• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Küçük olacaklarına kendimi fazla kaptırmışım sanırım ki ikisi ancak sığar gibi geliyor 😦ikiz annelerinin yazıştığı topikte bir hanım öyle yapmış 1 yaşına kadar aynı beşikte uyumuşlar doğduktan sonra da kurtuluş yok derler birbirlerine 😂😂teşekkür ederim canım fikirler önemli.
En fazla 1 yasina kadar kullanir canim sonra tekrar almak zorunda kalirsin rica ederim canim :-) cok cabuk buyuyolr annesi benim yegnlerimde ikizdi :-)

Günaydın kizlar 😊😘 nasıl gidiyo benim dünden beri midem cok kötü kusmuyorum ama cok bulaniyo özellikle yemek görünce ilaçlar icin zorla tıkıyorum biseyler ama bide bazen cok kasık agrım oluyo siddetli bi seklde ama biraz sonra geciyo yarin Allah nasib ederse kalp atışını duymaya gidicez dua edin bizim icin teyzeleri🤗😙

Günaydın kizlar 😊😘 nasıl gidiyo benim dünden beri midem cok kötü kusmuyorum ama cok bulaniyo özellikle yemek görünce ilaçlar icin zorla tıkıyorum biseyler ama bide bazen cok kasık agrım oluyo siddetli bi seklde ama biraz sonra geciyo yarin Allah nasib ederse kalp atışını duymaya gidicez dua edin bizim icin teyzeleri🤗😙

Bu hafta hep kalp atışı haftası galiba 😍 Allah herkesin hamileligini sağlıkla geçmesini nasip etsin. Benim de perşembe nasipse. 2 gün üst üste bende halsizlik vardı bugün sanki iyiyim bakalım 🙂bu sefer de niye yok diye kafayı yemek istemiyorum

An itibariyle ilk ogurtumu yaptim 😄 ay ama cok kötü oldum yaa bide reflex olarak karnımı tutuyorum bise olmasin ogururken bende ayniyim yaa karnim agriyo düşücek die korkuyorum hersey normal nie bi belirti yok düşücek mi diyorum paranoyak olduk iyce 😂 banada sali veya carsamba gel dediler ama ben sali gelirim dedim

Bende bugün dört günlük aradan sonra okula gittim. Sınıfımı giriş kata aldık çok rahatladım biraz tuvalete uzak oldu ama olsun okulda içmem su 😂😂karın kasık ağrım var büyüyorlar çok normal bence bunlar.

Kızlar merhaba
Sat'a göre bugün 5+3 haftayım hiç bir bulantı yok aksine çok iştahım var sabah gündüz akşam demeden yiyorum maşallah biraz merak etmeye başladım cumartesi kese randevum var beta hcg 15000 üzerine olmuştur geçen hafta çarşamba 2000 di. Hiç bulantı yaşamayın var mı?

Kızlar merhaba
Sat'a göre bugün 5+3 haftayım hiç bir bulantı yok aksine çok iştahım var sabah gündüz akşam demeden yiyorum maşallah biraz merak etmeye başladım cumartesi kese randevum var beta hcg 15000 üzerine olmuştur geçen hafta çarşamba 2000 di. Hiç bulantı yaşamayın var mı?
✋Ben canım.

Kızlar merhaba
6. Haftadan sonra hafif bi mide rahatsızlıgı hissetmeye basladım onun dısında bulantım fılan yok canım

Annem hiç bulantı yaşamamış aksine iştahı açılırmış inşallah ben ona benzemişimdir. Kız kardeşim ama hep bulantı yaşadı.
Benim mide kazınıyor. 2.5 saat üzerine açıkıyorım ama karşılığı yok biraz yiyip kalkıyorum sonra yine 2 3 saat sonra tekrar. Benim mide ağrım bekarken den var yanıyor midem. Kusmadığım halde kilo vermedim birde kussam herhalde ne olur 🤷

Kızlar merhaba
Canim herkes ayni olmaz merak etme rahat bi gebelik gericeksin demekki benim annemde hamileliklerinde cok bulanti sorunu yaşamış hatta benim pozitifi aldik durmadan soruyo miden nasil die oo sen benim gibi degilsin diyip durdu simdi diyorum gozunaydin artk senin gibiyim😂😂 bide değerin kaçıncı gun 2000 di benim 17. Gun 2000 di 20. Gun kese gördük

Benim mide kazınıyor. 2.5 saat üzerine açıkıyorım ama karşılığı yok biraz yiyip kalkıyorum sonra yine 2 3 saat sonra tekrar. Benim mide ağrım bekarken den var yanıyor midem. Kusmadığım halde kilo vermedim birde kussam herhalde ne olur 🤷
Bende aynıyım canım ya nasıl acıkıyorum ama sofraya oturunca azıcık yiyip kalkıyorum

Mide ağrısı bende de vardı ama ara ara olurdu şimdi devamli ve ayniydim istahsizdim dune kadar dunden beri bulantida eklendi ve kabiz olmama ragmen 4,5 kilo verdim nerdeyse bir ay olcak isde

Back