• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar peynir altı suyu kullanan var mı aranızda?? Biz kahvaltıya da başladık 🤗🤗 sabah lor, yoğurt, yumurta sarısı veriyorum. Öğlen sebze çorbası ama içinde şehriye, irmik, pirinç mutlaka oluyor. Dönüşümlü atıyorum. Beş gündür peynir altı suyuda ekledim. İkindi akşam ise meyve ve yine yoğurt. Eğer çorba irmikliyse ikindi de sadece meyve veriyorum. Değilse irmikli muhallebi yapıyorum. Bazen danone yapıyorum. İki haftaya kadar et suyu tavuk suyu dahil edip 8 aylık olduklarında et vermeye başlayacağım. Acaba tam pütürlü yeme ne zaman oluyor. Lor u yoğurt içinde yerken zorlandılar yeni yeni alıştılar beş gündür veriyorum.
Biz bir aydır kahvaltı yapıyoruz canım yumurta sarısı lor peyniri yiyor yarın zeytin ezmesi ekleyeceğim. Bazen de geceden kayısıyı suya koyuyorum kahvaltıda verıyorum degısıklık oluyor. Arada omlet yapıyorum. Peynir altı suyunu hıc kullanmadım açıkçası nasıl kullanılır bilmiyorum da. Bende bir kaç güne kuzu kıymaya başlayacagım. Yaklasık 1 aydır da ara ara yemegıne et suyu atıyorum ben canım. Ceviz fılan veriyor musunuz kızlar? 8. Aydan once onermıyorlar ama ben vermeyı düşünüyorum. Avakadoyla muzu ezip veriyorum içine azıcık da ceviz olsa süper olur

Biz bir aydır kahvaltı yapıyoruz canım yumurta sarısı lor peyniri yiyor yarın zeytin ezmesi ekleyeceğim. Bazen de geceden kayısıyı suya koyuyorum kahvaltıda verıyorum degısıklık oluyor. Arada omlet yapıyorum. Peynir altı suyunu hıc kullanmadım açıkçası nasıl kullanılır bilmiyorum da. Bende bir kaç güne kuzu kıymaya başlayacagım. Yaklasık 1 aydır da ara ara yemegıne et suyu atıyorum ben canım. Ceviz fılan veriyor musunuz kızlar? 8. Aydan once onermıyorlar ama ben vermeyı düşünüyorum. Avakadoyla muzu ezip veriyorum içine azıcık da ceviz olsa süper olur
Dün kıymalı şehriye çorbası yaptım ben de ilk kez biraz yedi alışınca daha iyi yer inşallah. Ceviz hiç eklemedim daha ama zeytin düşünüyordum sen yazınca cesaret geldi bak 🤪neye katsqk yakışır acaba
Minnaklarimm Minnaklarimm peyniraltı suyu hiç kullanmadım ben de bilmiyorum valla ama tuzsuz oldugu sürece peynir veriyorum kahvaltısına karıştırarak

Zeytin ezmesini bende istiyorum nasil ypcksin canim?ceviz hic vrmdm canim

Canım bizimde 1-2 gündür sıkıntımız vardı. Dün bir tane gün kurusu yarım da armut rendeledim pişirdim içine 1 tatlı kaşıgı pirinc unu attım yedirdim 2 saat sonra yaptı cok sukur.
2 gündür bende gün kurusu kayısı armut elma pişirip verdim canım işe yaramadı

Peyniraltı suyunu çorbaya yada pankek falan yaparsan ona kullanabilirsin bizimkiler çorbada sevmedi 🙄

Zeytin ezmesini bende istiyorum nasil ypcksin canim?ceviz hic vrmdm canim
Dün kıymalı şehriye çorbası yaptım ben de ilk kez biraz yedi alışınca daha iyi yer inşallah. Ceviz hiç eklemedim daha ama zeytin düşünüyordum sen yazınca cesaret geldi bak 🤪neye katsqk yakışır acaba
Minnaklarimm Minnaklarimm peyniraltı suyu hiç kullanmadım ben de bilmiyorum valla ama tuzsuz oldugu sürece peynir veriyorum kahvaltısına karıştırarak
Kendi kurdugum yeşil zeytinler var onu kullanıcam kızlar daha yapmadım ama tarif vereyim. Geceden suya koyucam tuzu gitsin diye. Cekirdeklerini cıkartıp göz kararı zeytınyagı eklıcem ve blendırdan geçiricem inşallah guzel olur. Aslında ben direk vermek istiyordum ama şuan hazır degıl gibi boğulma riskine karşı ilk bu şekilde vermeyi düşünüyorum. Siz nasıl veriyorsunuz yemegını peki? Ben sebzelerini az suda pişiriyorum daha sonra çatalla eziyorum. Ama artık tanelilere gecmek istiyorum acaba yiyebilir mi erken mi sizce

