- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.121
Ama gündüz uykusu değil yalnız gece böyleyiz belki gündüz de denesem uyur ama vakit aliyo salliyorum zaten gündüz uykusu pek yok yarım saat kırk dakika falanCanım ben epey zaman sallayarak uyuttum hatta burda bı uyku eğitimi konusu olmuştu bı denedim olmadı ağladı hep ama yaklaşık 2 ay olcak yanımda emizirerek uyutuyorum ninni de açıyorum kısık ses ama açmadigim zamnda emerken daliyo uykuya bazen göğsüme doğru sokulup uyumaya da çalışıyo ama emmeden yapamiyo henüz
Bacım sen beni kalpten götüreceksin ben niye bu kadar korkagimYesil zeytin mI canim? Valla ben ekmek bile veryorum canim
7 ay 8 günlük oldular. Yaklaşık olarak 3 aydır ayakta sallamadan park yatakta sallamaya geçtik. Yataklarında uyutuyorum. Gündüz uykumuzda Bir haftadır üçten ikiye düşürmeye çalışıyorlar. Uyku aralarını da açmaya başladık gibi . Nette 7 aylık bebek uykusunda yazan gibiler sanki saatleri sabitlesiyor. Sabah 7.30 uyanış İlk uyku 10 da bazen 1 saat bazen 1.5 saat uyuyorlar. Öğleden sonra 2 3 saat arası uyanik durup 2 de ikinci uyku sabah 1.5 saat uyudularsa 1 saat tutuyorlar 1 saat ise 1.5 oluyor birde akşam 5 ten sonra şekerleme var. Gede yatışi 9.00 10 Arasında oluyor. Gündüz uykusuna göre belirleniyorKizlar uyku durumlari nasil? Kendiliginden uyuyolar mi yoksa sallamaya pış pışlamaya devam mi? Ben ayakta sallaniyodu sadece bir haftadir park yatakta sallamaya alistirdim. Baslarda cok direndi orda uyumamak icin simdi alisti.bukac gundur de sallama hizini azalttik bakalim sonra ne olacaj
Valla bacim korkma oyle guzel yiyirlrki biz cok pinpirikleniyiruzBacım sen beni kalpten götüreceksin ben niye bu kadar korkagim
Evde kendin mi yapıyorsun ben 9. Ay dolsun evde ekmek içi yapacağımValla bacim korkma oyle guzel yiyirlrki biz cok pinpirikleniyiruz
Senin bayağı olmuş kahvaltı vereli canım. Omleti nasıl yiyor? Katı yani pütürlü ötesibenim kahvaltı yeni canım zeytine falan var daha. Ceviz erken diye düşünüyorum
Zeytin ezmesini bende istiyorum nasil ypcksin canim?ceviz hic vrmdm canim
Ben veriyorum ceviz. Su bardaginin arkasiyla dövüyorum hemen ne denk gelirse bazen meyve puresine bazen kahvaltiya bazen muhallebiye. Gecen de yumurta yemek istemedi pekmezli yunurta yaptim verdim ekmekle oyle yedi. Babasinin izinden gidiyo son gaz bogaz konusundaBiz bir aydır kahvaltı yapıyoruz canım yumurta sarısı lor peyniri yiyor yarın zeytin ezmesi ekleyeceğim. Bazen de geceden kayısıyı suya koyuyorum kahvaltıda verıyorum degısıklık oluyor. Arada omlet yapıyorum. Peynir altı suyunu hıc kullanmadım açıkçası nasıl kullanılır bilmiyorum da. Bende bir kaç güne kuzu kıymaya başlayacagım. Yaklasık 1 aydır da ara ara yemegıne et suyu atıyorum ben canım. Ceviz fılan veriyor musunuz kızlar? 8. Aydan once onermıyorlar ama ben vermeyı düşünüyorum. Avakadoyla muzu ezip veriyorum içine azıcık da ceviz olsa süper olur
Yok ay evde yapmaya zamnim yokki yemgmi zor ypyorumEvde kendin mi yapıyorsun ben 9. Ay dolsun evde ekmek içi yapacağım
Bende on güne eve gidiyorum bakalım ne olacakYok ay evde yapmaya zamnim yokki yemgmi zor ypyorum
Valla tek basina cok zor oluyor kuzum benim oglanin uyku problemi var mafoldumBende on güne eve gidiyorum bakalım ne olacak
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok şükür 7 aylık oldularValla tek basina cok zor oluyor kuzum benim oglanin uyku problemi var mafoldum
Uyku icin bisey kullandin mi canm sen bitki de olabilir bebege çay falan ? Biz gene ayaktayiz su an. Annem bugun biseyler ver dedi zararsiz uyku icin rahatlatacak. Bay bay night diye bi damla gordum reklamlarda bugun ise yarar mi acaba zararsiz midir bilemedimYok ay evde yapmaya zamnim yokki yemgmi zor ypyorum
