Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Free workout yazıyorum google. Yabancı bir kadın. Programlar oluşturmuş ona uyuyorum canım tartılmadım ama vucudumu ölçmüştüm sıkılaşmaya baslamısım

En dertli olduğum konu 4 ayına kadar omzumda uyudu sonra sallanmak istedi hala da ayagımda yatıyor canım

Yarın geçiyorum canım. Heyecan var vallahi iki bebek ve hiçbir akrabanin dâhi olmadığı bir şehir geçince yazarım . Eriyip aktim kızlar diye bende 8. Ayı bekliyorum canım inşallah o zaman daha rahat bir şekilde herşeyciklerden veririm

Senin maraton basliyor desene canim

Yaa ben hiç cesaret edemem sanırım ona tebrik ederim canım seni ama kendi evin kendi düzenin olcak biz sadece haftasonları eşimle ancak bakıyoruz
Vallahi nasıl olacak bilmiyorum 7.5 aydır yemeğim, temizliğim yapıldı da bende çok güzel bir şekilde çocuklarımi büyüttüm. Onların bakımı tek görevim gibi oldu. Şimdi ev ve bakım birlikte nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi benim için ev temizliği yemek ikinci planda olacak yine öncelik bebeklerim olacak. Üç dört ayda kahvaltı yapalım sürekli evde onların hijyeni için kullanım olanları ile sınırlı kalsın hiç önemli değil. Haziran a kadar kalıp tatilde yine ailelere giderim. Eylül okul açılana 15 aylık olacaklar inşallah artık ondan sonra rahatım

Selam hanımlar. Maşallah bebeklerimiz büyüyor hemen hemen aynı seviyede gidiyoruz erken gelmiş olsada benim ki
Herşey normal giderken, 3 gündür benim ki gece huzursuz ağlamıyor ama uyumuyoruz da, beyefendi tut beni kolumda diyor başka da durmuyor. Gün içinde sıkıntı yok ama gece böyleyiz.. Hala diş çıkarmadık acaba onların işareti mi diye sabretmeye çalışıyorum.
Ben kendim de 1 ay diyet yaparak spor yaparak ve 1 ay da oruç tutarak 67 den 58e düştüm
Bi kaç gündür stress yaptım çünkü adetim 9 gün geçti, eşime demedim hala Acaba diyorum, sonra kendimi yok. Artık derken buluyorum. Bilemedim

Son düzenleme:
En korktuğum ki bizim problem aynı erkek faktörü olursa şok

En korktuğum ki bizim problem aynı erkek faktörü olursa şok

Evet aynen. Yaklaşık 15 gün önce birkere bir leke gördüm erken oluyorum galiba diye bekledim ama gelmedi ozaman da telaşım vardı yatılı misafirim vs. Şimdi aklıma dank etti, eeee ben hala olmadım.

Ömrüm boyunca bukadar geciktiğimi hatırlamıyorum
Erkek infertilitesi diye korunmayı hiç düşünmedik 1mil altında sayı ve yarısı ölü gibi birsey.
Kimseyle paylaşamadim hala

Maşallah ya ne güzel kılo vermişsin bende oruç tutuyorum. Ama tersi alıyorum bu arada benim oğlumda diş çıkarmadi ama çok huzursuz eli hep ağzında ve sabaha kadar saat başı uyaniyo bu arada tahlilini bende çok merak ediyorum bende iki aydır adet görüyorum benimde bir hafta gecikmeli oluyo hep birde arada hamilelikteki bulantı ağız tadı geliyo bende senin gibi yok artık diyorum

Erkek infertilitesi diye korunmayı hiç düşünmedik 1mil altında sayı ve yarısı ölü gibi birsey.
Bizde yıllarca sakladık ama tedavi başlayınca hepte yakın çevre olunca artık söyledik saklamaya çalışmak çok yorucu Allah'tan geldi sonuçta ama erkekler biraz problem yapiyo bunu

ayyy bizde milyon bile değil 4-5 tane motil sperm vardı ama Allah ın işi ben bile arada tırsıyorum

Bizde yıllarca sakladık ama tedavi başlayınca hepte yakın çevre olunca artık söyledik saklamaya çalışmak çok yorucu Allah'tan geldi sonuçta ama erkekler biraz problem yapiyo bunu

Benim. Çocuklarin tüp bebek olduklarını hala kimse bilmiyor memleketen uzaktadık hep tedavilerini de hep farklı şehirlerde oldu.
ayyy bizde milyon bile değil 4-5 tane motil sperm vardı ama Allah ın işi ben bile arada tırsıyorum

Dime ya 2 çocukla hastaneye gitmek istemiyorum. Eşimi de gereksiz yere heyecana sokmak istemiyorum bir ara çıkma fırsatım olursa yapacam ozamana kadar gelen giden yoksa..

bu arada ben sade bebekler 2.5 aylıktı bir kere oldum sonra bi daha olmadı

bu arada ben sade bebekler 2.5 aylıktı bir kere oldum sonra bi daha olmadı

O ara kanama gibi olmalı bence. Düzenli görmemişsin sen daha. Peki emzirme nasıl gidiyor. Ben hala aynı sadece gün içinde ek gıdaya geçtiğimiz için sadece uyku öncesi emziriyorum sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…