- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.181
Canım senle günümüz yakın ya sende Kasıkta böyle oturup kalkınca batma sızlama var mı bende bugün oldu tam kasık değilde göbek deliğinin biraz aşağı sol tarafta. Göbeğimi tutma ihtiyacı hissediyorum.İlk zamanlar normal daha sonra yakalarlar birbirlerini canım
Aynen ne oldu ki
Evet çok kızgındı özelden yazacaktım sakin ol yine yoksa uyarı gelecek diye
Kasıklarımda batma oluyor sadece canım Ama senin ikiz belirtiler daha yogun olur sendeCanım senle günümüz yakın ya sende Kasıkta böyle oturup kalkınca batma sızlama var mı bende bugün oldu tam kasık değilde göbek deliğinin biraz aşağı sol tarafta. Göbeğimi tutma ihtiyacı hissediyorum.
Kadın doğumcun ile konuş canım. O seni yönlendirsin. İlaçlar da yapabilir ya da vardı şansına yeni ortaya çıktı. Şeker ilacı içen oluyor korkma canım en az etkisi olanı veriyorlar. Birde güvenme çok tahlil sonucuna hemen.Kizlar ben kan vermeye acile gittim orda da idrarda aldilar ve kum var dediler su ic dedi ben zatn cok fazla su icen biriyim niye boyle oldu anlamis degilim zatn pinpirikli biriyim korkmaya basladim kullandigim ilaclardn mi oldu smdi doktora gitsem baska ilacta kullanamam fikir verin
Galiba canım yaşaya yaşaya sanırım tecrübe edeceğiz.Kasıklarımda batma oluyor sadece canım Ama senin ikiz belirtiler daha yogun olur sende
InsALLAH bisey olmaz. 13.gun degerim de 528 cikti iyi miKadın doğumcun ile konuş canım. O seni yönlendirsin. İlaçlar da yapabilir ya da vardı şansına yeni ortaya çıktı. Şeker ilacı içen oluyor korkma canım en az etkisi olanı veriyorlar. Birde güvenme çok tahlil sonucuna hemen.
Gayet güzel canım ikiye de katlanmış. Panik yapma soğuk kanlı olmakta fayda var.InsALLAH bisey olmaz. 13.gun degerim de 528 cikti iyi mi
Hayırlı olsun gayet iyi degerınız benceInsALLAH bisey olmaz. 13.gun degerim de 528 cikti iyi mi
Gayet güzel canım ikiye de katlanmış. Panik yapma soğuk kanlı olmakta fayda var.
Bende 5+1 im canım aynıyızSağlıcakla kucağına da almak nasip olsun. Ben de ikiz bebiş bekleyenlerdenimen yeni benim galiba 5+1.
Yaa canım hatırlıyor musun beta hcg değerlerin kaçtı benim de tek embryo transferi ama 12.gün değerim 1018 çıktı senin kaçtı acaba bu normal mi tek için benim kafam karışık da muayenem de perşembe günü zaman geçmiyorYerim ben bizim miniklerimizi yaaa benimkiler tek yumurta ikizi bide sürpriz oldu tek embryo konulmuştu bolunmusler
Ben sana diyorum seninki içerde bölündü diye inanmıyorsun :))) gönlünden ne geçiyorsa sizin için ne hayırlı ise rabbım perşembe günü sana onu duymayı nasip etsinYaa canım hatırlıyor musun beta hcg değerlerin kaçtı benim de tek embryo transferi ama 12.gün değerim 1018 çıktı senin kaçtı acaba bu normal mi tek için benim kafam karışık da muayenem de perşembe günü zaman geçmiyor
Korkuyrm aslında ikiz annesi olmaktan ama rabbim neylerse güzel eyler 2 tane gelecekse gelene hoşgeldin derimBen sana diyorum seninki içerde bölündü diye inanmıyorsun :))) gönlünden ne geçiyorsa sizin için ne hayırlı ise rabbım perşembe günü sana onu duymayı nasip etsin
Canım benim bir arkadaşım doğurdu doğurduktan bir yıl geçti halen boyatmadı.Kızlar sac kaç aylıkken boyanabilir ?benim saçımda aşırı derece beyazlarım var cok rahatsız oluyorum ya. Beya kapatici spreylerden aldım o da zararlı midir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?