• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

O ara kanama gibi olmalı bence. Düzenli görmemişsin sen daha. Peki emzirme nasıl gidiyor. Ben hala aynı sadece gün içinde ek gıdaya geçtiğimiz için sadece uyku öncesi emziriyorum sayılır
Emzirme olayı bitti canım ikiside bıraktı ben gün içinde 3 4 kere sağıyordum birden azaldı sonrada ben sağamadım derken bitti

Bende bakiyorum canim bir arkadasim yoyko almis cok membun bende ondan dusunuyorum
Elele baby nin bebek arabasını aldık memnun kaldık canım. 360 derece dönen oto koltugu var yorumlara fılan bak istersen yoykoyla hemen hemen aynı fiyatı yorumlarda yoykodan vazgectık fılan yazmışlardı hepsiburadada

biz yeşil zeytini suda bekletip çekirdeği çıkarıp blenderdan geçiriyoruz zeytinyağı koyup kavanoza 2 hafta falan gidiyor böyle 2 bebeğe severek yiyorlar
Eline sağlık cnm şifa olsun yavrulara iyi fikir
Bazen değişik ne yapsam diye düşünüyorum oğluma valla çeşit az gibi geliyor ne bilim 🤭

Kizlar uyku durumlari nasil? Kendiliginden uyuyolar mi yoksa sallamaya pış pışlamaya devam mi? Ben ayakta sallaniyodu sadece bir haftadir park yatakta sallamaya alistirdim. Baslarda cok direndi orda uyumamak icin simdi alisti.bukac gundur de sallama hizini azalttik bakalim sonra ne olacaj
Uyku durumları sıkıntılı bizim zaten gündüz yarım saat kırk dk uyuyordu sallaya sallaya şimdi de gece Bi o yana Bi bu yana dönmekten uyanıyor gün içinde yapmayı ögrendiği şeyleri uykuda da mı yapmaya çalışıyor nedir

Selam hanımlar. Maşallah bebeklerimiz büyüyor hemen hemen aynı seviyede gidiyoruz erken gelmiş olsada benim ki 😇
Herşey normal giderken, 3 gündür benim ki gece huzursuz ağlamıyor ama uyumuyoruz da, beyefendi tut beni kolumda diyor başka da durmuyor. Gün içinde sıkıntı yok ama gece böyleyiz.. Hala diş çıkarmadık😖 acaba onların işareti mi diye sabretmeye çalışıyorum.
Ben kendim de 1 ay diyet yaparak spor yaparak ve 1 ay da oruç tutarak 67 den 58e düştüm🥳
Bi kaç gündür stress yaptım çünkü adetim 9 gün geçti, eşime demedim hala 🥺 Acaba diyorum, sonra kendimi yok. Artık derken buluyorum. Bilemedim 😖🙄
Slm cnm diş biz de çıkarmadık altta çizgi gibi olmuş dişeti ama patlayamadı Bi türlü 7ay 22günlüğüz çok şükür maşallah bebişine arayı kapattı. Allah kabul etsin orucunu güzel de kilo vermişsin belki vücut adapte olamamıştır ondan gecikmiştir hakkında hayırlısı

Slm cnm diş biz de çıkarmadık altta çizgi gibi olmuş dişeti ama patlayamadı Bi türlü 7ay 22günlüğüz çok şükür maşallah bebişine arayı kapattı. Allah kabul etsin orucunu güzel de kilo vermişsin belki vücut adapte olamamıştır ondan gecikmiştir hakkında hayırlısı

Sağolasın. Evet olabilir. Bide biraz stresli geçti son 2 haftam. Beklemedeyim
😊

Sağolasın. Evet olabilir. Bide biraz stresli geçti son 2 haftam. Beklemedeyim
😊
Benim de bilmiyolar tup bebk oldugunu zaten kaynanam bilse bi cocuk bile doguramadin derdi. Neyse ben korunmuyorum ama olur mu gebe kalir miyim bilmem pco illeti basima bela.olsa sevinirim bile acikcasi sok olurum 🙈🙈

Angelnursee Angelnursee sen o baybay night kac damla verdin nasil kullandin. İse yaramadi dedin ama bi de ben deneyeyim almis bulundum artik
Canim 15 damla verdim uyutmadan 40 dk once. Uykuya kolay geciriyor ama benim sikintim saat basi uyanmasi ona hic etkisi olmadi.. sende dene bakalim insallah ise yarar

Selam güzel anneler. 5 gün sonra bizde 8aylık olacağız. Diş belirtisi hala yok. Yüz üstü bırakınca döne biliyor. Ama sırt üstü olunca sadece yan yatabiliyor. Oturmada çok daha iyi. Yakında yürütece geçeriz 😊 bu ay yemeklerin suyundan vermeyi düşünüyorum artık. Bakalım 😇çok. Şükür emzirmeye devam.

Merakta kalanlara yazayım 😉 test yaptim negatif. Bu ay hızlı kilo verdiğimden ve biraz evde stres yaşadığımdan dolayı gecikmiş ihtimali artık daha ağır basıyor..

Selam güzel anneler. 5 gün sonra bizde 8aylık olacağız. Diş belirtisi hala yok. Yüz üstü bırakınca döne biliyor. Ama sırt üstü olunca sadece yan yatabiliyor. Oturmada çok daha iyi. Yakında yürütece geçeriz 😊 bu ay yemeklerin suyundan vermeyi düşünüyorum artık. Bakalım 😇çok. Şükür emzirmeye devam.

Merakta kalanlara yazayım 😉 test yaptim negatif. Bu ay hızlı kilo verdiğimden ve biraz evde stres yaşadığımdan dolayı gecikmiş ihtimali artık daha ağır basıyor..
Masallh kuzuya bizde diş belirtileri çok fazla ama bı türlü çıkaramadık 🤦🏻‍♀️ benim oğlumda sırt üstü yatarken yan dönüyo aslında tamda değil ama yüzüstü yatırinca kıyamet kopuyo hiç sevmiyo emekleme belirtisi falan hiç yok henüz 😂 yurutece biz koyuyoruz arada ama onuda sevmiyo ve yurumuyo sinirlenince geri geri bı iki adım desteksiz henüz 10 sn. Den fazla oturamiyo aslında biraz da tembel hep ilgi kucak istiyo yoksa yaygara basıyo biz alerjidej dolayı ek gıdada çok sıkıntı yaşadık ama bir haftadır falan bende yemeklerin suyundan çorba falan veriyorum hatta bugün çok az bulgur pilavı verdim ağzına 😂 teste gelince de hayırlısı hakkından bebislerin daha küçük zaten ama bayağı merak etmiştim takipteydim burayı 🤭

Canim 15 damla verdim uyutmadan 40 dk once. Uykuya kolay geciriyor ama benim sikintim saat basi uyanmasi ona hic etkisi olmadi.. sende dene bakalim insallah ise yarar
Ya o saat başı uyanma bir aydan fazladır bizde de var diş patlaticak diye düşündük ama ondan da gelen giden yok😂 ama çok zor gece saat başı kalkmak ilk doğduğu zamana döndük

Back