- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.381
Baba deme olayı bizde de var bizde aşağı yukarı aynı. Dişler çıktı 2 birinde 4 birinde olacak şekilde. Emekleme, sürünme , destekli ayağı kalkma , destekli yürüme ( yeni yeni kanepe başından tuta tuta dört beş adım) uykumuz ikiye düştü . Sabah 7 8 arası uyanış. Bunu sabitledik gece uykusu net değil 8 10 arasında oluyor. Dün 10 da mesela uyudular önceki gün 8 de . Yeni yeni oturacak inşallah. Ek gıda yavaş gidiyorum versem yerler gibi ama korkumu asamiyorum. Gece beslenme gündüz doymamışlarsa 3 oluyor. Bazen 2 bazen 1 kez bile olduğu oluyor . 8.5 aylığız bizde 9 aylık olunca tahlillerimiz var. Kilolarını çok merak ediyorum. 8 Şubat'ta eve geldim. Umarım tek baktığım için kilo alımında azalma olmamıştır. Az kaldı direnin surda yaşlarına ne kaldı3 gun once 8ayimiz doldu kizimin
- hic disimiz cikmadi
- uzanirken kendimiz oturabiliyoruz
- emekliyoruz
- bi yere tutunup ayaga kalkiyoruz
- desteksiz 4-5 saniye ayakta durabiliyoruz
- kendimiz uyuyabiliyoruz (cok şükür)
- ek gida nerdeyse her seyi yiyoruz ( aman yesin yiyen çocuk iyidir )
- 9.500 kg (eskiye gore daha iyi cok şükür)
- 74 cm
- sabah onda kalkis. 13.00 ve 18.00 da iki uyku. Gece 22.30 yatis
- durmadan baba diyoruz anne demeye tenezzul etmedi hic. (her sikintiyi ben cekiyorum esim sehir disinda ama o baba baba diye agliyo )
- tek sikintim gece beslenmek icin uyanmasi 3 saatte bir.( Şükür ki kendi biberonu içip geri yatiyor)
Bizde durumlar boyle insallah 4ay daha gecseydi hayirlisiyla.