Kuzum.henuz yeni başladım. Hala değişik taktiklere devam ediyorum. İlk eğitimi gündüz sabah başladım. Sabah yedide uyandı. Sonra bir buçuk saat sonra mamasını yedikten sonra tekrar ağlama efektlerine geçti
anladım tabi uykusu geldi. Eşim ise gitmişti yatak boş olunca Aldım onu yanıma. Hiç görmediği bir ayicigi ona verdim emzik ağzında ayicikla oynarken uyudu. Sabah uykuya geçişte hiç zorlanımiyorum çünkü uykusunu almış olduğundan çok huysuz olmuyor. Bugün üçüncü gün beşiğine koydum emziğini verdim direk gözlerini kapattı mesela.
Birinci gün ikinci uykusunda mizmizlandi yine onu bizim yatağa yatırdım yanına da ben uzandım. Ağladı ona ninni okudum dandini dandini dasdana
fayda etmedi.. bacaklarını bir ileri bir geri yapıp eeee eee eee diyerek yavaş yavaş uyudu. Çok mutlu oldum.
Birinci gün üçüncü uykusunda akşama yaklaştığından dolayi mızmızlığı arttı. Ağlaması arttı. Bacaklarınla oynadım bu sefer ise yaramadı
yine bizim yatakta bu arada. Sonra uyuyamadikca ağlaması arttı. Kafasını okşadım. Kafasını saçını oksarken ninni okudum eee eee eee piş piş pis dedim yavaş yavaş uyudu. Dünyalar benim oldu
Sonra.bir daha gece uykusunda bütün yöntemleri denedim çok mizmizlandi sıpa
ama şuan dikkat ettim uzmanlar eğer sallayacaksaniz sallayın ama bebek gam uykuya geçerken sallamayi bırakın o kendi uykuya dalsin diyor. Ben de gece kucağımda sallladim salladım kıvama geldiğinde sallamayi bıraktım kucagimda uyudu beşiğine koyarken uyandı gibi beşiğinde biraz salladım uyudu.
Az önce bugün üçüncü uykusuna geçerken çok zor uyudu. Beşiğinde uyumadı yine yatağa aldım. Dandini dandini dasdana ninnisini okudum mayıştı ve uyudu. Tabi emzik çok işe yarıyor bu arada