• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim herkes ayni olmaz merak etme rahat bi gebelik gericeksin demekki benim annemde hamileliklerinde cok bulanti sorunu yaşamış hatta benim pozitifi aldik durmadan soruyo miden nasil die oo sen benim gibi degilsin diyip durdu simdi diyorum gozunaydin artk senin gibiyim😂😂 bide değerin kaçıncı gun 2000 di benim 17. Gun 2000 di 20. Gun kese gördük
Demek annemize benzeyebiliriz :))) Benim transferden 14.gün 2000 di.
Bu cumartesi kesemizi görsek çok rahatlacam canım

Selam hanımlar. İnanılmaz bir kasılma ile kendimi yatağa atım. O an midem de bulandı ve başımda döndü çok korktum yaklaşık 10 dk sürdü. Şuanda midem bulanmiyor başım da dönmüyor ama hareket ettikçe kasılıyor sol tarafım 😣

Selam hanımlar. İnanılmaz bir kasılma ile kendimi yatağa atım. O an midem de bulandı ve başımda döndü çok korktum yaklaşık 10 dk sürdü. Şuanda midem bulanmiyor başım da dönmüyor ama hareket ettikçe kasılıyor sol tarafım 😣
Geçmiş olsun canım ya tecrübem olmadığı için yorum yapamıyorum ama geçtise bence normaldır canım

Geçmiş olsun canım ya tecrübem olmadığı için yorum yapamıyorum ama geçtise bence normaldır canım

Inşallah bir şey olmamıştır. İnanılmaz korktum daha önce böyle bir şey hatırlamıyorum diğer gebelikler imde 😣 sürekli bu kasılma hisi olacak mı şimdi acaba? Acayip tırsıyorum ayağa kalkmaya

Kizlar size msj attıktan sonra bi migde bulantısı bu istihfar baş dönmesi az kalsn bayilacaktim oğlum elimden tuttu hemen koltuğa oturdum oğlumda bunları yaşamamıştım çok rahat bi hamileligim vardi

Kasilma bende de oluyo ya ozellikle geceleri uykudan uyaniyorum bazen karin etlerim kasiliyo kasıklarim falan ama ben ondan cok korkmuyorum en bastan beri vardiya oh diyorum bu iyiye işaret mercimeğim benimle inşallah 😊

Benim de kasıklarım ağrıyor iğne batıyor gibi oluyor bir anda özellikle sol kasığım.Benim de bulantım yok şimdilik şükür kızlar midem kazınıyor sadece açlığa dayanamıyorum oturunca da azıcık yiyorum 😊

Arkadaşlar merhaba umarım hepimiz sorunsuz güzel geçer gebeliği.Sat 28ekim transfer 16kasım buna göre Telefona yüklediğim programda 5+0 görünüyor benim. Halen sağ kasıkta içte bir gıdıklanma hissediyorum ilk günden beri :)
Temiz kokusuz renksiz hafif akıntı var sizde de oluyor mu ? Neden oluyor acaba. Bazen telaşlanıyorum kanama mı diye ama şükür hiç olmadı sadece akıntıymış 🙏

Back