- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.261
Yani o da var ben de hep ayni saatte uyutmaya calisiyorum en azindan bi duzene otursun artik degil mi? Saati gelince gozleri ovusturmaya başlıyor zaten kendisi. Ben su an kendim bakiyorum esim de sehir disinda ve ben yiprandim simdiden. Uyanikken asla oyuncak oynamak istemiyor. Yurutece bindiriyorum ondan da sıkılıyo en son kaloriferin demirlerini cekip agzina goturmeye calisiyodu ve cikmayinca sinirlenip agladi@zuzu3838Angelnursee kızlar ben aynı saatte uyutmaya alıştırmaya karar verdim. Eşim okula gidecek ve öğleden sonraki uykuda direnç beni öldürüyor ikisine birden baş çıkmam çok zor oluyor. Sabah 11 öğleden sonra 4 te iki defa olmak üzere uyutmaya başlayacagim . Böylelikle klasik koşullanma olacak ve saat gelince sallamadan uyumayı öğrenecekler inşallah yanı
Benimkiler oynuyor canım yürüteç çok seviyorlar ben sadece ikisi birden beni isteyip kucağıma tirmaninca çok daralıyorum. Havalar isinsa dışarı çıkarsak. Allah hepimize Kolaylı versin.Yani o da var ben de hep ayni saatte uyutmaya calisiyorum en azindan bi duzene otursun artik degil mi? Saati gelince gozleri ovusturmaya başlıyor zaten kendisi. Ben su an kendim bakiyorum esim de sehir disinda ve ben yiprandim simdiden. Uyanikken asla oyuncak oynamak istemiyor. Yurutece bindiriyorum ondan da sıkılıyo en son kaloriferin demirlerini cekip agzina goturmeye calisiyodu ve cikmayinca sinirlenip agladisurekli hareketli degisik seyler istiyor,sıkılıyor ve ben artik neyle oayalayacagimi bulamiyorum. İki bebekle daha zordur eminim Allah kolaylik versin.
Tey benimkiler 1 de 2 de uyuyordu ailemin yanına gittim 9 a kadar çektik. Hatta kızım bir ara orda 7 de bile gece uykusuna yatardı oğlum bu konuda inatçı onu en fazla 9 a çekmeyi başardık. 10 u geçmesinde ben razıyım . Yaşları gelsede şu takıntılı dirençli hallerinden kurtulsakBenimki 11den once yatmiyo gece. Zar zor on bucuga cektim simdi de ona cekmeye caliscam. Simdi onbucukta yatiyo sabah onda kalkiyo. Aralarda cok uyaniyo tabi mama icin o sorunu ben de çözemedim. Gunduz de artik iki bucuk- üçsaate bir yatiriyorum. Yatmak istemezse zorla yatiriyorum yani yataktan kalkmasina izin vermiyorum yoksa cok yorulup uyku duzeni bozuluyor
Canim o cok ise yariyor bizimkide saatliydi hep ama ne varki uykusu gelsede kendi kendine uyumuyor malesef oglum hamak kullniyoruz cok rahat ama nasil besige alistrcam bilmiyorum bu disler bizi mafetti disten dolayi hamak almistik cok rahtlatyor ama simdi de nasil vazgecrcem dye ugrasyrum@zuzu3838Angelnursee kızlar ben aynı saatte uyutmaya alıştırmaya karar verdim. Eşim okula gidecek ve öğleden sonraki uykuda direnç beni öldürüyor ikisine birden baş çıkmam çok zor oluyor. Sabah 11 öğleden sonra 4 te iki defa olmak üzere uyutmaya başlayacagim . Böylelikle klasik koşullanma olacak ve saat gelince sallamadan uyumayı öğrenecekler inşallah yanı
Maasallh vallaha sen duzenni kurmussun darisi bizeEvet dalıyor benimki gece kalkiyo gunduz gibi uc saate bir mama icin kalkiyor. Ben biberonu veriyorum yatiyorum.o da icip geri daliyo cok şükür
Canım bende bebek iki tane biri 1 saat üstüne uyandı tosuncuk daha uyuyorCanim o cok ise yariyor bizimkide saatliydi hep ama ne varki uykusu gelsede kendi kendine uyumuyor malesef oglum hamak kullniyoruz cok rahat ama nasil besige alistrcam bilmiyorum bu disler bizi mafetti disten dolayi hamak almistik cok rahtlatyor ama simdi de nasil vazgecrcem dye ugrasyrum
Ay kuzum vallaha ben birtaneyle basedemiyorum Allah yardimcin olsun yaCanım bende bebek iki tane biri 1 saat üstüne uyandı tosuncuk daha uyuyorAllah'tan kızımin uykusu oğluma göre geç geliyor. Uyanır şimdi ama aynı saatte uykuları gelir 12.30 da geri uyutacam. Hamak aslında beşik gibi niye ısrar ediyor ki . Aha tosun uyandı geliyorum. Beşiğin içini daralt canım Hamak gibi yap yani
Bak benim kız bir ara battaniye istiyordu. Önce battaniye de daldırıp çaktırmadan ayağımda sallamaya alıyordum fark etmiyordu. Sonra geçti kızım her şekilde uyudu vallahiAy kuzum vallaha ben birtaneyle basedemiyorum Allah yardimcin olsun yaay evet birde oyle deneyim
