

Merhaba hanımlar. Sol kasığımda ki kasılma devam etti üstüne bide midem bulandı ve Malesef kanama gördüm. O an dünya ayaklarimin altından çekildi sanki. Doktora gidene kadar İnternete baktım. Kanama ve mide bulantısı kötüye ișaret diye kendimi en kötüsüne hazırladım.
Sevinemedim bile ama Rabbime şükür kalp atışı başlamış. Herşey normal dedi doktor niye sevinmiyorsun die bana çıkıştı 😣
Tüp bebek doktorumla görüştüm. Progestan ampül 2 vuracam artık estrofemi kesti. Jel ve kan sulandırıciya devam

Merhaba hanımlar. Sol kasığımda ki kasılma devam etti üstüne bide midem bulandı ve Malesef kanama gördüm. O an dünya ayaklarimin altından çekildi sanki. Doktora gidene kadar İnternete baktım. Kanama ve mide bulantısı kötüye ișaret diye kendimi en kötüsüne hazırladım.
Sevinemedim bile ama Rabbime şükür kalp atışı başlamış. Herşey normal dedi doktor niye sevinmiyorsun die bana çıkıştı 😣
Tüp bebek doktorumla görüştüm. Progestan ampül 2 vuracam artık estrofemi kesti. Jel ve kan sulandırıciya devam
Benim gibi olmuşsun lanet sancıyı hayatım boyunca unutmayacağım. Ağır kaldırdın mı bu ara ben eğilerek 6 kiloluk süt mayaladım onu kaldırdım. Bir gün öncesinde. Onların bizi anlaması çok zor diyorum ya ne normal gebeler, ne çok sevdiğimiz ailemiz, ne doktor bizi anlayamazlar. Öncesinde olacak mı diye olunca sürecek mi sürünce doğacak mı diye gidecek ☹️ rabbim hepsini korusun çok şükür ki bebişler güçlü 💪

Üzülme annesi bak o güçlü kalbi ailesi için atıyor👶

Benim gibi olmuşsun lanet sancıyı hayatım boyunca unutmayacağım. Ağır kaldırdın mı bu ara ben eğilerek 6 kiloluk süt mayaladım onu kaldırdım. Bir gün öncesinde. Onların bizi anlaması çok zor diyorum ya ne normal gebeler, ne çok sevdiğimiz ailemiz, ne doktor bizi anlayamazlar. Öncesinde olacak mı diye olunca sürecek mi sürünce doğacak mı diye gidecek ☹ rabbim hepsini korusun çok şükür ki bebişler güçlü 💪

Yok cnm ağır bir iş yapmadım 2 yaşında ki oğlumu bile taşımadım transferden bu yana😔 olacağı varsa oluyor. Tek duam varsa yiyeceği ekmeyi Rabbim onu bana sağlıkla nasip etsin oldu. İnşallah benim de kanamam durur 🙄 kanama alanı vs de yoktu

Kızlar bu arada kelebek sağlık ocağına gitme durumunu söylemişti. Ben gitmeden eski ikamet ettiğim yer annemi aramış. Afyondaki sağlık ocağı. Hamile olduğu için bulunduğu yerde sağlık ocağına gitsin diye. Gittik yoğunluk vardı ilçe sağlık müdürlüğüne gidip ordan form doldurup kaydı açtıracağım.

Yok cnm ağır bir iş yapmadım 2 yaşında ki oğlumu bile taşımadım transferden bu yana😔 olacağı varsa oluyor. Tek duam varsa yiyeceği ekmeyi Rabbim onu bana sağlıkla nasip etsin oldu. İnşallah benim de kanamam durur 🙄 kanama alanı vs de yoktu
Kanama alanı yoksa pıhtıdır. İnşallah canım azalarak birkaç saat içinde kesilir. 🙏 🙏 🙏

Back