- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.341
Boyda uzamamıs canım o korkutuyor benı. Belkıde ben ölçemedim yerınde durmuyor kı bı. O yuzden bi gıdelım bakalım ne dıcekCanim benim oglumda oylydi biliyosun tum tahliller yapildi alerji bile yptrdik hepsi temiz cikti sukur bence senin de hareketten .. boyu uzuyorsa sorun degil demisti doktorumuz her bebegin metabolizmasi farkli sonucta bizim bile oyle kimi yer almaz kimi su icse alirbence bozma moralini tabii herseyine baktir icin rahat etsin
Kuzum hatırlıyorsan benimki zaten biberonu reddetmişti. Gündüz ben cimcimeye ne formül mama ne süt icirebiliyorum. Ama gece saat ,23.00 bir de sabah ,6 da iciriyorum. Yani günde iki kere içmiş oluyor ama inek sütünü daha fazla içiyorSende basladinmi canim gormemisimay bencede cok iyi yapmissin ya gunde ne kadar veriyorsun
Bi git bakalim canim ne diycek yemesi nasil canimBoyda uzamamıs canım o korkutuyor benı. Belkıde ben ölçemedim yerınde durmuyor kı bı. O yuzden bi gıdelım bakalım ne dıcek
Erken yatınca iyi oluyor dimi canım insan biraz olsun dınlenebılıyor. Bizde bi 2 bi 3 uyku yapıyoruz kaçta kalktıgı kac saat yattığına göre değişiyor. Bu zamanlar böyle olurmus zaten.zuzu3838 canım biz iki uykuya düştük net kesin şimdi kaç saat aralığında uyumak istiyorlar onu takibe aldım. Dün iki uyku yapıp 7.30 da gece yatisina yattılar
. Kızım bir saat sonra derin uykuya geçince her zaman yaptığı gibi bir iki dakika mizildadi daldı.oglum biraz zorlandı. Bugün de iki uyku yaptılar.
Yemesi güzel canım anlamadım bende du bakalımBi git bakalim canim ne diycek yemesi nasil canim
9. Aydan sonra kesin düşecekler yani aslında normal canım şuan bu halleri düşürmeye çalışmaları. Dengesizlik olacak inşallah onbeş güne düzen oturur.Erken yatınca iyi oluyor dimi canım insan biraz olsun dınlenebılıyor. Bizde bi 2 bi 3 uyku yapıyoruz kaçta kalktıgı kac saat yattığına göre değişiyor. Bu zamanlar böyle olurmus zaten.
Canım sevdiği bir gıda ile versen pekmez mesela. Yada muhallebilerine mama kat. Nette var tarifler.Mama verdi kızlar doktorumuz. Persentilde düşükmüş. 15 gün içerisinde kılo almazsa tahlıllerını yaparız dedı. Ama mamayı içmiyor içiremiyorum sizce ne nasıl içirebilirim
Çorbaya yada muhallebiye koyabilirsin ilk ek gıdaya başladığımızda biizm oğlanın biride yemiyodu öyle verdimMama verdi kızlar doktorumuz. Persentilde düşükmüş. 15 gün içerisinde kılo almazsa tahlıllerını yaparız dedı. Ama mamayı içmiyor içiremiyorum sizce ne nasıl içirebilirim
Canım sevdiği bir gıda ile versen pekmez mesela. Yada muhallebilerine mama kat. Nette var tarifler.
Kızlar toz mama değil. Kefir gibi aynı. Tıbbi mama diye geçiyorÇorbaya yada muhallebiye koyabilirsin ilk ek gıdaya başladığımızda biizm oğlanın biride yemiyodu öyle verdim
Canim kilosu boyu kacti?hangi mama tadi kotumuki icmiyorMama verdi kızlar doktorumuz. Persentilde düşükmüş. 15 gün içerisinde kılo almazsa tahlıllerını yaparız dedı. Ama mamayı içmiyor içiremiyorum sizce ne nasıl içirebilirim
Canim kefir gibiyse yogurtla karistrsanMama verdi kızlar doktorumuz. Persentilde düşükmüş. 15 gün içerisinde kılo almazsa tahlıllerını yaparız dedı. Ama mamayı içmiyor içiremiyorum sizce ne nasıl içirebilirim
aa hiç duymadım canım bunu eczaneden mi alıyosunuzKızlar toz mama değil. Kefir gibi aynı. Tıbbi mama diye geçiyor
Bilgim yok canım o mamadan. Ama yoğurt mantıklı. Baktın yoğurttan uzaklaşıyor ona katmaKızlar toz mama değil. Kefir gibi aynı. Tıbbi mama diye geçiyor
8300 boy da 70 canım. Infartini mamanın adı canım 200 ml tanesi 12 tlydi galiba. Süt gibi kokusu ama alısık olmadıgı için biberonda içmiyor sırıngayla yarısını 1 saatte ıcırebılıyorum.Canim kilosu boyu kacti?hangi mama tadi kotumuki icmiyor
Evet eczaneden alınıyor doktorun yazması gerekıyoraa hiç duymadım canım bunu eczaneden mi alıyosunuz
Muz koydum ıcıne yarısını anca o şekilde içirebildim. Yoğurdu da deniyeyim bakalımBilgim yok canım o mamadan. Ama yoğurt mantıklı. Baktın yoğurttan uzaklaşıyor ona katma
Yarısında bebeğine biraz zahmetli olacak senin içinde ne yapalım yeterki ona iyi gelsin canım. En sevdiği dayanamadigiylada denersin.Muz koydum ıcıne yarısını anca o şekilde içirebildim. Yoğurdu da deniyeyim bakalım
m canim ne diycek yemesi nasil canim
Ben hazir vermiyorum. Acik inek sutu guvendigim bi yerden aliyorum. Verirsem gunde bir kere biberonla veriyorum. Cok da sevdi. Onun disinda ogunlerine katiyorum. Muhallebisine, pankek, biskuviyle, irmik ve meyveyle falan. Hatta gecen sutlac yaptim bayila bayila yedi.Canim kefir gibiyse yogurtla karistrsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?