- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.161
Çok şükür canım emin ol yorsalardı bile pozitif görünce o çektiğin acılar geçiyor. Benim 3. denemem de oldu. Sünger çektim bütün sıkıntılı zamanların üzerineYaaa çok sevindim gerçekten ilk tüp bebek denemem benimde ikizlerim bnmle çok şükür annelerini bu süreçte yormadan geldiler çok şükür
Yerim ben bizim miniklerimizi yaaa benimkiler tek yumurta ikizi bide sürpriz oldu tek embryo konulmuştu bolunmusler
Bizde iki tane konuldu. Kese gördük çift, kalp duyduk çift, kontrole gittim 3 tane görüyorum eşimle üç mü dedik sanırım biri içerde bölünmüş dedi biz şokYerim ben bizim miniklerimizi yaaa benimkiler tek yumurta ikizi bide sürpriz oldu tek embryo konulmuştu bolunmusler
Maşallah sen tecrübeli sayılırsın bu sayfadaki ikiz hamile olan tüm arkadaşların ilk hamileliği. O zaman inşallah saglıcakla kızların olurNormal yolla olan bir oğlum daha var benim 3 çocuklu anne olmak nasıl bir şey öğreneceğiz bakalm
Rabbim gönlüne göre vermiş masallhÇok şükür canım emin ol yorsalardı bile pozitif görünce o çektiğin acılar geçiyor. Benim 3. denemem de oldu. Sünger çektim bütün sıkıntılı zamanların üzerine
Ben kendimhislerime çok güvenirim vede çıkar bence bunlarda erkek oğlumda 4 haftalıkken dedim erkek diyeMaşallah sen tecrübeli sayılırsın bu sayfadaki ikiz hamile olan tüm arkadaşların ilk hamileliği. O zaman inşallah saglıcakla kızların olur
Benim en küçük 5+0Sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun. Ben de ikiz bebiş bekleyenlerdenimen yeni benim galiba 5+1.
Dört erkekle Allah yardımcın olsunBen kendimhislerime çok güvenirim vede çıkar bence bunlarda erkek oğlumda 4 haftalıkken dedim erkek diye
O zaman Allah yardımcınız olsun 3 erkekle uğraşmakta zor olurBen kendimhislerime çok güvenirim vede çıkar bence bunlarda erkek oğlumda 4 haftalıkken dedim erkek diye
Aaa hayırlı olsun sizi bilmiyordum. Dertleşecek arkadaş sayısı artıyor sağlıcakla gelinlerin inşallahBenim en küçük 5+0
Canim seninkilerde mi biri buyuk biri kucuk?Yaaa çok sevindim gerçekten ilk tüp bebek denemem benimde ikizlerim bnmle çok şükür annelerini bu süreçte yormadan geldiler çok şükür
Canim seninkilerde mi biri buyuk biri kucuk?
İnş herkes sağlıkla kucağına alır önemli olan oAaa hayırlı olsun sizi bilmiyordum. Dertleşecek arkadaş sayısı artıyor sağlıcakla gelinlerin inşallah
İlk zamanlar normal daha sonra yakalarlar birbirlerini canımCanim seninkilerde mi biri buyuk biri kucuk?
Merhaba güzel anne bebeğini üzme problem ne bilmiyorum ama içinde bu can tasiysn sanırım ona iyi bak üzülme sinTopikte yazdıklarımda hic bir suc göremediğim gibi banlanmisim bunun ustune üstlük bir de buradaki bazi arkadaslar kendilerine dusmeyen lafı ay yok onlar hakliydi gibi yazı yazdilar kardesim siz avukat misiniz ya da hakim mi herkesin hakli mi haksiz mi oldugunu biliyorsunuz ya moderator herkese aynı cezayı verdi iste hakli ya da haksiz demeden ben de kendime gore haklıyım o zaman
Buradaki kendini bilmez bir kac egoist icin canımi zerre kadar sikmam
Canım olay biraz farklı dün olan bi konuyu diyor arkadaşMerhaba güzel anne bebeğini üzme problem ne bilmiyorum ama içinde bu can tasiysn sanırım ona iyi bak üzülme sin
Benim doktorumda aynısını dedi bir gün fark var aralarında ama aynı gün olarak yazıyor. Büyüğe göre yazıyor. Zamanla toparlarlar dedi.İlk zamanlar normal daha sonra yakalarlar birbirlerini canım
Tesekkur ederim hamile değilimMerhaba güzel anne bebeğini üzme problem ne bilmiyorum ama içinde bu can tasiysn sanırım ona iyi bak üzülme sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?