• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Selam güzel anneler. 5 gün sonra bizde 8aylık olacağız. Diş belirtisi hala yok. Yüz üstü bırakınca döne biliyor. Ama sırt üstü olunca sadece yan yatabiliyor. Oturmada çok daha iyi. Yakında yürütece geçeriz 😊 bu ay yemeklerin suyundan vermeyi düşünüyorum artık. Bakalım 😇çok. Şükür emzirmeye devam.

Merakta kalanlara yazayım 😉 test yaptim negatif. Bu ay hızlı kilo verdiğimden ve biraz evde stres yaşadığımdan dolayı gecikmiş ihtimali artık daha ağır basıyor..
bizde her türlü belirti var diş yok o daha kötü :110: doktora sordum yürüteç hoppala zıppala yok dedi :63:

Masallh kuzuya bizde diş belirtileri çok fazla ama bı türlü çıkaramadık 🤦🏻‍♀️ benim oğlumda sırt üstü yatarken yan dönüyo aslında tamda değil ama yüzüstü yatırinca kıyamet kopuyo hiç sevmiyo emekleme belirtisi falan hiç yok henüz 😂 yurutece biz koyuyoruz arada ama onuda sevmiyo ve yurumuyo sinirlenince geri geri bı iki adım desteksiz henüz 10 sn. Den fazla oturamiyo aslında biraz da tembel hep ilgi kucak istiyo yoksa yaygara basıyo biz alerjidej dolayı ek gıdada çok sıkıntı yaşadık ama bir haftadır falan bende yemeklerin suyundan çorba falan veriyorum hatta bugün çok az bulgur pilavı verdim ağzına 😂 teste gelince de hayırlısı hakkından bebislerin daha küçük zaten ama bayağı merak etmiştim takipteydim burayı 🤭

🤗

Herkese hayırlı kandiller dilerim 📿

Ya o saat başı uyanma bir aydan fazladır bizde de var diş patlaticak diye düşündük ama ondan da gelen giden yok😂 ama çok zor gece saat başı kalkmak ilk doğduğu zamana döndük
Kesinlikle disten canim bizim 3 dis biranda patladi 5 disimiz oldu :-) :-) ama cok zormus dis vallahi cok yorulduk

Selam güzel anneler. 5 gün sonra bizde 8aylık olacağız. Diş belirtisi hala yok. Yüz üstü bırakınca döne biliyor. Ama sırt üstü olunca sadece yan yatabiliyor. Oturmada çok daha iyi. Yakında yürütece geçeriz 😊 bu ay yemeklerin suyundan vermeyi düşünüyorum artık. Bakalım 😇çok. Şükür emzirmeye devam.

Merakta kalanlara yazayım 😉 test yaptim negatif. Bu ay hızlı kilo verdiğimden ve biraz evde stres yaşadığımdan dolayı gecikmiş ihtimali artık daha ağır basıyor..
Büyüdü kuzular ya 8 ay geride kaldı. Çok şükür bizim iki alt çıktı 6 aylık olunca oğlum iki gün önce üstu patlattı yanındaki de patladı patlayacak bu sefer daha rahat çıkardı. İlkinde çok zorlandı. Kızımın daha yukarda beyazlık. Benimkiler çok hareketli 🧿🧿 destekli ayağı kalktık sanırım 10 aylık yürüyecekler kızım kalkıyor ellerini bırakıyor düşüp gülüyor. Oyun sandı. İkisini birden zaptetmek çok zor. Biraz yemek masası, biraz yürüteç, yarım saat tv, bol oyuncakla oynama derken gün bitiyor ama bende bitiyorum.

Valla bizim her disimiz boyleydi canim ama bir kactane birlikte cikrdigi icin zorluyor tek ciksa bu kdr olmaz.
Çok zor oluyordur senin içinde onun içinde. İlk ikiliyi kızım çok kolay çıkardı da oğlum üç dört gün çekti. Bu sefer oğlum önce çıkardı ama bir gece çektik şükür diğer seferki gibi olmadı. Kızım atak haftasında atakları çok yoğun yaşıyor oğlum atak matak bilmiyor ona her yer Trabzon 😅😅😅

Çok zor oluyordur senin içinde onun içinde. İlk ikiliyi kızım çok kolay çıkardı da oğlum üç dört gün çekti. Bu sefer oğlum önce çıkardı ama bir gece çektik şükür diğer seferki gibi olmadı. Kızım atak haftasında atakları çok yoğun yaşıyor oğlum atak matak bilmiyor ona her yer Trabzon 😅😅😅
Cookkk canim sukur patladilrda biraz rahtladik bugun birtanne daha patladi 6 disimiz oldu sukur :-)

Kizlar ozellikle bebegi 8 aylik olanlar uykku saatiniz kac? Gunduz kac uyku yapiyorsunuz ve kac saat arayla :-)

Kizlar ozellikle bebegi 8 aylik olanlar uykku saatiniz kac? Gunduz kac uyku yapiyorsunuz ve kac saat arayla :-)
Şuan cinnet noktasındayim desem benimkiler çok beklediğim iki uykuya düşürme aşamasında sanırım ayarlamam lazım. 3.5 saat oldu oyun istiyorlar. Sabah 10 da öğlen 2 de ve akşam üstü 5.30 da uyurken iki gündür direnç var. Sanırım artık iki uyku istiyorlar . 3 saat toplamda uyuyorlar

Canım masallah senin oğlan hepsini birden cıkarttı dişlerini inşallah düzelir şimdi uykusu da 😍 elele baby 360 derece dönebiliri aldık gelınce yorumumu söylerim. Uykuya gelecek olursak normalde 3 uyku yapıyor ama yarım saatı gecmez zor uyuyor 2.5 saatte bir yatırıyorum. Uykusu boyle az olunca 2 uykuya düşeyim belki uzar uykuları dedım ama anamdan emdigim burnumdan geldı. 3 gun denedım 2 uykuyu. 3 gün boyunca gece uykusunda yarım saatte bır kalktı cok yoruldu ve uykuya dalamadı galıba. Tekrar 3 uykuya cıktım düzeldi canım. Biz suan hazır degılız galıba

Şuan cinnet noktasındayim desem benimkiler çok beklediğim iki uykuya düşürme aşamasında sanırım ayarlamam lazım. 3.5 saat oldu oyun istiyorlar. Sabah 10 da öğlen 2 de ve akşam üstü 5.30 da uyurken iki gündür direnç var. Sanırım artık iki uyku istiyorlar . 3 saat toplamda uyuyorlar
Biz 2 uykuda cok zorluk cektık tekrar 3 e döndük canım.

Back