2 gündür bende gün kurusu kayısı armut elma pişirip verdim canım işe yaramadı
Allah allah 😟 doktora götürdüğünde çatlak var mı diye kontrol etti mi peki? Bazı bebekler zorlanır ve catlak oluşurmuş canı acıdıgı içinde korkusundan tutarmış yapmazmıs canım. İnşallah tez zamanda çözüme ulaşırsınız.

Senin bayağı olmuş kahvaltı vereli canım. Omleti nasıl yiyor? Katı yani pütürlü ötesi 😁 benim kahvaltı yeni canım zeytine falan var daha. Ceviz erken diye düşünüyorum

Spor yaparsan eğer tavsiye edebileceğim programlar var canım. Ben kilo vermek amaclı spor yapmıyorum sıkılasmak için yapıyorum 10 gunde baya farketti p.po da şekillendi baya. Plates hıc yapmadım bilmiyorum.
Olur canım hangi program benim çok fazlalığım var bı 30 kilo kadar vermem lazım daha önce verdim 30 a yakın ama şuan emziriyorum ondan mı neden çok zor geliyo kesmek tabi doktorumux zorunlu kesti alerjiden dolayı neyin yaptığını bulmak için bu arada versem biraz ne iyi olur

Canim ben sabah kahvaltisinda rendeliyip cevizi yumurta sarisina katip veriyorum.

Cevizi robottan geçtim iyice krema kıvamına getirdim tereyağı ile veriyorum.

Allah allah 😟 doktora götürdüğünde çatlak var mı diye kontrol etti mi peki? Bazı bebekler zorlanır ve catlak oluşurmuş canı acıdıgı içinde korkusundan tutarmış yapmazmıs canım. İnşallah tez zamanda çözüme ulaşırsınız.
Olsa ağlardı diye düşünüyorum canım bilemedim ki doktora götüremedik telefonla konuştuk sadece bu cumartesi götürcem

Kendi kurdugum yeşil zeytinler var onu kullanıcam kızlar daha yapmadım ama tarif vereyim. Geceden suya koyucam tuzu gitsin diye. Cekirdeklerini cıkartıp göz kararı zeytınyagı eklıcem ve blendırdan geçiricem inşallah guzel olur. Aslında ben direk vermek istiyordum ama şuan hazır degıl gibi boğulma riskine karşı ilk bu şekilde vermeyi düşünüyorum. Siz nasıl veriyorsunuz yemegını peki? Ben sebzelerini az suda pişiriyorum daha sonra çatalla eziyorum. Ama artık tanelilere gecmek istiyorum acaba yiyebilir mi erken mi sizce
Zeytinin kabuğunu soyuyorum bıçakla doğrayıp veriyorum böyle deneyebilirsiniz.

Yesil zeytin mI canim? Valla ben ekmek bile veryorum canim :-)

Kizlar uyku durumlari nasil? Kendiliginden uyuyolar mi yoksa sallamaya pış pışlamaya devam mi? Ben ayakta sallaniyodu sadece bir haftadir park yatakta sallamaya alistirdim. Baslarda cok direndi orda uyumamak icin simdi alisti.bukac gundur de sallama hizini azalttik bakalim sonra ne olacaj

Kizlar uyku durumlari nasil? Kendiliginden uyuyolar mi yoksa sallamaya pış pışlamaya devam mi? Ben ayakta sallaniyodu sadece bir haftadir park yatakta sallamaya alistirdim. Baslarda cok direndi orda uyumamak icin simdi alisti.bukac gundur de sallama hizini azalttik bakalim sonra ne olacaj
Canım ben epey zaman sallayarak uyuttum hatta burda bı uyku eğitimi konusu olmuştu bı denedim olmadı ağladı hep ama yaklaşık 2 ay olcak yanımda emizirerek uyutuyorum ninni de açıyorum kısık ses ama açmadigim zamnda emerken daliyo uykuya bazen göğsüme doğru sokulup uyumaya da çalışıyo ama emmeden yapamiyo henüz 🤗

Back