Yok canim bisey kullanmadim o bay bay damlayi doktorumda dedi biz burda bulamdk eczanelrde siparis ustune gtryoz dediler bizde verdik bugun gelmis kullncaz bakalim. Doktorum tamamen bitkisel dedi melisa,papatya,ihlamur varmis icindeUyku icin bisey kullandin mi canm sen bitki de olabilir bebege çay falan ? Biz gene ayaktayiz su an. Annem bugun biseyler ver dedi zararsiz uyku icin rahatlatacak. Bay bay night diye bi damla gordum reklamlarda bugun ise yarar mi acaba zararsiz midir bilemedim
Annem veriyo baktim yiyo ben de veriyorum.benim kiz senin oglandan daha kucuk. Yeterki dis etleri ve damagiyla ezebilsin ya da kucuk parcali olsun. Mesela gecen gun kup kup kabagi az zeytinyaginda soteledim verdim yedi. Yiyolar yani. Benimki pankek, ekmek bile yiyo artik kucuk kicuk boluyorum veriyorum agzinda eritiyo yutuyoKendi kurdugum yeşil zeytinler var onu kullanıcam kızlar daha yapmadım ama tarif vereyim. Geceden suya koyucam tuzu gitsin diye. Cekirdeklerini cıkartıp göz kararı zeytınyagı eklıcem ve blendırdan geçiricem inşallah guzel olur. Aslında ben direk vermek istiyordum ama şuan hazır degıl gibi boğulma riskine karşı ilk bu şekilde vermeyi düşünüyorum. Siz nasıl veriyorsunuz yemegını peki? Ben sebzelerini az suda pişiriyorum daha sonra çatalla eziyorum. Ama artık tanelilere gecmek istiyorum acaba yiyebilir mi erken mi sizce
Bize doktor pankek kek ve et ürünlerini 7.5 aydan sonra verebilirsiniz dediKızlar nasılsınız?? Ben bebekleri yeni doktora götürdüm. Ek gıda işe yaramış kilo alımları güzel. Boyları çok güzel uzuyorbende artık onbeş gün sonra daha rahat olacağım doktor ek gıdayi yavaş yavaş artır dedi. 8 aylık olunca et vereceğim. Ceviz, fındık, ekmek içi evde yapılmış bisküvi verebillirsin dedi. Şükür bugünlere yavrular baharı görmeye hazırlanıyor. Pazartesi günü evime gidiyorum artık. Bakalım beni neler bekliyor
Alışır canım benim oğlum bayağı yol aldı. Dün pirinçli şehriyeli bol sebzeli çorba yaptım. Kırık pirinç kullanıyorum blendera çekmedim tane tane çiğnediler korkarak verdim ama şükür kusmadilar. İkiz olmalarına rağmen çok farklılar benimkilerBize doktor pankek kek ve et ürünlerini 7.5 aydan sonra verebilirsiniz dedişimdi kendi yaptiğım bisküvi muhallebi peynir vs. Veriyorum. Zeytini kesinlikle siyah zeytin kullanmıyoruz çünkü nenyaparsak yapalım tuzu çıkmıyor yeşil zeytini yine suda bekletip ezme yapıp veriyorum. Oğluşun biri çok hevesli yemek konusunda diğeri daha yeni alışıyor.
Senin cinsiyetlerde farklı çok normal karakterlerinin farklı olması bizim aynı olmasına rağmen kardeş kadar bile benzemiyolarAlışır canım benim oğlum bayağı yol aldı. Dün pirinçli şehriyeli bol sebzeli çorba yaptım. Kırık pirinç kullanıyorum blendera çekmedim tane tane çiğnediler korkarak verdim ama şükür kusmadilar. İkiz olmalarına rağmen çok farklılar benimkiler
Bizde hic iseguzel yaramadi canim dis cikaryruz yine iki disi. Daha patladi ayni andaAngelnursee ne yaptin damla kullandin mi faydasi oldu mu
Giremedim bayadır yenı görüyorum canım. Yumusak oldugu ıcın sıkıntı olmuyor ekmek yaptım onu da yıyor cok şükür. Cevizde veriyorum ezip meyvesine katıyorum ara bir tadına alıssın dıye. Asitli meyveler vermıyordum ama azar azar vermeye basladım kivi portakal fılan. Yemeklerini de kücük kücük doğruyorum iyice pişiyor o şekilde yedirmeye calısıyorum ara bir alıssın dıye. Gün aşırı da kuzu kıyma veriyorum. Bende son durum bu sekılde kızlar.Senin bayağı olmuş kahvaltı vereli canım. Omleti nasıl yiyor? Katı yani pütürlü ötesibenim kahvaltı yeni canım zeytine falan var daha. Ceviz erken diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?