Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Biz panikledik bile geç kaldın ben de 600 alınca niye az dediydim. Bi kiloyu az alsa sıkıntıya giriyoruz Rabbim acılarını göstermesin sağlık versin hepsine

Son düzenleme:
Ahh bu ay cok duygusal geçti zaten gecen sene hıc hayalini kuramıyordum şükür hayallerimizi yaşatan Rabbime İsteyen herkese nasip olsun inşallah

Kızlar biz kan ilacına başladık. Oğluma 9 damla kızıma 7 damla verdi. Kilolarına göre verildi. Ben hemen 9 ve 7 damla şeklinde vermedim. Üç gün kurula gibi kızıma 3 oğluma 5 verdim bugün ve yarın da öyle vereceğim. Sonra kızıma 5 oğluma 7 damla üç gün vereceğim. Sonra normal doktorun yazdığı gibi vermeye başlayacağım. Yan etkisi falan çıkar diye

Kızlar işlere döndünüz mü? heyet raporu alan var mı nasıl olacak
bizim hastane 3 gün raporu bile kabul etmedi. izinlerimi kullanıyorum şimdi. sonrasında ücretsiz izin alcağım. zaten toparlanamadım hala. lohusa kanamam devam ediyo nerdeyse 3 ay olacak. dün tekrar dr. a gittim rahimde sıvı ve polip yada pıhtı görünüyo dedi pazartesi işlem yapılcak. sıvı boşaltılacakmış.

Senin ekstra bir bahaneye ihtiyacın yok ki bunlardan dolayı neden rapor vermiyorlar durum ortada. Benim bir şeyim yok belki yaptığım doğruda değil hatta belkisi fazla doğru değil ama sadece mamaları 2 bin tutuyor bezleri eczane masrafları giyimleri. Bütün iznim yaz tatilinde gitti 3 ayı dönem içine aktarsa rapora gerek kalmazdı

Arkadaşlar biz de 5. Ay kontrolune gittik 450 Gr almış bu ay.idrarda enfeksiyon vardı hiç iştahı yoktu o süreçte zorla yemişti beklediğimden daha iyi kilo almis.15 gün sonrası için ek gıda listesi verdi doktor ek gıda için geri sayım başladı bizde 2 Kasım ben de başlıyorum işe. Bakalım nasıl ayrılacağız

raporu almasına alırımda hastane raporları kabul etmiyor. komisyondan geçiyo raporlar. komisyon kabul etmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…