- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.761
Ayy maasallah canim benim oglan anakucagindaki donenceleri cok seviyodu iki haftada skldi yenilerini alcamBende ondan alacağım. Şıngıraklı oyuncakları var ve çok seviyorlar. İkisinin de eline veriyorum kızım eline alınca sallıyor çok hoşuma gidiyor. Bugün de inanamadım bana göre çok büyük bir şey yaptı oyuncağını bir elinden diğer eline aldı. Çok mutlu oldum. Oğlum o kadar ilgili değil o daha çok hoppa edilmeyi seviyorkızım park yatağındaki dönenceleriyle de eğlenmeyi seviyor. Yıldızları takip ediyor anneanneleri alacak Halımızı birkaç güne. İkiside ayaklarını hareket ettirmeyi seviyor.
Canım ben de prego, fisherprice ve bondigoyu görmüştüm ebebekte ama kararsız kalmıştım hangisi daha iyi olur diyeBen aldım canım prego nun piyanolusu baya geniş bir yer matı var ikizlere yeterli oluyor
Vtech i bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum canımOyun halısı kullanmıştım büyük oğluma eh işte belli bir aydan sonra çok kullanışlı değil ilgisini de çekmiyordu, ozaman vtech den 3in1 aldım şimdi küçük oğluma kurdum çok memnunum. Oyun halısıni kullanmayı düşünmüyorum tekrar. Tek oyuncak ama uzun süre kademeli olarak kullanılan şeylere yönelmeni tavsiye ediyorum. Masraf da olmaz
Eki Görüntüle 2696007
Piyanolu olanlar çok güzel görünüyor, bugün ilk defa çıngırak aldım yavrum korktu sesinden ☺ sesli şeyler için henüz erken bir dönemdeyiz anlaşılan ama ilerleyen aylarda piyano çok ilgisini çeker diye düşünüyorumBen alicam canim piyanolu olnlardan e bebekte vardi
Kizlar 3 aylik bebisi olanlar ozellikle bebeginiz gece kac saat arayla emmeye uyaniyir?
Benim minikler baya eğlenmeye başladı çıkan seslere çok gülüyorlar. Bide ebebekte winfun marka peluş çıngırak vardı hışırtılı pusete takılan onuda sevdiler. Birde zeka kartları var siyah beyaz onada çok güzel tepki veriyorlar. Ben kartları doğduklarından beri uyanınca görecekleri yere koyuyorum çok sallamıyorlar ama izliyolardı şimdi baya bakıp ses çıkarıyolarCanım ben de prego, fisherprice ve bondigoyu görmüştüm ebebekte ama kararsız kalmıştım hangisi daha iyi olur diye☺ Ben pregoya bakayım o zaman çok sağol ☺
Kendisi vurunca ses çıktığını anladıklarında tepkileri farklılaşıyorPiyanolu olanlar çok güzel görünüyor, bugün ilk defa çıngırak aldım yavrum korktu sesinden ☺ sesli şeyler için henüz erken bir dönemdeyiz anlaşılan ama ilerleyen aylarda piyano çok ilgisini çeker diye düşünüyorum ☺
Oğlum öyle hiç oralı değil o ancak göklere çıksınAyy maasallah canim benim oglan anakucagindaki donenceleri cok seviyodu iki haftada skldi yenilerini alcam
Kızımı bıraksam 6 saat uyanmadan yatacakKizlar 3 aylik bebisi olanlar ozellikle bebeginiz gece kac saat arayla emmeye uyaniyir?
Yaaa benimkiler uyusa bırakırdımKızımı bıraksam 6 saat uyanmadan yatacakoğlum 2.5 - 3 saatte
Ben besliyorum 4 saati geçirmemeye çalışıyorum zaten gözleri kapalı yiyor uyanmıyorYaaa benimkiler uyusa bırakırdımbu arada çocuk doktoru 5 6 saate kadar beslenmesi iyiyse uyuyabilir dedi ama nerdeeee
997 canımIkiz gebelik yaşayan arkadaşlar İlk Kan değeriniz kaç çıkmıştı
Ohhhh miss ne güzel bebiş maşallah zaten bugün doktor diyoki kız bebeğe bakmak çok zor ilk bebek kız olmalıBen besliyorum 4 saati geçirmemeye çalışıyorum zaten gözleri kapalı yiyor uyanmıyor
Elini emmesi normalmiş 2. Aydan sonra salyası olabilirmişEn gec 8 de yatmış olurAngelnursee canım. 1-2 arası kalkar bir de saat 3-4 de 6-7 de uyanma saatimiz. 1-1.5 saat oynuyor sonra tekrar yatıyor yarım saat 1 saat arası. O uyuyunca bende uyuyorum tekrar kalkınca gün baslıyor bızım evde kundaksız yatmıyor benim ki hala Ellerıyle kendını uyandırıyor dıye kundak yaptım sımdı de kundaksız yatırsam elını emıyor mecburen yıne kundak yapıyorum. Ne zaman bırakırız hiç bilmiyorum
Pardon çok kolay olacaktıOhhhh miss ne güzel bebiş maşallah zaten bugün doktor diyoki kız bebeğe bakmak çok zor ilk bebek kız olmalıhıhı dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?