• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim ben 16 kilo verdim 70 im hamile kaldgmda 68 dim. Valla hicbisey ypmadim yedigim halde verdim oglum cok harektli sanirim ondan artik emeklemeyede basladik
Bünyeyle alakalı birazda demek ki canım ne guzel masallah ☺️ Bizde geri geri emekliyoruz 😍 cok tatlılar cok şükür nasip edene 💜 seninki ileri mi gidiyor

5 aylıkken emzirme bitti canım. Vallahi hareket şuan bile Zirve biri sağa gidiyor diğeri sola asla örümcek almam derken mecbur aldık. Çok yoruyorum yardım edenlere rağmen evde tek bir deri bir kemik kalırım 😅😅
Bende sarkacak kadar yok ama cıkıntı var bariz 🤦🏼‍♀️ Emziriyor musun canım emziriyorsan doktora danışarak kullan ilacı.senin spora ıhtıyacım yoktur canım ya iki bebek hele bıraz daha hareketlensınler sende verırsın

Kızlar ek gıda geçisinde kabızlık yaşayanlar ne yaptınız su içiriyorum zeytinyağı koyuyorum kuru erik falanda verdik yok işe yaramadı. Çocuklar kızarana kadar ıkınıyo benimde içim gidiyor. en son duphalac şurup verdi doktor birinde hala etki göremedik😔 siz neler yaptınız
Balkabaklı Bi şeyler dene cnm çalıştırıyor bağırsakları

Benim kiz son gunlerde cok istahsiz kizlar. Once ne vercegimi sasiriyodum ortaligi yikardi simdi ne yemek ne mama istemiyor zor veriyorum bir kac kasik ya da 2 olcek. Uyumak istemiyor, yemek istemiyor, surekli miz miz agliyo napcam sasirdim. Diş cikmadi daha o yapar mi boyle huzursuzluk

Benim kiz son gunlerde cok istahsiz kizlar. Once ne vercegimi sasiriyodum ortaligi yikardi simdi ne yemek ne mama istemiyor zor veriyorum bir kac kasik ya da 2 olcek. Uyumak istemiyor, yemek istemiyor, surekli miz miz agliyo napcam sasirdim. Diş cikmadi daha o yapar mi boyle huzursuzluk
Yapıyor canım. Oğlum da dediklerin oldu diş çıkaracağı üç gün yaşadı bunu sonra iki dişi birden çıkardı rahatladi.

Diş bekliyoruz ya dişe yoruyoruz hep cnm çıksada rahatlasak

5 aylıkken emzirme bitti canım. Vallahi hareket şuan bile Zirve biri sağa gidiyor diğeri sola asla örümcek almam derken mecbur aldık. Çok yoruyorum yardım edenlere rağmen evde tek bir deri bir kemik kalırım 😅😅
Gerek yok ilaca desene masallah kuzulara😍

Kızlar peynir altı suyu kullanan var mı aranızda?? Biz kahvaltıya da başladık 🤗🤗 sabah lor, yoğurt, yumurta sarısı veriyorum. Öğlen sebze çorbası ama içinde şehriye, irmik, pirinç mutlaka oluyor. Dönüşümlü atıyorum. Beş gündür peynir altı suyuda ekledim. İkindi akşam ise meyve ve yine yoğurt. Eğer çorba irmikliyse ikindi de sadece meyve veriyorum. Değilse irmikli muhallebi yapıyorum. Bazen danone yapıyorum. İki haftaya kadar et suyu tavuk suyu dahil edip 8 aylık olduklarında et vermeye başlayacağım. Acaba tam pütürlü yeme ne zaman oluyor. Lor u yoğurt içinde yerken zorlandılar yeni yeni alıştılar beş gündür veriyorum.

Back