• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Cok iyi niyetli seyler yazmissiniz ama konu zaten coktan kapandi siz ust uste msjlar yazarak mevzuyu uzatmis oluyorsunuz. Boyle sanal platformda O bana bunu dedi su bana sunu dedi die kmse otrp evnde uZulup kendini yipratacagini da sanmiyorum. Bence sizde uzulmeyn
Umarım üzülmezler, yazdım çünkü maalesef 2 konu için yapılan şikayet raporları çok taze, sonuncusu 1 saat önce yapılmış:KK43:

Hepinize hayırlı günler dilerim.

Hayir ben sadeje jel ve hap olarak aliyorum zaten devamli oturur yatar pozisyondayim ama neden oldu anlamadim
Yanlış bir hareket yapmışsındır belki canım yataktan doğrulurken yan taraflarından önce ayaklarını salarak kalkmaya bak.bir de bana doktorum progestanın hapı çok etkili değil iğne yada fitil daha etkili demişti onu da sor istersen doktoruna.Kızlara da çok üzüldüm inşallah düzelir bu durum biran önce☹️

Umarım üzülmezler, yazdım çünkü maalesef 2 konu için yapılan şikayet raporları çok taze, sonuncusu 1 saat önce yapılmış:KK43:

Hepinize hayırlı günler dilerim.
Umarım bu durum çok uzun sürmez minnakalrım ve shemsin gerçekten içinde art niyet olmayan insanlar herkese yardımcı olmaya çalışıyorlar umarım biran önce düzelir ☹hayırlı günler

Kizlar ben size birsey sormak istiyorum. Bu tup bebekte embriyologlar transfer edilen embriyolarn cinsiyetini biliyorlar midir? Sonucta kaliteli mi degil mi inceliyorlar ya x yada y olduklarinida biliyorlardir
Canım ne kadar inanılır bilemiyorum ama embriyologum erkege benzettim dedi. Doktorumda transfer ederken 2 tane erkek gelıyor demişti 🤷🏼‍♀️

Canım ne kadar inanılır bilemiyorum ama embriyologum erkege benzettim dedi. Doktorumda transfer ederken 2 tane erkek gelıyor demişti 🤷🏼‍♀️
Bence bakmayla anlaşılamaz kromozom analizi yapmak gerekir ama hayırlısı olsun canım Türkiye’de yasal olarak cinsiyet söylenmiyor çünkü.Gönlünden geçen neyse rabbim onu nasip etsin sana 🤲

Bence bakmayla anlaşılamaz kromozom analizi yapmak gerekir ama hayırlısı olsun canım Türkiye’de yasal olarak cinsiyet söylenmiyor çünkü.Gönlünden geçen neyse rabbim onu nasip etsin sana 🤲
Bende inanmadım zaten canım keske öyle demeselerdi eşim kesin gözüyle bakıyor öyle seviyor 🤦🏼‍♀️ Öyle bir tahmin yaptılar ama insanı etkiliyor tabi ki 🤷🏼‍♀️ Sağlıkla kavusalım inşallah 🙏🏻

Kizlar ben size birsey sormak istiyorum. Bu tup bebekte embriyologlar transfer edilen embriyolarn cinsiyetini biliyorlar midir? Sonucta kaliteli mi degil mi inceliyorlar ya x yada y olduklarinida biliyorlardir
Bugün doktordaydim eşim aynı soruyu sordu doktor bilemezler dedi.Bilinmesi mümkün inceleme yapılıyormuş baya maliyetliymis onu da daha önce engelli çocuğu olanlar yaptırıyormus.

Yanlış bir hareket yapmışsındır belki canım yataktan doğrulurken yan taraflarından önce ayaklarını salarak kalkmaya bak.bir de bana doktorum progestanın hapı çok etkili değil iğne yada fitil daha etkili demişti onu da sor istersen doktoruna.Kızlara da çok üzüldüm inşallah düzelir bu durum biran önce☹
Gecen pembe lekem geldiğinde ilaclarina aynen devam et demisdi gerrk gorse verirdi heralde igne yada fitil suanlik yok umarim bidahada gelmez

Hayırlı olsun canım 😊12 haftalıkken cinsiyet netleşiyormuymuş ilk defa öğrendim darısı bizlerinde başına🤗
Çok teşekkür ederim ☺️ bende bir kaç gündür arastiriyordum öğrenenler olmuş.doktor baktığında cinsiyeti belli dedi bende şaşırdım ilk söylemek istemedi biraz ısrar edince söyledi yüzde 90 dedi.orani yüksek olunca söyledi sanırım.11.hafta genital organlar oluşuyor dışardan belli olmaya başlıyorlar diye okumuştum bende. İçimden bir ses hep cinsiyeti de ogrenecegimi söylüyordu öyle oldu çok mutluyum çok bekletmedi beni🙃 darısı bekleyen herkese inşallah.sag salim gelsinler bize.💐

Çok teşekkür ederim ☺ bende bir kaç gündür arastiriyordum öğrenenler olmuş.doktor baktığında cinsiyeti belli dedi bende şaşırdım ilk söylemek istemedi biraz ısrar edince söyledi yüzde 90 dedi.orani yüksek olunca söyledi sanırım.11.hafta genital organlar oluşuyor dışardan belli olmaya başlıyorlar diye okumuştum bende. İçimden bir ses hep cinsiyeti de ogrenecegimi söylüyordu öyle oldu çok mutluyum çok bekletmedi beni🙃 darısı bekleyen herkese inşallah.sag salim gelsinler bize.💐
Ee neymis cinsiyeti

Back