• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar 7,5aylik olcaz daha dis yok. Ama belirtiler var merakla bekliyoruz. Daha hic cikmadi ama azıları kaşıyor surekli.heralde yakin cikarcak onlerle.
Biz ek gidayi degisik yaşıyoruz. Mama gun icinde hala veriyorum. Ek gidayi Aylara cok takilmadan veriyorum ben mesela gecen biz kereviz yiyorduk ona da ezip verdim bikac tane. Et veriyorum, pankek falan zaten veriyorum, kuruyemis veriyorum. Benimki ekmegi cok seviyo. Mesela corbaya ekmegi batirip verince bayiliyo. Masallah herseyden yemek istiyo vermeyince kendini parcaliyor.
Artik Sürünmeye de basladi. Cok hareketli yerinde hic durmuyor. Yurutec iyi ki var
Veeeee sallama isini biraktik artik tamamen şükürler olsun. Gecen bi uykusuz donem yasamistik ama uykusu gelince simdi Yatagina koyuyorum Kurandan bu sure aciyorum, emzigi veriyorum kendi uyuyor 🙏🙏
Hangi süre bacım bana da sallamaktan gına geldi 🤗😅😅😅

Canım ben baklagillere baya oldu baslayalı. Sıyez bulguru ince bulgur pirinç irmik tel şehriye kırmızı mercimek bugunde yesıl mercımek verdım. Erişteyi annem gelmıstı onunla yaptık canım ıspanaklı havuclu. Küçük küçük parcaladım verdim canım bende senin gibi korkuyorum ama yapacak bişey yok büyüdüler artık öğrenmeleri lazım dıye düşünüyorum.
Bende bugün senden cesaret bulgur verdim 😁😁😁 çok korkuyorum vallahi ama haklısın biran önce alışsınlar

haftalik uyumlari aynimiyfi hamileligin basindan beri
Evet canım en fazla 4 5 gün oğlum önden gitti ara ara aynı oldular bir defa kızım üç gün öne geçti. Sadece 32. Haftadan sonra kızımın kilo alımı yavaşladı. Enfeksiyon kapmış. Bende hafif düzeyde idral yolu enfeksiyonu vardı. Nerdeyse hiçbir belirti göstermeden oluşmuştu. Oğlum 3090 Gr doğdu kızım 2500 Gr enfeksiyon olmasa o da 3 olurdu galiba ama halen fark var oğlum farkı 2 kiloya çıkardı 😅😅😅

Evet canım en fazla 4 5 gün oğlum önden gitti ara ara aynı oldular bir defa kızım üç gün öne geçti. Sadece 32. Haftadan sonra kızımın kilo alımı yavaşladı. Enfeksiyon kapmış. Bende hafif düzeyde idral yolu enfeksiyonu vardı. Nerdeyse hiçbir belirti göstermeden oluşmuştu. Oğlum 3090 Gr doğdu kızım 2500 Gr enfeksiyon olmasa o da 3 olurdu galiba ama halen fark var oğlum farkı 2 kiloya çıkardı 😅😅😅
hay maşallahh siz en basindan beri bir erkek bi kiz hissediyormussunuz sanirim.suan bende oyle hissediyrm transferden snra embryolarin fotograflarini verdiklerinde dedim biri kiz biri erkek diye 15 gun sonra ogrenicez insallah🤗

hay maşallahh siz en basindan beri bir erkek bi kiz hissediyormussunuz sanirim.suan bende oyle hissediyrm transferden snra embryolarin fotograflarini verdiklerinde dedim biri kiz biri erkek diye 15 gun sonra ogrenicez insallah🤗
Evet herkes karnın erkek karni desede çok güçlü bir şekilde yüreğim kızımda olacak diyordu. Doktor ilk oğlumu söyledi bu erkek diye. Bakalım bu ne dedi o an dua ettim gözlerim kapalı eşim video çekiyordu. Bu da kız dediği an ben işte bu diye bağırdım 💓💓 kızım ileride izleyince annem beni yüreğinden istemiş diyecek 🤗 beni o güne götürdün rabbim seninde kalbine göre versin

ikiz hamilelik geciren tercubeli anneler ikili test yaptrdiniz mi cinsiyeti ne zmn ögrendiniz🤗
ben yaptırdım doktorum yaptırmamı önermişti şükür bişey çıkmadı onun dışında farklı kandan bakılan testlerde var genetik tarama yapılan onlarıda yaptırmadım. 2li yaptırdım ama 3lü 4lü önermedi. 1+2 de bir kız bir erkek tahmin etti ama birisi çok hareketliydi tam görememiş :emir_bebek: 14+2 de ikisininde erkek olduğunu öğrendik.

