- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #1.121
Acaba o üstte olanlar zamanla çıkartılabilir olur mu? Oyun park yatağına dönüşüyor sanki de netten anlamak çok zorAnnen hakli canim kucuk gbi dryo o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba o üstte olanlar zamanla çıkartılabilir olur mu? Oyun park yatağına dönüşüyor sanki de netten anlamak çok zorAnnen hakli canim kucuk gbi dryo o
Evet canim oyunparki ama ikizlere kullanamazsin tek besik olurAcaba o üstte olanlar zamanla çıkartılabilir olur mu? Oyun park yatağına dönüşüyor sanki de netten anlamak çok zor
Evet park yatak başucu için iyi olur. O kademeli oluyor benim bildiğim aşağı alınabiliyor 1 yaşına kadar rahat kullanılır da sonrasında ikisi aynı yatakta sıkıntı olmasin ayrı yataklar şart benceay neler konuşuyoruz hala şaka gibi Rabbim e sonsuz şükürler olsun.Şu iki tane yan yana olan siyah var ya ben onu çok beğendim annem düşerler ordan diyor şaka mı yapıyorsun anne dedim hayır ciddiyim 8 9 aylık olunca aşağı uçarlar diyor
Küçük olacaklarına kendimi fazla kaptırmışım sanırım ki ikisi ancak sığar gibi geliyor ikiz annelerinin yazıştığı topikte bir hanım öyle yapmış 1 yaşına kadar aynı beşikte uyumuşlar doğduktan sonra da kurtuluş yok derler birbirlerine teşekkür ederim canım fikirler önemli.Evet canim oyunparki ama ikizlere kullanamazsin tek besik olur
Bir yaşından sonra olmaz ya en iyisi çok fonksiyonlu almak gibi duruyor aynen korkuyorum da konuşmaya Allah biliyor ya bir şey olur diye. Hayırlısı ile başa kadar çıkarız inşallahEvet park yatak başucu için iyi olur. O kademeli oluyor benim bildiğim aşağı alınabiliyor 1 yaşına kadar rahat kullanılır da sonrasında ikisi aynı yatakta sıkıntı olmasin ayrı yataklar şart benceay neler konuşuyoruz hala şaka gibi Rabbim e sonsuz şükürler olsun.
Bende ogretmenim bu arada modorotor hanimefendinin aciklamasindan oyle anladimki isteyen isteyeni sikayet eder ve banlarmi? Bende modorotor hanimefendinin mesajlarini sikayet etdim hadi bakalim onuda banliycaklarmiCanım ben çok takılmadım ya sadece dün mesleğimle ilgili yoruma sinirlendim ona da gerek yoktu. Ben burda zaman geçirmekten hoşlanıyorum. Herkes aynı olgunlukta olmak zorunda değil karşındaki kişinin şikayet etmesiyle ilgili. Ben kimseyi şikayet etmedim mesela dün yazanlardan. Sinirlenme canım ya.
Canım allah iyiliğini versin tövbe tövbeBende ogretmenim bu arada modorotor hanimefendinin aciklamasindan oyle anladimki isteyen isteyeni sikayet eder ve banlarmi? Bende modorotor hanimefendinin mesajlarini sikayet etdim hadi bakalim onuda banliycaklarmi
Pıhtı işi olmasaydı 1 ay sonra 25 Aralık ta gidecektik. Pıhtı işi olunca cuma günü tekrardan gel dedi. Ne için bildireceğiz. Ben hiç gitmedim sağlık ocağına 3 yıldır burdayız ama yolunu bile bilmiyorum. Neyi bildireceğiz.
Öyle valla korkarak yazıyoruz da kısmetleri varsa bu dünyada kucagimiza aldigimiz günleri de görürüz daha ben kalp atışlarını bile duymadım ama huzurluyum. O günleri de görürüm diye heyecanlı bekleyişteyim.Bir yaşından sonra olmaz ya en iyisi çok fonksiyonlu almak gibi duruyor aynen korkuyorum da konuşmaya Allah biliyor ya bir şey olur diye. Hayırlısı ile başa kadar çıkarız inşallah
Yarın hemen gideyim o kalp atışı cihazı çok gerekli. Yoksa eve alacağım bir tane steteskop almayı düşünüyorum 4. Aydan sonra onunla duyuluyormuş teşekkür ederim canım yarın inşallah okul çıkışı giderim.Cnm ileriki zamanlarda aşıların olacak. Tansiyon kilo takibi yapılıyor. Ayrıca ücretsiz vitamin takviyesi yapılıyor. Bide 17.haftadan sonraydi galiba, sağlık ocağında kalb atışı. İçin cihaz var. İstersen dinletiriyorlar
Duyarsın canım bugünleri gösteren rabbim sonuna kadar inşallah güzel şeyler yaşatacakÖyle valla korkarak yazıyoruz da kısmetleri varsa bu dünyada kucagimiza aldigimiz günleri de görürüz daha ben kalp atışlarını bile duymadım ama huzurluyum. O günleri de görürüm diye heyecanlı bekleyişteyim.
İnşallah canım.Duyarsın canım bugünleri gösteren rabbim sonuna kadar inşallah güzel şeyler yaşatacak
Yariji bekle canim bende tam tamina 5+1 den felegim sasti bende acaba bisiymi oldu neden bi belirti yok diye uzuluyordum belami aramisim resmen hicbisey yiyemiyorum dord gunde 2kilo zayifladim resmen coktumKızlar bugün 5 hafta oldu ama bende hiç belirti yok normalmi bu
İnş bende yarın başlar belirtiler.belirti olması iyi diye düşünüyorum.Yariji bekle canim bende tam tamina 5+1 den felegim sasti bende acaba bisiymi oldu neden bi belirti yok diye uzuluyordum belami aramisim resmen hicbisey yiyemiyorum dord gunde 2kilo zayifladim resmen coktum
Canim neden senin mesajlar bende gozukmuyor icerigi gormezden geliyorsunuz diye bi mesaj var mesajlarin uzerinde acaba bilmeden mesajlarinimi engelledim? Qrupta gozukmuyor ekim kasim qrupCnm ileriki zamanlarda aşıların olacak. Tansiyon kilo takibi yapılıyor. Ayrıca ücretsiz vitamin takviyesi yapılıyor. Bide 17.haftadan sonraydi galiba, sağlık ocağında kalb atışı. İçin cihaz var. İstersen dinletiriyorlar
Uc gundur kafami kaldiramiyorum yaİnş bende yarın başlar belirtiler.belirti olması iyi diye düşünüyorum.
Kalp oluşunca belirtiler başlarmış internette okumuştum.inşallah sizinkide öledir yıllardır bekliyorum bu günü oyüzden katlan herşey bebişler içinUc gundur kafami kaldiramiyorum ya