Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim sutlaca tatlandrmk icin bisey koydnmu

Canim yogurdu denedinmi?
Yok denemedim canım doktora sordum pirinç unu muhallebisine katabilirsin ama neye katıyorsan soğuk olacak dedı. Dün pirinç unu yaptım katı bı sekılde mamayla açtım. Ama yarısından azı anca. Kalanını sırıngayla sade bir sekılde verdım içti. Alıstı heralde tadına. Keske bıraz bıberona da alıstırsaymısım.

Aa iyi bari canim yesinde yarasin kuzucuga

Uykuyu ne yaptın. Çok şükür düştük iki uykuya ve bugün erken uyandılar gündüz uykuları normale göre kısa oldu.en son 3 te uyandılar. 3. Uykuyu istemeden 8 i bekleyip yattılar
Kalkış saatıne gore degısıyor canım bazen 2 bazen 3. Sallamayı baya baya azallttım dun gece uykusuna dizimde pışpış aglamaya baslıcak gıbı olunca hafıf te sallamayla gectı bakalım ınsallah bırakabılırız

İnşallah toptan sallama mallama biter kurtuluruz. Tüketti bu uyku beni iki bebekle bir düzene oturtmaya çalışmaktan vazgeçmedim inşallah başaracağım,

İnşallah toptan sallama mallama biter kurtuluruz. Tüketti bu uyku beni iki bebekle bir düzene oturtmaya çalışmaktan vazgeçmedim inşallah başaracağım,
İnşallah canım. Sayfa adı soylemem de sakınca var mı acaba biliyor musun? 2 sayfa var baya guzel

Instagramda mı? Değil sanki başka bir topikte söyleyenler vardır.
Evet ınstagramda. 1. Uyku meleği uzman bir sayfa canlı yayınlarını ızleyın soru cevap yapıyor acayıp faydalı bılgıler verıyor. Ben bi çok uyku eğitim sayfası takip ediyorum en cok bu sayfa mantıklı gelıyor bana özellikle gunduz uykuları hakkında verdıgı bılgıler super. 2. Turkan acar kadın kendı yasadıklarını anlatmıs öne cıkan storylerını mutlaka ızleyın ben sallamayı onun sayesınde azalttım ınsallah bırakabılırız de

İnşallah ayaktan Beşiğe geçer seninki canım. Takip ederim şimdi. İkiye düştüler kaldı rutin saati oluşturmak işte benim sorun iki bebek birbirini uyandırıyor. Ayrı ayrı sorun yok ikisi bir arada var. Üçüncü bir beşik alsam ikisini aynı anda uyutuyorum imkanı yok mecbur biri uykusunu tam almadan kalkacak

İlk dediğini takip ediyorum.

Uyku melegini bede takip ediyorum guzel gercekten. Kizlar biraz once hamkta slladim sonra gozlerini bir noktaya dikti sallamayi birktim hamagi durdurdum 10 dk sonra bana bakarak uyudu hamkta cok mutlu oldum

Uyku melegının en son ki canlı yayını ikiz ve üçüzler içindi izleyebıldın mı? Faydası olabilir canım

3 gun once 8ayimiz doldu kizimin
- hic disimiz cikmadi
- uzanirken kendimiz oturabiliyoruz
- emekliyoruz
- bi yere tutunup ayaga kalkiyoruz
- desteksiz 4-5 saniye ayakta durabiliyoruz
- kendimiz uyuyabiliyoruz (cok şükür)
- ek gida nerdeyse her seyi yiyoruz ( aman yesin yiyen çocuk iyidir )
- 9.500 kg (eskiye gore daha iyi cok şükür)
- 74 cm
- sabah onda kalkis. 13.00 ve 18.00 da iki uyku. Gece 22.30 yatis
- durmadan baba diyoruz anne demeye tenezzul etmedi hic. (her sikintiyi ben cekiyorum esim sehir disinda ama o baba baba diye agliyo )
- tek sikintim gece beslenmek icin uyanmasi 3 saatte bir.( Şükür ki kendi biberonu içip geri yatiyor)
Bizde durumlar boyle insallah 4ay daha gecseydi hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…