Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ama gündüz uykusu değil yalnız gece böyleyiz belki gündüz de denesem uyur ama vakit aliyo salliyorum zaten gündüz uykusu pek yok yarım saat kırk dakika falan

7 ay 8 günlük oldular. Yaklaşık olarak 3 aydır ayakta sallamadan park yatakta sallamaya geçtik. Yataklarında uyutuyorum. Gündüz uykumuzda Bir haftadır üçten ikiye düşürmeye çalışıyorlar. Uyku aralarını da açmaya başladık gibi . Nette 7 aylık bebek uykusunda yazan gibiler sanki saatleri sabitlesiyor. Sabah 7.30 uyanış İlk uyku 10 da bazen 1 saat bazen 1.5 saat uyuyorlar. Öğleden sonra 2 3 saat arası uyanik durup 2 de ikinci uyku sabah 1.5 saat uyudularsa 1 saat tutuyorlar 1 saat ise 1.5 oluyor birde akşam 5 ten sonra şekerleme var. Gede yatışi 9.00 10 Arasında oluyor. Gündüz uykusuna göre belirleniyor

Senin bayağı olmuş kahvaltı vereli canım. Omleti nasıl yiyor? Katı yani pütürlü ötesi benim kahvaltı yeni canım zeytine falan var daha. Ceviz erken diye düşünüyorum

Zeytin ezmesini bende istiyorum nasil ypcksin canim?ceviz hic vrmdm canim

Ben veriyorum ceviz. Su bardaginin arkasiyla dövüyorum hemen ne denk gelirse bazen meyve puresine bazen kahvaltiya bazen muhallebiye. Gecen de yumurta yemek istemedi pekmezli yunurta yaptim verdim ekmekle oyle yedi. Babasinin izinden gidiyo son gaz bogaz konusunda

Yok ay evde yapmaya zamnim yokki yemgmi zor ypyorum
Uyku icin bisey kullandin mi canm sen bitki de olabilir bebege çay falan ? Biz gene ayaktayiz su an. Annem bugun biseyler ver dedi zararsiz uyku icin rahatlatacak. Bay bay night diye bi damla gordum reklamlarda bugun ise yarar mi acaba zararsiz midir bilemedim

Yok canim bisey kullanmadim o bay bay damlayi doktorumda dedi biz burda bulamdk eczanelrde siparis ustune gtryoz dediler bizde verdik bugun gelmis kullncaz bakalim. Doktorum tamamen bitkisel dedi melisa,papatya,ihlamur varmis icinde

Annem veriyo baktim yiyo ben de veriyorum.benim kiz senin oglandan daha kucuk. Yeterki dis etleri ve damagiyla ezebilsin ya da kucuk parcali olsun. Mesela gecen gun kup kup kabagi az zeytinyaginda soteledim verdim yedi. Yiyolar yani. Benimki pankek, ekmek bile yiyo artik kucuk kicuk boluyorum veriyorum agzinda eritiyo yutuyo

Kızlar nasılsınız?? Ben bebekleri yeni doktora götürdüm. Ek gıda işe yaramış kilo alımları güzel. Boyları çok güzel uzuyor bende artık onbeş gün sonra daha rahat olacağım doktor ek gıdayi yavaş yavaş artır dedi. 8 aylık olunca et vereceğim. Ceviz, fındık, ekmek içi evde yapılmış bisküvi verebillirsin dedi. Şükür bugünlere yavrular baharı görmeye hazırlanıyor. Pazartesi günü evime gidiyorum artık. Bakalım beni neler bekliyor

Bize doktor pankek kek ve et ürünlerini 7.5 aydan sonra verebilirsiniz dedi şimdi kendi yaptiğım bisküvi muhallebi peynir vs. Veriyorum. Zeytini kesinlikle siyah zeytin kullanmıyoruz çünkü nenyaparsak yapalım tuzu çıkmıyor yeşil zeytini yine suda bekletip ezme yapıp veriyorum. Oğluşun biri çok hevesli yemek konusunda diğeri daha yeni alışıyor.

Alışır canım benim oğlum bayağı yol aldı. Dün pirinçli şehriyeli bol sebzeli çorba yaptım. Kırık pirinç kullanıyorum blendera çekmedim tane tane çiğnediler korkarak verdim ama şükür kusmadilar. İkiz olmalarına rağmen çok farklılar benimkiler

Senin cinsiyetlerde farklı çok normal karakterlerinin farklı olması bizim aynı olmasına rağmen kardeş kadar bile benzemiyolar

Senin bayağı olmuş kahvaltı vereli canım. Omleti nasıl yiyor? Katı yani pütürlü ötesi benim kahvaltı yeni canım zeytine falan var daha. Ceviz erken diye düşünüyorum
Giremedim bayadır yenı görüyorum canım. Yumusak oldugu ıcın sıkıntı olmuyor ekmek yaptım onu da yıyor cok şükür. Cevizde veriyorum ezip meyvesine katıyorum ara bir tadına alıssın dıye. Asitli meyveler vermıyordum ama azar azar vermeye basladım kivi portakal fılan. Yemeklerini de kücük kücük doğruyorum iyice pişiyor o şekilde yedirmeye calısıyorum ara bir alıssın dıye. Gün aşırı da kuzu kıyma veriyorum. Bende son durum bu sekılde kızlar. Minnaklarimm canım sende evine gitmişsin gözün aydın nasıl gecıyor gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…