Allah gönlüne göre versin inşallah :KK200: hepsi ayrı tatlı sağlıkla kucağına al ikisini de. Benim birbirine kardeş kadar bile benzemeyen 2 oğlum var :halay:

ben yaptırdım doktorum yaptırmamı önermişti şükür bişey çıkmadı onun dışında farklı kandan bakılan testlerde var genetik tarama yapılan onlarıda yaptırmadım. 2li yaptırdım ama 3lü 4lü önermedi. 1+2 de bir kız bir erkek tahmin etti ama birisi çok hareketliydi tam görememiş :emir_bebek: 14+2 de ikisininde erkek olduğunu öğrendik.
cift yumurta ikizimiydii 😍 yaa cok heycanliyim rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin. kac haftalik dogum yaptiniz en gec cantam ne zmn hazr olmali 🤗

cift yumurta ikizimiydii 😍 yaa cok heycanliyim rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin. kac haftalik dogum yaptiniz en gec cantam ne zmn hazr olmali 🤗
benimkilerin gelmeye niyeti yoktu 37+1 de doktor kendisi aldı zaten benimde dayanacak halim kalmamıştı karnım komple çatladı :) 30 haftalıkken ben hazırlamıştım nolur nolmaz diye çevremdeki tüm ikizler erken doğdu hatta bir iki tanede prematüre takım almıştım 1 hafta giydiler :) risk durumuna göre bakarsın ama bence tek gebelikte bile 30 haftayı geçmemeli çanta için ben garanticiyim biraz :emir_bebek:

benimkilerin gelmeye niyeti yoktu 37+1 de doktor kendisi aldı zaten benimde dayanacak halim kalmamıştı karnım komple çatladı :) 30 haftalıkken ben hazırlamıştım nolur nolmaz diye çevremdeki tüm ikizler erken doğdu hatta bir iki tanede prematüre takım almıştım 1 hafta giydiler :) risk durumuna göre bakarsın ama bence tek gebelikte bile 30 haftayı geçmemeli çanta için ben garanticiyim biraz :emir_bebek:
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum

zuzu3838 zuzu3838 Minnaklarimm Minnaklarimm kizlar benimki deli gibi boyle yavas da degil sersem olacak kadar ayakta sallanarak uyuyodu. Ve yatagina koyarken uyaniyodu. İlk bu deli gibi sallama isini besikte denemeye basladim. Besikte sallanarak uyumayi kabullendi bi iki gunde. Sonra sallama hizini azalttim yavas yavas bikac gun. En son artik sallamadim sadece pis pislayarak uyuttum iki gun. Bu sirada Kur'ani kerimden herhangi bir sure (genelde nebe suresi uykuya faydasi oldugunu düşünüyorum) acik oldu hep( bi muzik falan dinleyecegine kuran dinlesin diye düşündüm). En son artik ne pis pis ne sallama kendisi yatirinca emzigi verip kurani actigimda kendisi uyumaya basladi. Bir haftada olayi bitirdim çok sukur. Baslarda sallanmadan uyumayi bilmedigi icin direndi hatta mizirdandi hep aglar gibi oldu. Ama cok aglamadi sukur ki. Ve ben kararli oldum yani annem surekli mizirdandiginda sallayiver dedi ama sallamadim. Hem gunduz hem gece uykusunda bu sekilde devam ettim. 🙏🙏 Gecen hastaneye is yerine goturdum orda da hemen arabasinda uyudu kendi mesela bana xok buyuk kolaylik oldu bu is.

Back