- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.221
Erzurumda özel radyolog vardı ona gitmiştim ayrıntılı içinGittin mi erzuruma ayrımcılığa bilgi verirmisin arastirmada varmi randevu nasıl aliniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erzurumda özel radyolog vardı ona gitmiştim ayrıntılı içinGittin mi erzuruma ayrımcılığa bilgi verirmisin arastirmada varmi randevu nasıl aliniyor
Büyük şans canımBugun yedi şükür canım bizim kayınvalıdenın tavukları var kendı bakıyor. O yuzden içim rahat veriyorum.
Hangi süre bacım bana da sallamaktan gına geldiKizlar 7,5aylik olcaz daha dis yok. Ama belirtiler var merakla bekliyoruz. Daha hic cikmadi ama azıları kaşıyor surekli.heralde yakin cikarcak onlerle.
Biz ek gidayi degisik yaşıyoruz. Mama gun icinde hala veriyorum. Ek gidayi Aylara cok takilmadan veriyorum ben mesela gecen biz kereviz yiyorduk ona da ezip verdim bikac tane. Et veriyorum, pankek falan zaten veriyorum, kuruyemis veriyorum. Benimki ekmegi cok seviyo. Mesela corbaya ekmegi batirip verince bayiliyo. Masallah herseyden yemek istiyo vermeyince kendini parcaliyor.
Artik Sürünmeye de basladi. Cok hareketli yerinde hic durmuyor. Yurutec iyi ki var
Veeeee sallama isini biraktik artik tamamen şükürler olsun. Gecen bi uykusuz donem yasamistik ama uykusu gelince simdi Yatagina koyuyorum Kurandan bu sure aciyorum, emzigi veriyorum kendi uyuyor
Bende bugün senden cesaret bulgur verdim çok korkuyorum vallahi ama haklısın biran önce alışsınlarCanım ben baklagillere baya oldu baslayalı. Sıyez bulguru ince bulgur pirinç irmik tel şehriye kırmızı mercimek bugunde yesıl mercımek verdım. Erişteyi annem gelmıstı onunla yaptık canım ıspanaklı havuclu. Küçük küçük parcaladım verdim canım bende senin gibi korkuyorum ama yapacak bişey yok büyüdüler artık öğrenmeleri lazım dıye düşünüyorum.
15 haftalıkken öğrendim hiçbir testi yaptırmadım canım.ikiz hamilelik geciren tercubeli anneler ikili test yaptrdiniz mi cinsiyeti ne zmn ögrendiniz
haftalik uyumlari aynimiyfi hamileligin basindan beri15 haftalıkken öğrendim hiçbir testi yaptırmadım canım.
Evet canım en fazla 4 5 gün oğlum önden gitti ara ara aynı oldular bir defa kızım üç gün öne geçti. Sadece 32. Haftadan sonra kızımın kilo alımı yavaşladı. Enfeksiyon kapmış. Bende hafif düzeyde idral yolu enfeksiyonu vardı. Nerdeyse hiçbir belirti göstermeden oluşmuştu. Oğlum 3090 Gr doğdu kızım 2500 Gr enfeksiyon olmasa o da 3 olurdu galiba ama halen fark var oğlum farkı 2 kiloya çıkardıhaftalik uyumlari aynimiyfi hamileligin basindan beri
hay maşallahh siz en basindan beri bir erkek bi kiz hissediyormussunuz sanirim.suan bende oyle hissediyrm transferden snra embryolarin fotograflarini verdiklerinde dedim biri kiz biri erkek diye 15 gun sonra ogrenicez insallahEvet canım en fazla 4 5 gün oğlum önden gitti ara ara aynı oldular bir defa kızım üç gün öne geçti. Sadece 32. Haftadan sonra kızımın kilo alımı yavaşladı. Enfeksiyon kapmış. Bende hafif düzeyde idral yolu enfeksiyonu vardı. Nerdeyse hiçbir belirti göstermeden oluşmuştu. Oğlum 3090 Gr doğdu kızım 2500 Gr enfeksiyon olmasa o da 3 olurdu galiba ama halen fark var oğlum farkı 2 kiloya çıkardı
