- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #1.241
izleyin kızlar
Izliyemiyorum canım twitter yok ondan galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izleyin kızlar
bebeklerin emekleme yarışması var ne kadar masumlar yaIzliyemiyorum canım twitter yok ondan galiba
12. Haftaya kadar böyle oluyor sonra iştah çok açılıyormuş bakalım bizde nasıl olacak.Bende aynıyım canım ya nasıl acıkıyorum ama sofraya oturunca azıcık yiyip kalkıyorum
Bulantı dan iyidir canım ya12. Haftaya kadar böyle oluyor sonra iştah çok açılıyormuş bakalım bizde nasıl olacak.
Evet bizim gelin çok hırpalanmıştı. Zayıftı da yiyip içemiyordum yemeği bile yapamıyordu. Şükür ben yapıyorum tiksinme yok.Bulantı dan iyidir canım ya
Demek annemize benzeyebiliriz :))) Benim transferden 14.gün 2000 di.Canim herkes ayni olmaz merak etme rahat bi gebelik gericeksin demekki benim annemde hamileliklerinde cok bulanti sorunu yaşamış hatta benim pozitifi aldik durmadan soruyo miden nasil die oo sen benim gibi degilsin diyip durdu simdi diyorum gozunaydin artk senin gibiyim bide değerin kaçıncı gun 2000 di benim 17. Gun 2000 di 20. Gun kese gördük
izleyin kızlar
Geçmiş olsun canım ya tecrübem olmadığı için yorum yapamıyorum ama geçtise bence normaldır canımSelam hanımlar. İnanılmaz bir kasılma ile kendimi yatağa atım. O an midem de bulandı ve başımda döndü çok korktum yaklaşık 10 dk sürdü. Şuanda midem bulanmiyor başım da dönmüyor ama hareket ettikçe kasılıyor sol tarafım
izleyin kızlar
Geçmiş olsun canım ya tecrübem olmadığı için yorum yapamıyorum ama geçtise bence normaldır canım
Bende bi yorum yapamayacagım canım ya doktoruna haber mi verseydin acaba?Inşallah bir şey olmamıştır. İnanılmaz korktum daha önce böyle bir şey hatırlamıyorum diğer gebelikler imde sürekli bu kasılma hisi olacak mı şimdi acaba? Acayip tırsıyorum ayağa kalkmaya
Ikiz sizinde sanirim yuksek ciktiklarina goreDemek annemize benzeyebiliriz :))) Benim transferden 14.gün 2000 di.
Bu cumartesi kesemizi görsek çok rahatlacam canım
Valla emin değilim okuduğum kadar ile 48 saat arası artan beta 3-4 kat ise ikiz derlermiş. benim yüksek başladı ama artış hep 2,5 civarındaydı hayırlısı bakalım :)))Ikiz sizinde sanirim yuksek ciktiklarina gore
Sana da geçmiş olsun baş dönmesi hormon artışla alakalı olabilir canım merak etmeyinKizlar size msj attıktan sonra bi migde bulantısı bu istihfar baş dönmesi az kalsn bayilacaktim oğlum elimden tuttu hemen koltuğa oturdum oğlumda bunları yaşamamıştım çok rahat bi hamileligim vardi
Hayirlisi olsun kese de belli olurValla emin değilim okuduğum kadar ile 48 saat arası artan beta 3-4 kat ise ikiz derlermiş. benim yüksek başladı ama artış hep 2,5 civarındaydı hayırlısı bakalım :)))