- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.141
Teşekkür ederim canım dikkate alıyorum her şeyiS shemsimMinnaklarimm kızlar hoşgeldiniz ikiz yeğenlerim var benim de büyüyebilen beşikler oluyor ya ondan almıstı yengemler yan yana baya bi yattılar küçük oldukları için sıkıntı olmadı hıc. 1 yaşından sonraydı sanırım bir tane daha karyola alıp ayırdılar. Fikir olur belki sizlere
Teşekkür ederim canımMinnaklarim hoşgeldin canım seni burada görmek güzel. Gerçekten öğretmen olduğun konuşma tarzından bile anlaşılıyor.konuya gelirsek bu tatlı telâşlar erken henüz daha kalp atışı bile duymadım ama beşik falan görmek heyecanlandırdı beni sagolasin
Ben beş haftayı doldurunca kese gördüm bende de hiçbir şey yoktu. Şu an da var diyemem. Mide kazınması sadece birde bugün sol kasık üstüm ağrıyor. Öyle bulantı kusma baş dönmesi henüz yok. Birde idrar çok geliyor bir yudum alıyorum beş dakika sonra geliyor. Mesela senin haftanda böyle değildi. 8. Haftayı bitirdik dün bugün 9. Haftanın ilk günü :)))Kızlar bugün 5 hafta oldu ama bende hiç belirti yok normalmi bu
Ben de ultrasona göre 5+1 im. Ben de bir belirti yok sadece çok sık lavaboya çıkıyorum. Herkesin bünyesi farklı demek ki. Kayinvalidem bulantın olacaksa şimdiden gosterirdi sen de olmayacak dedi. Uykum da öyle çok gelmiyor. Normalde bu zamanlarda uyku da çok oluyormuş.Ben beş haftayı doldurunca kese gördüm bende de hiçbir şey yoktu. Şu an da var diyemem. Mide kazınması sadece birde bugün sol kasık üstüm ağrıyor. Öyle bulantı kusma baş dönmesi henüz yok. Birde idrar çok geliyor bir yudum alıyorum beş dakika sonra geliyor. Mesela senin haftanda böyle değildi. 8. Haftayı bitirdik dün bugün 9. Haftanın ilk günü :)))
HoşgeldinBen geldimJhulia hayırlı olsun canım ya maşallah prenses bekletmeden göstermiş. Çok heyecanlandım cinsiyeti gösterdi deyince. İnşallah benimkilerde 1 ay sonra gösterir
İnşallah minik kuşlarım nazlı çıkmazHoşgeldinilk defa bu kontrolde bu kadar heyecan yaşamıştım çok güzel sonuçlandı.umarim size de hemen gösterir
Bende çok uyumadım aksine uykum kaçtıBen de ultrasona göre 5+1 im. Ben de bir belirti yok sadece çok sık lavaboya çıkıyorum. Herkesin bünyesi farklı demek ki. Kayinvalidem bulantın olacaksa şimdiden gosterirdi sen de olmayacak dedi. Uykum da öyle çok gelmiyor. Normalde bu zamanlarda uyku da çok oluyormuş.
Hoşgeldin annesi. Hayırlı olsun. Kaç haftalıksın.Merhaba sayfayı yeni keşfettim bende temmuz ayı annesiyim benide eklerseniz sevinirim
Tşk ederiz saolun 9+4 günlüğüz ve ikizizHoşgeldin annesi. Hayırlı olsun. Kaç haftalıksın.
Açlık hepimizde var 2.5 saat üzerine mide kazanması başlıyor. Sofraya oturunca öyle yemek yemede olmuyor. Eşime hadi hadi diyorum oturuyoruz sofraya dalga mı geçiyorsun benle diyo :)) bunun için mi acele ediyordun oluyor. Şimdi alıştı.Hayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsınız ben yavaş yavaş ilk belirtileri yaşıyorum. Ağzım durup durup sulaniyor, iki gündür öğlen vakti aşırı bir halsizlik ve uyku çökmesi oldu. Bide sürekli açlık var gibi. Tam olarak günümü öğrenemedim sadece 5 haftalık dedi 4+0 - 4+6 arasıhaftaya inşallah kalp atışı olunca daha net ölçüm olacak.
Ay yerim yuppy bizden üç gün büyükte olsa ikizlede bayrak sende artıkTşk ederiz saolun 9+4 günlüğüz ve ikiziz
Yaaa çok sevindim gerçekten ilk tüp bebek denemem benimde ikizlerim bnmle çok şükür annelerini bu süreçte yormadan geldiler çok şükürAy yerim yuppy bizden üç gün büyükte olsa ikizlede bayrak sende artık4 kişi ikiz topikte.
Benim anneminde bulantısı olmamış zaten köy çocuğu 9. Ayında takdirda ekmek yapmışBende çok uyumadım aksine uykum kaçtıben anneme çekmişim galiba. İki gebeliğinde de iki üç ay adet olmayıp doktora gidince öğrenmiş.
Sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun. Ben de ikiz bebiş bekleyenlerdenimYaaa çok sevindim gerçekten ilk tüp bebek denemem benimde ikizlerim bnmle çok şükür annelerini bu süreçte yormadan geldiler çok şükür
Yerim ben bizim miniklerimizi yaaa benimkiler tek yumurta ikizi bide sürpriz oldu tek embryo konulmuştu bolunmuslerSağlıcakla kucağına da almak nasip olsun. Ben de ikiz bebiş bekleyenlerdenimen yeni benim galiba 5+1.
Ooo baya sürpriz olmuş sizeYerim ben bizim miniklerimizi yaaa benimkiler tek yumurta ikizi bide sürpriz oldu tek embryo konulmuştu bolunmusler
Normal yolla olan bir oğlum daha var benim 3 çocuklu anne olmak nasıl bir şey öğreneceğiz bakalmOoo baya sürpriz olmuş sizeherşeyi aynı olacak o da farklı güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?