• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Tek embryo transferiydi ama nasıl o kadar yüksek bende anlamadım canım 😊bakalım kaç taneler perşembe günü öğreneceğim inşallah sen kese görmeye gittin mi
Evet cumartesi gittim 2 kese göründü daha küçükler 7mm haftaya tekrar çağırdı rapor verdi dinlenmem için inşallah bir sıkıntı yoktur.

Ben sana diyorum seninki içerde bölündü diye inanmıyorsun :))) gönlünden ne geçiyorsa sizin için ne hayırlı ise rabbım perşembe günü sana onu duymayı nasip etsin 🙏 🙏
Merhaba Allah'ın bereketi ve rahmeti üzerinizde olan insallh benim 10.gun değerim 850 idi 13. Gün 1300 çıktı bence bölünmüş olabilir hakkında hayrlisi olsn cnm

Kızlar sac kaç aylıkken boyanabilir ?benim saçımda aşırı derece beyazlarım var cok rahatsız oluyorum ya. Beya kapatici spreylerden aldım o da zararlı midir bilemiyorum
Merhaba ben bu tür işlemlerimi transferden 10 gün önce yaptırdım çünkü batıl inançta olsa boyatmak istemedim hamilelikte o yüzden o tür işlemleri gebelikten snraya bırakın derim kendmce

Kızlar sac kaç aylıkken boyanabilir ?benim saçımda aşırı derece beyazlarım var cok rahatsız oluyorum ya. Beya kapatici spreylerden aldım o da zararlı midir bilemiyorum
Bitkisel boyalar var canim doktoruna danışabilirsin ama fikrimi sorarsan bence boyama annem de kardesime hamileyken boyamamis
Duruşmalara oyle girmis acik olduğu icinde ilk baslarda alisamamis ama sonra aListim demisti

Canım ben doğurmaya kadar bile zor dayanırım. Pamuk nine olmak istemiyorum :) çünkü aynaya bakınca kendimi ıyi hssetmiyorum
Kına da yapabilirsin canım onun zararı yok kızıl da var siyah kına da var.Bebeğin için boya kullanma bence ebebekteki videoda izlemiştim annecim boyadan uzak dur diyordu bebek😃

Siyah kına içerisinde bolca kimyasal madde bulundurmasından dolayı gebelik sürecinde kullanılamaz. Anne adayları gebelik döneminde siyah kınadan uzak durmalıdır. Aksi halde siyah kınanın içerisindeki kanserojen maddeler bebeği etkileyebilir. Bebekte alerjik problemlere neden olabilir. Uzmanlar da bu nedenle siyah kınanın kullanılmasını önermemektedir.

Gebelik döneminde kına kullanarak saçlarını boyamak isteyen bireyler varsa doğal kına olarak adlandırılan yeşil kınayı tercih edebilir. Yeşil kına diğer kınalara oranla daha temiz içeriklidir. Bu nedenle eğer kına kullanmak isteyen anne adayları varsa doğal kınayı tercih edebilir.

Diye yazıyor internette gebelikvesaglik adli sitede

Her kına renginin doğal olanları var Eminönü’ndeki aktardan sorabilirsin rengi farketmiyor ben bakmıştım kendimden biliyorum eğer İstanbul’da oturuyorsan tabi

Merhaba ben bu tür işlemlerimi transferden 10 gün önce yaptırdım çünkü batıl inançta olsa boyatmak istemedim hamilelikte o yüzden o tür işlemleri gebelikten snraya bırakın derim kendmce
Bende yaptırdım ama yine beyazladı. Beyazım olsa asla boyatmak istemezdim ama rahatsız ediyor . Cumartesi randevum var druma soracagim

Siyah kına içerisinde bolca kimyasal madde bulundurmasından dolayı gebelik sürecinde kullanılamaz. Anne adayları gebelik döneminde siyah kınadan uzak durmalıdır. Aksi halde siyah kınanın içerisindeki kanserojen maddeler bebeği etkileyebilir. Bebekte alerjik problemlere neden olabilir. Uzmanlar da bu nedenle siyah kınanın kullanılmasını önermemektedir.

Gebelik döneminde kına kullanarak saçlarını boyamak isteyen bireyler varsa doğal kına olarak adlandırılan yeşil kınayı tercih edebilir. Yeşil kına diğer kınalara oranla daha temiz içeriklidir. Bu nedenle eğer kına kullanmak isteyen anne adayları varsa doğal kınayı tercih edebilir.

Diye yazıyor internette gebelikvesaglik adli sitede
Sağol canım bilgiler icin. ben Allah günah yazmasın ama kınayı çocukluğumdan beri sevemiyorum hep ağlardım çocuklukta yakarlardı annemler istemezdim ordan kaldı sanirim

Bende yaptırdım ama yine beyazladı. Beyazım olsa asla boyatmak istemezdim ama rahatsız ediyor . Cumartesi randevum var druma soracagim
Canim en iyisini yaparsin sonucta en dogru cevabi doktorun verecektir bu konuda uzman o
Kendi adima kesin bilmedigim bir konuda yonlendirme yapmam doğru olmaz.
Ve doktorun onaylarsa da bence güvendik iyi bir yerden al canim

Sağol canım bilgiler icin. ben Allah günah yazmasın ama kınayı çocukluğumdan beri sevemiyorum hep ağlardım çocuklukta yakarlardı annemler istemezdim ordan kaldı sanirim
Rica ederim canim
Ben de tam tersi elime kina yaksalar diye ağlardım
Yaktiklarinda da elimi koklamaktan bir hal olurdum cok guzel gelirdi kokusu :KK5:

Rica ederim canim
Ben de tam tersi elime kina yaksalar diye ağlardım
Yaktiklarinda da elimi koklamaktan bir hal olurdum cok guzel gelirdi kokusu :KK5:
Ben o kaskatı kesiliyo ya pütür pütür oluyo aksamdan sabaha kalirdi bide annemler corap gecirirdi elime biyere bulastirmayaykm diye :) onu yıkayınca bayılmışım bi defasında ondan beridir alışamadım.

Back