Besige koyunca uyaniyor canim yaa cok debedikBak benim kız bir ara battaniye istiyordu. Önce battaniye de daldırıp çaktırmadan ayağımda sallamaya alıyordum fark etmiyordu. Sonra geçti kızım her şekilde uyudu vallahisonra aynısını ayaktan Beşiğe yaptık. Ayakta uyutup İlk beş dakika içinde Beşiğe koyup salladık anne yanına sonra alıştı. Hamakta daldırıp nasıl yatağa alabilir acaba
Bebekler beşikte güven eksikliği yaşıyor bence büyük içi ayak veya daha küçük beşikler daha güven veriyor. Umarım yaşları gelince hepimiz kurtulacaz direnin 4 ay kaldıBesige koyunca uyaniyor canim yaa cok debedik
benimde tüm testlerim sorunsuz çıkmıştı ama doktorum ısrarla gerek yok demişti kan sulandırıcıya ve bende 9 haftada bebeğimi kaybettimGeçmiş olsun kan sulandırıcı iğne kullanmanız gerekiyor.normalde bu pırtılaşma testi normal çıkan fakat gebelikte kalbi duran bebeklerde ne olursa olsun kan sulandırıcı başlıyorlar
Kesilikle canim ya alemlerBebekler beşikte güven eksikliği yaşıyor bence büyük içi ayak veya daha küçük beşikler daha güven veriyor. Umarım yaşları gelince hepimiz kurtulacaz direnin 4 ay kaldı
Oğlum ayından önde gidiyor hep aslında kızım da fena değil de kız için uzunKesilikle canim ya alemlersenin bebislerin kilo boy nasil canim
Ay canım hatırlayıp sorduğun için teşekkür ediyorum. Çok sevindim. Ay genellikle koşuşturmali geçiyor. Kızım sürünüyor bir buçuk aydır . Onun dışında tırmanıyor. Haliyle yorucu oluyor çok da mizmizlasti. Dişi çıkmadı. Öyle canım sen ne yapıyorsun paşan nasılNesir canım nerelerdesin napıyorsun
Nesir canım nerelerdesin napıyorsun
Canım maşallah nazar değmesin. Senin kızı benim kızla karşılaştıramiyorum. Kilosu da boyu da çok iyi. Biraz genetik galiba biz anne baba minyonuz. Benim kızım 8,5 aylıkken 71 cm idi yani sen ne yediriyorsun ahahahaOğlum ayından önde gidiyor hep aslında kızım da fena değil de kız için uzunoğlum 7.5 aylıkken 12 kilo 78 cm kızım 10 kilo 77 cm di çok şükür güzel ilerliyorlar seninki canım??
Canım ailede en kısa kayınbabam ile kardeşim. Biri 1.78 diğeri 1.81 benim babam annem uzun, kayınvalidem 1.72 annem yine 1.70 ben 1.68 . Eşim 1.88 kayinlarim yine uzunCanım maşallah nazar değmesin. Senin kızı benim kızla karşılaştıramiyorum. Kilosu da boyu da çok iyi. Biraz genetik galiba biz anne baba minyonuz. Benim kızım 8,5 aylıkken 71 cm idi yani sen ne yediriyorsun ahahahaya şaka bir yana siz de kaliplisinız galiba
Rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin kuzum. Evet kiloları boylarına göre çok normal benim kız ,71 cm 9 kilo mesela normal yani boya göre. Mesela senin kızın gibi 10 kilo olsa bu boyla obez gibi durur. Ama senin kızın boyu uzun kilosu boyuna göre normal.Canım ailede en kısa kayınbabam ile kardeşim. Biri 1.78 diğeri 1.81 benim babam annem uzun, kayınvalidem 1.72 annem yine 1.70 ben 1.68 . Eşim 1.88 kayinlarim yine uzunyanı dediğin gibi genetik yatkınlık var zaten doktorda öyle dedi oğlum için çok mu kilolu dedim hayır kilo ile beraber boy da atıyor sadece kilo olsa sorun ama gelişimi çok güzel dedi. Canım benimkiler ilk üç ay hızlı kilo alımı olduğu zaman aldılar. Sütüm çok yagliydi üstüne mama saatli verdim geceli gündüzlu. Sütüm 5 ay yetti sonra bitti. Allah'tan ek gıda devreye girdi şimdi de veriyorum vallahi protein, karbonhidrat, vitamin dengeli bir şekilde
Rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin kuzum. Sızın aileye de maşallah ne diyeyimCanım ailede en kısa kayınbabam ile kardeşim. Biri 1.78 diğeri 1.81 benim babam annem uzun, kayınvalidem 1.72 annem yine 1.70 ben 1.68 . Eşim 1.88 kayinlarim yine uzunyanı dediğin gibi genetik yatkınlık var zaten doktorda öyle dedi oğlum için çok mu kilolu dedim hayır kilo ile beraber boy da atıyor sadece kilo olsa sorun ama gelişimi çok güzel dedi. Canım benimkiler ilk üç ay hızlı kilo alımı olduğu zaman aldılar. Sütüm çok yagliydi üstüne mama saatli verdim geceli gündüzlu. Sütüm 5 ay yetti sonra bitti. Allah'tan ek gıda devreye girdi şimdi de veriyorum vallahi protein, karbonhidrat, vitamin dengeli bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?