Evet herkes karnın erkek karni desede çok güçlü bir şekilde yüreğim kızımda olacak diyordu. Doktor ilk oğlumu söyledi bu erkek diye. Bakalım bu ne dedi o an dua ettim gözlerim kapalı eşim video çekiyordu. Bu da kız dediği an ben işte bu diye bağırdım kızım ileride izleyince annem beni yüreğinden istemiş diyecek beni o güne götürdün rabbim seninde kalbine göre versinhay maşallahh siz en basindan beri bir erkek bi kiz hissediyormussunuz sanirim.suan bende oyle hissediyrm transferden snra embryolarin fotograflarini verdiklerinde dedim biri kiz biri erkek diye 15 gun sonra ogrenicez insallah
Bizede haber et merak ederimhay maşallahh siz en basindan beri bir erkek bi kiz hissediyormussunuz sanirim.suan bende oyle hissediyrm transferden snra embryolarin fotograflarini verdiklerinde dedim biri kiz biri erkek diye 15 gun sonra ogrenicez insallah
aa tabiki ederim mutlakaBizede haber et merak ederim
ben yaptırdım doktorum yaptırmamı önermişti şükür bişey çıkmadı onun dışında farklı kandan bakılan testlerde var genetik tarama yapılan onlarıda yaptırmadım. 2li yaptırdım ama 3lü 4lü önermedi. 1+2 de bir kız bir erkek tahmin etti ama birisi çok hareketliydi tam görememiş 14+2 de ikisininde erkek olduğunu öğrendik.ikiz hamilelik geciren tercubeli anneler ikili test yaptrdiniz mi cinsiyeti ne zmn ögrendiniz
Allah gönlüne göre versin inşallah hepsi ayrı tatlı sağlıkla kucağına al ikisini de. Benim birbirine kardeş kadar bile benzemeyen 2 oğlum varhay maşallahh siz en basindan beri bir erkek bi kiz hissediyormussunuz sanirim.suan bende oyle hissediyrm transferden snra embryolarin fotograflarini verdiklerinde dedim biri kiz biri erkek diye 15 gun sonra ogrenicez insallah
cift yumurta ikizimiydii yaa cok heycanliyim rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin. kac haftalik dogum yaptiniz en gec cantam ne zmn hazr olmaliben yaptırdım doktorum yaptırmamı önermişti şükür bişey çıkmadı onun dışında farklı kandan bakılan testlerde var genetik tarama yapılan onlarıda yaptırmadım. 2li yaptırdım ama 3lü 4lü önermedi. 1+2 de bir kız bir erkek tahmin etti ama birisi çok hareketliydi tam görememiş 14+2 de ikisininde erkek olduğunu öğrendik.
benimkilerin gelmeye niyeti yoktu 37+1 de doktor kendisi aldı zaten benimde dayanacak halim kalmamıştı karnım komple çatladı :) 30 haftalıkken ben hazırlamıştım nolur nolmaz diye çevremdeki tüm ikizler erken doğdu hatta bir iki tanede prematüre takım almıştım 1 hafta giydiler :) risk durumuna göre bakarsın ama bence tek gebelikte bile 30 haftayı geçmemeli çanta için ben garanticiyim birazcift yumurta ikizimiydii yaa cok heycanliyim rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin. kac haftalik dogum yaptiniz en gec cantam ne zmn hazr olmali
Ben de öyle yapmayı düşünüyorumbenimkilerin gelmeye niyeti yoktu 37+1 de doktor kendisi aldı zaten benimde dayanacak halim kalmamıştı karnım komple çatladı :) 30 haftalıkken ben hazırlamıştım nolur nolmaz diye çevremdeki tüm ikizler erken doğdu hatta bir iki tanede prematüre takım almıştım 1 hafta giydiler :) risk durumuna göre bakarsın ama bence tek gebelikte bile 30 haftayı geçmemeli çanta için ben garanticiyim biraz
Iyı yapmıssın nasıl yiyebıldıler mı sevdıler mı canımBende bugün senden cesaret bulgur verdim çok korkuyorum vallahi ama haklısın biran önce alışsınlar