• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

S shemsim Minnaklarimm Minnaklarimm kızlar hoşgeldiniz 🤗 ikiz yeğenlerim var benim de büyüyebilen beşikler oluyor ya ondan almıstı yengemler yan yana baya bi yattılar küçük oldukları için sıkıntı olmadı hıc. 1 yaşından sonraydı sanırım bir tane daha karyola alıp ayırdılar. Fikir olur belki sizlere
Teşekkür ederim canım dikkate alıyorum her şeyi 😘

Minnaklarim hoşgeldin canım seni burada görmek güzel. Gerçekten öğretmen olduğun konuşma tarzından bile anlaşılıyor.🌱 konuya gelirsek bu tatlı telâşlar erken henüz daha kalp atışı bile duymadım ama beşik falan görmek heyecanlandırdı beni sagolasin
Teşekkür ederim canım 🙏 kalp atışlarını hayırlısıyla hepiniz duyun yavaş yavaş artık konular beşik yorgan üzerine olacak 😂tek duam rabbim sevincimizi başa kadar çıkarsın. Haziran temmuz ağustos ta bir sürü bebiş doğmuş olacak 😂🙏🙏

Kızlar bugün 5 hafta oldu ama bende hiç belirti yok normalmi bu
Ben beş haftayı doldurunca kese gördüm bende de hiçbir şey yoktu. Şu an da var diyemem. Mide kazınması sadece birde bugün sol kasık üstüm ağrıyor. Öyle bulantı kusma baş dönmesi henüz yok. Birde idrar çok geliyor bir yudum alıyorum beş dakika sonra geliyor. Mesela senin haftanda böyle değildi. 8. Haftayı bitirdik dün bugün 9. Haftanın ilk günü :)))

Ben beş haftayı doldurunca kese gördüm bende de hiçbir şey yoktu. Şu an da var diyemem. Mide kazınması sadece birde bugün sol kasık üstüm ağrıyor. Öyle bulantı kusma baş dönmesi henüz yok. Birde idrar çok geliyor bir yudum alıyorum beş dakika sonra geliyor. Mesela senin haftanda böyle değildi. 8. Haftayı bitirdik dün bugün 9. Haftanın ilk günü :)))
Ben de ultrasona göre 5+1 im. Ben de bir belirti yok sadece çok sık lavaboya çıkıyorum. Herkesin bünyesi farklı demek ki. Kayinvalidem bulantın olacaksa şimdiden gosterirdi sen de olmayacak dedi. Uykum da öyle çok gelmiyor. Normalde bu zamanlarda uyku da çok oluyormuş.

Hayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsınız ben yavaş yavaş ilk belirtileri yaşıyorum. Ağzım durup durup sulaniyor, iki gündür öğlen vakti aşırı bir halsizlik ve uyku çökmesi oldu. Bide sürekli açlık var gibi. Tam olarak günümü öğrenemedim sadece 5 haftalık dedi 4+0 - 4+6 arası 🙄 haftaya inşallah kalp atışı olunca daha net ölçüm olacak.

Ben de ultrasona göre 5+1 im. Ben de bir belirti yok sadece çok sık lavaboya çıkıyorum. Herkesin bünyesi farklı demek ki. Kayinvalidem bulantın olacaksa şimdiden gosterirdi sen de olmayacak dedi. Uykum da öyle çok gelmiyor. Normalde bu zamanlarda uyku da çok oluyormuş.
Bende çok uyumadım aksine uykum kaçtı 😂😂😂 ben anneme çekmişim galiba. İki gebeliğinde de iki üç ay adet olmayıp doktora gidince öğrenmiş.

Hayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsınız ben yavaş yavaş ilk belirtileri yaşıyorum. Ağzım durup durup sulaniyor, iki gündür öğlen vakti aşırı bir halsizlik ve uyku çökmesi oldu. Bide sürekli açlık var gibi. Tam olarak günümü öğrenemedim sadece 5 haftalık dedi 4+0 - 4+6 arası 🙄 haftaya inşallah kalp atışı olunca daha net ölçüm olacak.
Açlık hepimizde var 2.5 saat üzerine mide kazanması başlıyor. Sofraya oturunca öyle yemek yemede olmuyor. Eşime hadi hadi diyorum oturuyoruz sofraya dalga mı geçiyorsun benle diyo :)) bunun için mi acele ediyordun oluyor. Şimdi alıştı.

Ay yerim yuppy bizden üç gün büyükte olsa ikizlede bayrak sende artık 😂😂 4 kişi ikiz topikte.
Yaaa çok sevindim gerçekten ilk tüp bebek denemem benimde ikizlerim bnmle çok şükür annelerini bu süreçte yormadan geldiler çok şükür

Sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun. Ben de ikiz bebiş bekleyenlerdenim😊 en yeni benim galiba 5+1.
Yerim ben bizim miniklerimizi yaaa benimkiler tek yumurta ikizi bide sürpriz oldu tek embryo konulmuştu bolunmusler👶👶

Back