Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yaaa çok sevindim gerçekten ilk tüp bebek denemem benimde ikizlerim bnmle çok şükür annelerini bu süreçte yormadan geldiler çok şükür
Çok şükür canım emin ol yorsalardı bile pozitif görünce o çektiğin acılar geçiyor. Benim 3. denemem de oldu. Sünger çektim bütün sıkıntılı zamanların üzerine

Yerim ben bizim miniklerimizi yaaa benimkiler tek yumurta ikizi bide sürpriz oldu tek embryo konulmuştu bolunmusler
Bizde iki tane konuldu. Kese gördük çift, kalp duyduk çift, kontrole gittim 3 tane görüyorum eşimle üç mü dedik sanırım biri içerde bölünmüş dedi biz şok alttan baktı göz yanılması dedi sakin olun bölünme falan yok ama böyle durumlar çok neler görüyoruz neler dedi. Senin tecrüben var ne güzel birde bizi düşün direkt ikiz

Maşallah sen tecrübeli sayılırsın bu sayfadaki ikiz hamile olan tüm arkadaşların ilk hamileliği. O zaman inşallah saglıcakla kızların olur
Ben kendimhislerime çok güvenirim vede çıkar bence bunlarda erkek oğlumda 4 haftalıkken dedim erkek diye

Topikte yazdıklarımda hic bir suc göremediğim gibi banlanmisim bunun ustune üstlük bir de buradaki bazi arkadaslar kendilerine dusmeyen lafı ay yok onlar hakliydi gibi yazı yazdilar kardesim siz avukat misiniz ya da hakim mi herkesin hakli mi haksiz mi oldugunu biliyorsunuz ya moderator herkese aynı cezayı verdi iste hakli ya da haksiz demeden ben de kendime gore haklıyım o zaman
Buradaki kendini bilmez bir kac egoist icin canımi zerre kadar sikmam

Merhaba güzel anne bebeğini üzme problem ne bilmiyorum ama içinde bu can tasiysn sanırım ona iyi bak üzülme sin

Merhaba güzel anne bebeğini üzme problem ne bilmiyorum ama içinde bu can tasiysn sanırım ona iyi bak üzülme sin
Tesekkur ederim hamile değilim
Sizleri de bu yazımla rahatsiz etmek istemezdim ama hala konuyu uzatıp saldıranlar olduğu icin altta kalmak istemiyorum bir de meslektas olacagiz
Ya bazen bu tur kisiler beni meslekten sogutuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…