- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.141
Free workout yazıyorum google. Yabancı bir kadın. Programlar oluşturmuş ona uyuyorum canım tartılmadım ama vucudumu ölçmüştüm sıkılaşmaya baslamısımOlur canım hangi program benim çok fazlalığım var bı 30 kilo kadar vermem lazım daha önce verdim 30 a yakın ama şuan emziriyorum ondan mı neden çok zor geliyo kesmek tabi doktorumux zorunlu kesti alerjiden dolayı neyin yaptığını bulmak için bu arada versem biraz ne iyi olur
En dertli olduğum konuKizlar uyku durumlari nasil? Kendiliginden uyuyolar mi yoksa sallamaya pış pışlamaya devam mi? Ben ayakta sallaniyodu sadece bir haftadir park yatakta sallamaya alistirdim. Baslarda cok direndi orda uyumamak icin simdi alisti.bukac gundur de sallama hizini azalttik bakalim sonra ne olacaj
Yarın geçiyorum canım. Heyecan var vallahi iki bebek ve hiçbir akrabanin dâhi olmadığı bir şehirGiremedim bayadır yenı görüyorum canım. Yumusak oldugu ıcın sıkıntı olmuyor ekmek yaptım onu da yıyor cok şükür. Cevizde veriyorum ezip meyvesine katıyorum ara bir tadına alıssın dıye. Asitli meyveler vermıyordum ama azar azar vermeye basladım kivi portakal fılan. Yemeklerini de kücük kücük doğruyorum iyice pişiyor o şekilde yedirmeye calısıyorum ara bir alıssın dıye. Gün aşırı da kuzu kıyma veriyorum. Bende son durum bu sekılde kızlar.Minnaklarimm canım sende evine gitmişsin gözün aydın nasıl gecıyor gunler
Senin maraton basliyor desene canimYarın geçiyorum canım. Heyecan var vallahi iki bebek ve hiçbir akrabanin dâhi olmadığı bir şehirgeçince yazarım . Eriyip aktim kızlar diye bende 8. Ayı bekliyorum canım inşallah o zaman daha rahat bir şekilde herşeyciklerden veririm
Yaa ben hiç cesaret edemem sanırım ona tebrik ederim canım seni ama kendi evin kendi düzenin olcakAynen canım başlıyor
Vallahi nasıl olacak bilmiyorum 7.5 aydır yemeğim, temizliğim yapıldı da bende çok güzel bir şekilde çocuklarımi büyüttüm. Onların bakımı tek görevim gibi oldu. Şimdi ev ve bakım birlikte nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi benim için ev temizliği yemek ikinci planda olacak yine öncelik bebeklerim olacak. Üç dört ayda kahvaltı yapalım sürekli evde onların hijyeni için kullanım olanları ile sınırlı kalsın hiç önemli değil. Haziran a kadar kalıp tatilde yine ailelere giderim. Eylül okul açılana 15 aylık olacaklar inşallah artık ondan sonra rahatımYaa ben hiç cesaret edemem sanırım ona tebrik ederim canım seni ama kendi evin kendi düzenin olcakbiz sadece haftasonları eşimle ancak bakıyoruz
En korktuğum ki bizim problem aynı erkek faktörü olursa şokSelam hanımlar. Maşallah bebeklerimiz büyüyor hemen hemen aynı seviyede gidiyoruz erken gelmiş olsada benim ki
Herşey normal giderken, 3 gündür benim ki gece huzursuz ağlamıyor ama uyumuyoruz da, beyefendi tut beni kolumda diyor başka da durmuyor. Gün içinde sıkıntı yok ama gece böyleyiz.. Hala diş çıkarmadıkacaba onların işareti mi diye sabretmeye çalışıyorum.
Ben kendim de 1 ay diyet yaparak spor yaparak ve 1 ay da oruç tutarak 67 den 58e düştüm
Bi kaç gündür stress yaptım çünkü adetim 9 gün geçti, eşime demedim halaAcaba diyorum, sonra kendimi yok. Artık derken buluyorum. Bilemedim
En korktuğum ki bizim problem aynı erkek faktörü olursa şok
Tahlil yapsana çok merak ettim.Evet aynen. Yaklaşık 15 gün önce birkere bir leke gördüm erken oluyorum galiba diye bekledim ama gelmedi ozaman da telaşım vardı yatılı misafirim vs. Şimdi aklıma dank etti, eeee ben hala olmadım.
Tahlil yapsana çok merak ettim.
Maşallah ya ne güzel kılo vermişsin bende oruç tutuyorum. Ama tersi alıyorumSelam hanımlar. Maşallah bebeklerimiz büyüyor hemen hemen aynı seviyede gidiyoruz erken gelmiş olsada benim ki
Herşey normal giderken, 3 gündür benim ki gece huzursuz ağlamıyor ama uyumuyoruz da, beyefendi tut beni kolumda diyor başka da durmuyor. Gün içinde sıkıntı yok ama gece böyleyiz.. Hala diş çıkarmadıkacaba onların işareti mi diye sabretmeye çalışıyorum.
Ben kendim de 1 ay diyet yaparak spor yaparak ve 1 ay da oruç tutarak 67 den 58e düştüm
Bi kaç gündür stress yaptım çünkü adetim 9 gün geçti, eşime demedim halaAcaba diyorum, sonra kendimi yok. Artık derken buluyorum. Bilemedim
Bizde yıllarca sakladık ama tedavi başlayınca hepte yakın çevre olunca artık söyledik saklamaya çalışmak çok yorucuÖmrüm boyunca bukadar geciktiğimi hatırlamıyorum
Erkek infertilitesi diye korunmayı hiç düşünmedik 1mil altında sayı ve yarısı ölü gibi birsey.
Kimseyle paylaşamadim hala
ayyy bizde milyon bile değil 4-5 tane motil sperm vardı ama Allah ın işi ben bile arada tırsıyorumÖmrüm boyunca bukadar geciktiğimi hatırlamıyorum
Erkek infertilitesi diye korunmayı hiç düşünmedik 1mil altında sayı ve yarısı ölü gibi birsey.
Kimseyle paylaşamadim hala
Bizde yıllarca sakladık ama tedavi başlayınca hepte yakın çevre olunca artık söyledik saklamaya çalışmak çok yorucuAllah'tan geldi sonuçta ama erkekler biraz problem yapiyo bunu
ayyy bizde milyon bile değil 4-5 tane motil sperm vardı ama Allah ın işi ben bile arada tırsıyorum
bu arada ben sade bebekler 2.5 aylıktı bir kere oldum sonra bi daha olmadıBenim. Çocuklarin tüp bebek olduklarını hala kimse bilmiyormemleketen uzaktadık hep tedavilerini de hep farklı şehirlerde oldu.
Dime ya2 çocukla hastaneye gitmek istemiyorum. Eşimi de gereksiz yere heyecana sokmak istemiyorum bir ara çıkma fırsatım olursa yapacam ozamana kadar gelen giden yoksa..
bu arada ben sade bebekler 2.5 aylıktı bir kere oldum sonra bi daha olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?