- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Hayırlısı ile başa kadar çıkarız inşallahHerkese merhabalar kizlar benmde 13 temmuz dogumum nasip olrsa insallah hepmz sornsz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Evet bende smdi okudum. Gereksiz tepki verilms hakkaten. Aynen gercekten normal gebe kalanlar anlayamaz. Hic evhamli hir tip degilimdir ama gercekten en ufak seyi bile kafamda buyutuyorm gebe kaldgmdan beri, oyuzden benmde burada birileriyle bu sureci paylasmam lazm.
Insallah canm benmmmHayırlısı ile başa kadar çıkarız inşallah
İnşallah birbirimize destek olarak sona kadar sağlıklı bir şekilde ilerlerizEvet bende smdi okudum. Gereksiz tepki verilms hakkaten. Aynen gercekten normal gebe kalanlar anlayamaz. Hic evhamli hir tip degilimdir ama gercekten en ufak seyi bile kafamda buyutuyorm gebe kaldgmdan beri, oyuzden benmde burada birileriyle bu sureci paylasmam lazm.
Canm bu kadar zor hamile kalinca inan oyle oluyor. Ben kese kalp atisi gorecegm duyacagm geceler vallahi sabahlara kadar yatamadm hatta kalp atisi icin doktora gttgmde adama ins duyarz cok stesliym dedm neden bi sknti mi var dedi banaGünaydın ,
Kızlar inanır mısınız hala hamile olduğuma inanamıyor gibiyim sanırım kese hatta kalp atışından sonra ikna edebileceğim anca kendimi Siz de böyle hissediyor musunuz?
Bir de kafamda en deli soru ikiz mi sorusu her ne kadar bhcg değerleri yanıltıcı olma ihtimali de olsa 12. Gün değerim 750 sizcr ikiz olsa daha yüksek olması gerekmez miydi?
Fikrinizi merak ediyorum
Boyutlara şu an doktorlar bakmıyor bile. Haftasına göre uyumlu olup olmadığını kontrol ediyorlar. Haftasına göre uyumluysa tamamdır. Genetik farklılık var. Ben iri kemikli bir kadınım eşim 1.90 ailede en kısa olan erkeğin boyu 1.78. Annem 1.70 kayınvalidem 1.72 boyunda ben 1.69. Arkadaşlar mesela dalga geçerdi avatar mı doğuracaksın sizin çocuk 1 metre doğar herhalde gibi. Onun için şu an keseye çapa takılmama kararı aldım. İlk birkaç gün bayağı araştırdım falan da 3 aydan sonra bence biraz daha net olur her şeyi. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da kilo alırlarCanım bence bizimkiler de normal ben transferden sonra 19. Gün görmüş oldum sen daha da erken görmüşsün çok normal o boyuttaolması. Ben de arkadaşlara göre küçük buldum ama önemli olan sağlıklı gelişmesi. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Haklısınız. Ben de boyutuna takılmıyorum haftası ile uyumlu dedi hem şuan tek aklımdaki kalp atışıBoyutlara şu an doktorlar bakmıyor bile. Haftasına göre uyumlu olup olmadığını kontrol ediyorlar. Haftasına göre uyumluysa tamamdır. Genetik farklılık var. Ben iri kemikli bir kadınım eşim 1.90 ailede en kısa olan erkeğin boyu 1.78. Annem 1.70 kayınvalidem 1.72 boyunda ben 1.69. Arkadaşlar mesela dalga geçerdi avatar mı doğuracaksın sizin çocuk 1 metre doğar herhalde gibi. Onun için şu an keseye çapa takılmama kararı aldım. İlk birkaç gün bayağı araştırdım falan da 3 aydan sonra bence biraz daha net olur her şeyi. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da kilo alırlar
Progestan iğne ya da ftilin varsa devam et canım o koruyor çünkü.Uzanırkan ayağının altına büyük yastık koy dinlen inşallah geçerKizlar bugün benim 2 kere kahverengi akintim geldi hastanedekiler yoğun kanaman olmadıkça normal dedi ama ben korkuyorum bel ve kasık ağrımda var napcam bilmiyorum yaa
Hayir ben sadeje jel ve hap olarak aliyorum zaten devamli oturur yatar pozisyondayim ama neden oldu anlamadimProgestan iğne ya da ftilin varsa devam et canım o koruyor çünkü.Uzanırkan ayağının altına büyük yastık koy dinlen inşallah geçer
Kizlar ben size birsey sormak istiyorum. Bu tup bebekte embriyologlar transfer edilen embriyolarn cinsiyetini biliyorlar midir? Sonucta kaliteli mi degil mi inceliyorlar ya x yada y olduklarinida biliyorlardir
Cok iyi niyetli seyler yazmissiniz ama konu zaten coktan kapandi siz ust uste msjlar yazarak mevzuyu uzatmis oluyorsunuz. Boyle sanal platformda O bana bunu dedi su bana sunu dedi die kmse otrp evnde uZulup kendini yipratacagini da sanmiyorum. Bence sizde uzulmeynHanımlar yine ben ama yeniden yazmak istedim çünkü topiklerinize sizleri uyarıp tartışmalarınız yüzünden banlamak yerine tebrik etmek, hamilelik sevinçlerinize ortak olmak için yazmayı yeğlerim, dilerim gerçekten bu gerginlik bugün burada son bulur ve ben sizlere yalnızca mutluluğunuza ortak olmak için yazarım zira maalesef bazı arkadaşlarınız banlandı, bunun tekrarının olmasını hiçbirimiz istemeyiz ve bence ki sanırım birçoğunuz da sözlerime katılacaktır gerginlikler tedavi ya da hamilelik süreçlerinizde sizleri üzüp yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz ve tartışmaya müdahil olmayan ama okumak zorunda kalan topik arkadaşlarınızı da üzersiniz, kimse taraf olmak zorunda kalmamalı.
Ayyy ozaman doktormzda biliyor cok heyecanli keske kalp atisinda soyleseler bariBiliyorlar. Bizim ülkede bunu seçmek yasak olduğu için söylenmiyor. Ama bir ülkede bu uygulama yapılıyor diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?