- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.221
En fazla 1 yasina kadar kullanir canim sonra tekrar almak zorunda kalirsin rica ederim canimKüçük olacaklarına kendimi fazla kaptırmışım sanırım ki ikisi ancak sığar gibi geliyorikiz annelerinin yazıştığı topikte bir hanım öyle yapmış 1 yaşına kadar aynı beşikte uyumuşlar doğduktan sonra da kurtuluş yok derler birbirlerine teşekkür ederim canım fikirler önemli.
Günaydın. evde istirahat olunca tüm gün bu sayfadayimGünaydın mis kokulu çiçekler yolluyorum size güzel anneler
Günaydın kizlarnasıl gidiyo benim dünden beri midem cok kötü kusmuyorum ama cok bulaniyo özellikle yemek görünce ilaçlar icin zorla tıkıyorum biseyler ama bide bazen cok kasık agrım oluyo siddetli bi seklde ama biraz sonra geciyo yarin Allah nasib ederse kalp atışını duymaya gidicez dua edin bizim icin teyzeleri
Kızlar merhaba
Sat'a göre bugün 5+3 haftayım hiç bir bulantı yok aksine çok iştahım var sabah gündüz akşam demeden yiyorum maşallah biraz merak etmeye başladım cumartesi kese randevum var beta hcg 15000 üzerine olmuştur geçen hafta çarşamba 2000 di. Hiç bulantı yaşamayın var mı?
6. Haftadan sonra hafif bi mide rahatsızlıgı hissetmeye basladım onun dısında bulantım fılan yok canımKızlar merhaba
Sat'a göre bugün 5+3 haftayım hiç bir bulantı yok aksine çok iştahım var sabah gündüz akşam demeden yiyorum maşallah biraz merak etmeye başladım cumartesi kese randevum var beta hcg 15000 üzerine olmuştur geçen hafta çarşamba 2000 di. Hiç bulantı yaşamayın var mı?
Annem hiç bulantı yaşamamış aksine iştahı açılırmış inşallah ben ona benzemişimdir. Kız kardeşim ama hep bulantı yaşadı.Ben canım.
Çok rahatladım kuzum ya bakalım cumartesi ne gösterecek gün sayıyorum6. Haftadan sonra hafif bi mide rahatsızlıgı hissetmeye basladım onun dısında bulantım fılan yok canım
Benim mide kazınıyor. 2.5 saat üzerine açıkıyorım ama karşılığı yok biraz yiyip kalkıyorum sonra yine 2 3 saat sonra tekrar. Benim mide ağrım bekarken den var yanıyor midem. Kusmadığım halde kilo vermedim birde kussam herhalde ne olurAnnem hiç bulantı yaşamamış aksine iştahı açılırmış inşallah ben ona benzemişimdir. Kız kardeşim ama hep bulantı yaşadı.
Benim mide kazınıyor. 2.5 saat üzerine açıkıyorım ama karşılığı yok biraz yiyip kalkıyorum sonra yine 2 3 saat sonra tekrar. Benim mide ağrım bekarken den var yanıyor midem. Kusmadığım halde kilo verdim birde kussam herhalde ne olur
Canim herkes ayni olmaz merak etme rahat bi gebelik gericeksin demekki benim annemde hamileliklerinde cok bulanti sorunu yaşamış hatta benim pozitifi aldik durmadan soruyo miden nasil die oo sen benim gibi degilsin diyip durdu simdi diyorum gozunaydin artk senin gibiyimKızlar merhaba
Hayırlısı olsun inşallah o gün saymalar hiç bitmeyecekÇok rahatladım kuzum ya bakalım cumartesi ne gösterecek gün sayıyorum
Bende aynıyım canım ya nasıl acıkıyorum ama sofraya oturunca azıcık yiyip kalkıyorumBenim mide kazınıyor. 2.5 saat üzerine açıkıyorım ama karşılığı yok biraz yiyip kalkıyorum sonra yine 2 3 saat sonra tekrar. Benim mide ağrım bekarken den var yanıyor midem. Kusmadığım halde kilo vermedim birde kussam herhalde ne olur
Mide ağrısı bende de vardı ama ara ara olurdu şimdi devamli ve ayniydim istahsizdim dune kadar dunden beri bulantida eklendi ve kabiz olmama ragmen 4,5 kilo verdim nerdeyse bir ay olcak isdeBenim mide kazınıyor. 2.5 saat üzerine açıkıyorım ama karşılığı yok biraz yiyip kalkıyorum sonra yine 2 3 saat sonra tekrar. Benim mide ağrım bekarken den var yanıyor midem. Kusmadığım halde kilo vermedim birde kussam herhalde ne olur
Sen daha fazla vermişsin canım 1.5 kilo verdim ben.Mide ağrısı bende de vardı ama ara ara olurdu şimdi devamli ve ayniydim istahsizdim dune kadar dunden beri bulantida eklendi ve kabiz olmama ragmen 4,5 kilo verdim nerdeyse bir ay olcak isde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?